taira, ko tieši Tu vēlies par Ulbroku zināt?
Ja par plusiem - 1) ja esi aktīva un sabiedriska, ir daudz un dazādu pasākumu, kuri domāti ģimenēm, bet ir arī individuāli! Par tiem tiek paziņots jau laicīgi un atliek vien piedalīties. Es esmu tikusies arī Domē ar attiecīgo personālu un ir ļoti pretimnākoši un tiešam ieinteresēti šajā ziņā, mani riktīgi meklēja rokā, lai atnāku pakaļ savai balvai (kaut es nebiju staro pirmo trijnieku, mazliet aiz) un pirmais,ko domē ieejot ieraudīju, bija manis fotogrāfētā bilde (labākās izstādīja), bija ļoti patīkamas sajūtas. Tapat ir dažādas sacensības, tirgi, svētku svinēšanas utt.
2) pašvaldības policija cenšas pieskatīt visu, apbraukā ļoooti regulāri (bet te ir viena slēptā lieta, par to pie mīnusiem).
3)Latvijā lielākais bērnudārzs, nupat uzcelts un tiek aŗī renovēts vecā ēka un ir arī sava vidusskola ar ļoti labiem sasniegumiem arī valsts mērogā sporta un citās sacensībās, tāpat tur atrodas aŗī publiskais baseins.
4) sporta aktivitātes, džudo, bija kādu laiku vēderdejas, ir atgad arī skaistumkopšanas salons (nesmejieties, te tas ir daudz), nu tā, šis tas bankrotē, bet ceļas vietā ar.
5) daudz dabas, ir ezers (es teiktu dīķis), var sauļoties, ir parki, ir estrāde (zaļumballes ar šad tad ir)
Mīnusi -
1) sabiedriskais transports. Nu ir panākts,ka kursē biežāāk, bet tas ir pārbāzts nenormāli aktīvajās darba stundās. + lielākie sastrgēgumi ir līdz aplim pa, kuru brauc kā tupeņi visi.
2) te nav darba vietu salīdzinoši, ziņemot fermas, bodes, namsaimnieku, pastu un pašvaldības darba vietas
3)te ir mazs pagasts vārda vistiešākajā nozīmē. Praktiski visi visus pazīst un,ja Tu nepazīsti, par Tevi izokšķerēs, jo visiem ir jāzina, kas un, cik biezi pie Tevis nāk un kādēļ vispār nāk.
4) Tu esi ienācējs, menti te ir vietējie. Uzmini, kurš dabūs sodu par neatļautā vietā noliktu auto - Tu vai Tavi kaimiņi,kas ar pašvaldības policistu Liepiņu kopā brīvdenās sadzer?
5) maziņi veikali, kur nekā īsti nava (nu maize un piens ir).
Tas viss uz sitiena,kas ienak prātā. Noteikti it vel un vel, bet nu tad vaica, kas tiesi interesē.