Cik brīvas esam no greizsirdības

Reitings 344
Reģ: 29.01.2009
Vakar biju patiešām ļoti jautrā jaungada sagaidīšanas ballītē ar draugiem. Un tur bija visādas neķītrās viesību spēles, kur gan jāsēž klēpī viens otram, gan jādod bučas u.tml. Pavērojot tos dažus pārīšus, visi jutās forši, visiem bija jautri, neviens ne par ko neapvainojās vai tamlīdzīgi.

Un tad es iedomājos sevi viņu vietā. Ja šajā ballītē būtu bijis mans puisis, man nebūtu bijis patīkami, ka viņam klēpī sēž cita vai ka viņš citai dod buču, kaut uz vaiga. Vienā iepriekšējā ballītē man pat nebija patīkami, ka, kad es uz brīdi izgāju, manējais bija apsēdies blakus citai un kaut ko cītīgi stāstīja divatā.

Pēc tā es secinu, ka esmu nenormāli greizsirdīga. Vai tā ir kaut kāda mana trauma? Vai arī vienkārši tāds esmu kā cilvēks un viss, tur neko nevar darīt, mainīt. Noteikti ir grūti veidot attiecības, kad tāds esi, vai ne?

Kā jums ir ar greizsirdību?
01.01.2014 18:17 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Neesmu no vienaldzīgajām, bet neesmu arī histēriķe. Vispirms izdomāju, vai vispār ir jēga uzvilkties. :D
02.01.2014 13:16 |

Reitings 23
Reģ: 02.01.2014
Man nav , kur sākt , pēc trīs gadu ilgu vēsturi ar kāpumus un kritumus (bet atskatoties vairāk zema ) zināt , Monsieur atstāja mani par citu nakti . Manas lūgšanas , lai saņemtu viņu atpakaļ bija par velti, mani sola "izmaiņas"
(Bet mainīt uz ko? ) bija neveiksmīgi , un mani mēģinājumi padarīt viņu saprast manu apjukumu bloķējis MP3 atskaņotājs ausīm . Es nezināju JRME vai tehniku ​​un radio - klusuma mēnešiem un mēneši , domādams, ka tas bijamīlestība manā dzīvē , es klusībā cerēju , viņš atgriežas līdz vietai, kur es ietekmēja manu darbu valstī slēpto dievišķību , ka ir vieta, kur es satiku džentlmenis nosaukts adjegoule
galvenais ciems ar ļoti spēcīgu apelāciju
pārdabisks , kas padara manu atpakaļ mana mīlestība , pateicoties burvju
noir.Vous var zināt, šis ciema vadītājs un ir pakalpojumu, lai atrisinātu savu emocionālo problēmu [email protected]
02.01.2014 13:33 |

Reitings 23
Man nav , kur sākt , pēc trīs gadu ilgu vēsturi ar kāpumus un kritumus (bet atskatoties vairāk zema ) zināt , Monsieur atstāja mani par citu nakti . Manas lūgšanas , lai saņemtu viņu atpakaļ bija par velti, mani sola "izmaiņas"
(Bet mainīt uz ko? ) bija neveiksmīgi , un mani mēģinājumi padarīt viņu saprast manu apjukumu bloķējis MP3 atskaņotājs ausīm . Es nezināju JRME vai tehniku ​​un radio - klusuma mēnešiem un mēneši , domādams, ka tas bijamīlestība manā dzīvē , es klusībā cerēju , viņš atgriežas līdz vietai, kur es ietekmēja manu darbu valstī slēpto dievišķību , ka ir vieta, kur es satiku džentlmenis nosaukts adjegoule
noir.Vous var zināt, šis ciema vadītājs un ir pakalpojumu, lai atrisinātu savu emocionālo problēmu [email protected]
02.01.2014 13:36 |

