Iesakiet, lūdzu, kādu vietu Rīgas centrā (var arī ārpus centra, virzienā uz T/C"Alfa"), kur paēst pusdienas - tā, lai nav bistro/ēdnīcas variants un sajūta kā McDonalds vai Lido, bet nav arī nepieciešamības pēc pārsmalkām perversijām :D
Meklēju kādu vietiņu, kur var normāli apsēsties, nedaudz aprunāties un apēst kādu gaļas gabaliņu+salātus vērtībā ap 5-7Ls?
Lauvas nams jau tāds bistro vien ir, pēdējo reizi, kad biju, negaršoja. Hmm, pat nezinu, kas varētu derēt. Patio picērija varbūt, bet tas atkal tā kā Čili pica. Gan Bei?
Man centrā vislabāk patīk Marijas kafejnīca, Marijas ielā :) Bet tas ir bistro.
par tādu summiņu jau daudz kur var paēst, izņemot šikos restorānus. Doble Coffee man patīk, viņiem pa dienu visi otrie ēdieni par vienu cenu (3,50 vai 4,50 neatceros) un parasti tur ir mierīgi, Il Patio arī ir pusdienu piedāvājumi dažādās kombinācijās, garšīgi.
Tā Ēlande atrodas kaut kur Teikā, ja? Tur garšīgs ēdiens?
Ja, Teika. Kādreiz tur ļoti garšoja. Vienmēr pēc ballītēm braucu soļanku ēst, lai paģiras nav nākamajā dienā. Tagad īsti nevarēšu nokomentēt, nav būts. Bet ļoti ceru, ka ir saglabājuši savu kvalitāti ēst gatavošanā.
Jā, man arī liekas, ka "Ēlande" var būt labs variants. Tur ir tiešām garšīgi. Jā, cenas varbūt salīdzinājumā ar citām vietām ir nedaudz augstākas, bet porcijas ir lielas un kvalitāte, manuprāt, ļoti laba. :)
Ēlande ir ļoti laba vieta, biezi tur iegriežos.
Braucot virzienā no centra uz Alfas pusi labajā pusē ir bistro (bieži ņemu ēdienu līdzņemšanai) un pretī kreisajā pusē ļoti labs restorāns/kafejnīca-pastas, cēzara salāti, saldie ļoti labi.
Jā, Tu laikam domāji to bistro. :) Par to piekritīšu, ka tāds ne pārāk - vienreiz ar vīru gribējām pa fikso ieskriet iedzert kafiju - kafijas automāts tur bija, bet kafiju nedeva. :D