Izvēdināt guļamistabu, izvest vēlā pastaigā suni, saklāt gultu, padzert ūdeni, uzlikt jaunus modinātājus(daudzus, jo ar vienu nevaru :D + pielikt komentārus modinātājiem, piemēram, "Maya, vēl vari pagulēt, bet sāc jau noskaņoties, ka jāceļas!" ).
Neuzskaitīšu lietas, kas ir paššaprotamas, tiklīdz tās ir izdarītas: atveru logu guļamistabā. Nometu halātu gultas kājgalī, kaila pieeju pie loga uz 2 minūšu gaisa peldi, aizveru logu un kaila ielienu vēsajos palagos. Palasu grāmatu, kādas 5-10 lapas un dodos sapņu valstībā.
Neskaitot higiēnu, es arī vienmēr izvēdinu pirms gulētiešanas un kamēr vēl nav lieli mīnusi, piemēram, kā šobrīd - turu visu nakti logu vaļā, patīk vēsums, svaigs gaiss,kad esmu siltā gultā.
Vēl lasu pirms gulētiešanas, tas nomierina. Paņēmmēju matus, masējot galvas ādu.
Sejai uzlieku krēmiņu arī viegli iemasējot.
Vēlētos vēl saņemties pirmsmiega īsai jogai :)
Duša, tad uztaisu tēju, uzpīpēju cigareti un lienu gultā, kur parasti vēl kādu vienu vai divas stundas skatos kādu filmu vai lasu grāmatu līdz aizmiegu.
DUsas, zobu tirisana utt. pats par sevi.
Pie tadiem ka ritualiem varetu pieskaitit - telpu izvedinasana ( visur logi vala), barbaudu vai viss ir ledusskapi salikts, vienmer savacu vannas istabu - visur citur var but bradaks, bet vannas istaba jabut kartibai:))
Duša, zobi, ielikt kaķim konserva vakara devu, sasmērēt rokas ar roku krēmu, pārbaudīt vai uzlikts modinātājs. Darba dienās vēl pirms gulētiešanas sakārtoju somu nākošajai dienai, lai no rīta tas nav jādara.
1) eju dušā
2) pēc dušas sasmērēju sevi ar dažādiem krēmiņiem
3) saklāju gultiņu
4) izvēdinu istabu, lai svaigs gaiss un labāks miegs
5) padedzinu kādu svecīti
6) iztīru zobiņus
7) lienu gultiņā, sarakstos, runāju pa telefonu
8) un tad jau miedziņš
Pats pēdējais man ir redzēto sēriju vai kādas dokumentālās filmas ieslēgšana datorā, kas novietots man blakus gultā. Jo es jau sen nemāku aizmigt klusumā, savādāk es sāku kaut ko domāt un tā varu domāt visu nakti, man vajag būt kaut kam ieslēgtam līdz es atlūztu.