Reitings 23
02.01.2014 13:38 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Ziniet ko? Vienmēr būs tādas, kurām šķērslis nebūs tas, ka vīrietis ir aizņemts, precējies, ar bērniem utt., izmantos katru izdevību to vīrieti dabūt sev, lai tikai celtu savu pašapziņu, kas ir zemāka par zemi. Nu tādas sievietes vienmēr arī paliks sirdī vientuļas, nepārliecinātas. Ja gribi, lai vīrietis pret tevi izturētos, kā pret karalieni, izturies pret viņu, kā pret kungu. Nezāģē par tādiem sīkumiem - paskatījās, pasmaidīja... ai, sīkums! Personīgi mani tādas sievietes greizsirdību neizraisa, jo zinu, ka vīrietim uz tādām vienkārši nestāv, lai pamestu mani un pievērstos tādai padauzai. :D Viss pārējais, kā dzīve lems, tā būs. Ar varu nevienu nenoturēsim, mīļu nepadarīsim, tāpēc greizsirdībai nav pamata.
02.01.2014 14:04 |

Reitings 321
Reģ: 22.05.2013
Personīgi mani tādas sievietes greizsirdību neizraisa, jo zinu, ka vīrietim uz tādām vienkārši nestāv, lai pamestu mani un pievērstos tādai padauzai.

Normālai, nekompleksainai, par sevi pārliecinātai un pašpietiekamai sievietei nebūtu jābūt vajadzības šādi izteikties. Ja esi tik rupja un centies izteikties pēc iespējas pretīgāk, tātad dziļi sirdī tu esi greizsirdīga un tev kremt tās citas sievietes.
Diezgan nožēlojami izklausījās, kaut, cik sapratu, tavs mērķis bija parādīt, ka esi pārliecināta par sevi.
Turklāt, tu nekad nevari zināt, ko patiesībā domā tavs vīrietis. Nekad tu nevari būt pārliecināta, ka viņam "nestāv" uz citām. Tas, ko viņš saka un tas, ko viņš domā - ir divas dažādas lietas.
02.01.2014 14:09 |

Reitings 62
Reģ: 04.11.2009
Normālai, nekompleksainai, par sevi pārliecinātai un pašpietiekamai sievietei nebūtu jābūt vajadzības šādi izteikties. Ja esi tik rupja un centies izteikties pēc iespējas pretīgāk, tātad dziļi sirdī tu esi greizsirdīga un tev kremt tās citas sievietes.

Saskaņā ar cosmo.lv sieviešu idejām - pilnīgi viss ko dara sieviete liecina par kompleksiem un visu citu. No greizsirdības līdz vakariņu gatavošanai. :D

Igy - neuztraucies, gan jau uz Tevi viņas vīram stāvēs. :D
Man liekas, ka problēmas ir tikai tām, kuras problēmas saskata vai cenšas tās atkodēt no atsevišķiem izteikumiem/frāzēm. :D
02.01.2014 14:14 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Man liekas, ka problēmas ir tikai tām, kuras problēmas saskata vai cenšas tās atkodēt no atsevišķiem izteikumiem/frāzēm.

Visu laiku domāju, kā lai šo domu noformulē :)
02.01.2014 14:15 |

Reitings 321
Reģ: 22.05.2013
Igy - neuztraucies, gan jau uz Tevi viņas vīram stāvēs.

Nav vajadzības. Esmu precēta un 2 bērnu māte.
Bet tas, ka andas komentārā bija lasāma tāda agresija un vulgaritāte, saukāšanās.. Nu īsti pašpārliecinātai sievietei nebūtu vajadzības citas saukāt par padauzām, lai izteiktu savu domu.
Šeit kāda jau bija izteikusies par to, ka apzinās savu vērtību un jā, varēja just viņas pašapziņu un nebija pat lamu vārdi jāpielieto.
02.01.2014 14:17 |

Reitings 62
Reģ: 04.11.2009
Kāda lamājas un kāda nelamājas. Kāda iet uz teātri vēl kāda mošo Zvērā. Kāda spļaudās, bet kāda nē. Kāda velk kedas, bet kāda bez papēžiem nemāk staigāt. Kāda skrien un kāda rāpo. Kura dzīvo pareizi? Kura ir pašpārliecināta? Vai tad nav vajadzīgs raksturs, lai publiski spļaudītos? Vai tad nav vajadzīgs liels EGO, lai uzskatītu, ka sievietei nav nepiedienīgi lamāties? Manuprāt, tas - varbū nav cienījami - bet noteikti sievietei, kura rupji izrunājas ir liels un augsts pašvērtējums. Jo tā ir ļoooti drošsirdīga soļošana PRET sabiedrībā pieņemtajām normām.
02.01.2014 14:22 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Šerija, tā ir vienkārši izlaidība, jo lamāšanās ir tā pati nesavaldība. Es šaubos, ka tie, kas lamājas, to analizē, viņi vienkārši spļauj ārā visu, kas uz mēles. Un tas ir pretstats stingram raksturam.
Savukārt rupji apvainot citus ir tiešs sakars ar zemu pašapziņu, jo cilvēki tādā veidā sajūtas labāki.
02.01.2014 14:44 |

10 gadi
Reitings 13520
Draugu lokā spēlējot tādas spēles, nebūtu greizsirdīga, bet ja būtu nepazīstami cilvēki ( jeb nepazīstamas meičas :D), tad gan negribētu lai manējais dotu bučas un lai viņam klēpī kāda sēdētu!! :D Bet vispār neatceros, kad pēdējo reizi biju greizsirdīga... :)
02.01.2014 17:27 |

Reitings 69
Reģ: 17.08.2012
Lai arī cik dīvaini tas neizkalusītos, es greizsirdīga esmu tiešām reti. Es ticu sava vīrietim un uzticos viņam. Tā ir viņa paša izvēle, ļauju brīvību un ja ir spējīgs sāpināt, tā būs viņa paša kļūda, visticamāk nelabojama! Mazai greizsirdībai ikdienā ir jābūt, savādāk kļūst galīgi garlaicīgi! :)
02.01.2014 19:23 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Taadaas speelees neesmu piedaliijusies vismaz 10 gadus. Bet nu man liekas, ka buutu greizsirdiiga. Bet es vispaar esmu ljoooti greizsirdiiga un, jaa, tas iet kopaa ar manu zemo pashapzinju. Tomeer savus tarakaanus paturu savaa galvaa, nomierinos un draugu par to nezaagjeeju. Meegjinu sev iemaaciit buut veesaakai sakaraa ar visu sho. Man jau liekas, ka pamazaam izdodas.
03.01.2014 03:23 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
aaa, un es tieshaam uzticos savam draugam. Nu taa, ka par visiem 100%. Es vienkaarshi nezticos sievieteem
03.01.2014 03:24 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Igy, piekrītu, ka man tie izteikumi tādi rupji un vulgāri, bet kāpēc uzreiz greizsirdība? Tā ne mazākajā mērā nav greizsirdība, tas ir nicinājums un aizvainojums. Manas iepriekšējās attiecības izjuka tieši tādas sievietes dēļ. Maigi sakot, mani izlika aiz durvīm. Mana mamma palika viena ar mani tādas sievietes dēļ. Tas ir nekas vairāk par pretīgu aizvainojumu, kas tur iekšā krem. Un ne jau tev norādīt, kā man runāt un kā nerunāt vai tagad analizēt manas un manas mammas bijušās attiecības, un apgalvot, ka sieviete viena nekad nav vainīga. (Pati to apzinos, bet tas nedod tiesības būt tādai padauzai!)
Starp citu, tev pašai žults reizēm līst pāri, ka uhhh... It sevišķi uz Mari un Anci.
03.01.2014 06:08 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Neesmu greizsirdīga, ne tuvu neesmu. Savam draugam ļoti uzticos un zinu, ka viņš nekrāps. Vienkārši zinu, un pat naiva nejūtos to sakot. Vienīgais variants ir, ka pēkšņi viņa jūtas beigtos, bet, zinot viņu, es ceru un esmu droša, ka viņš mani vispirms pamestu pirms kaut ko uzsāktu ar citu. Es zinu, ka viņš nav no tiem, kas ar cita jūtām rotaļājas.
Turpretī viņš ir greizsirdības kambaris.. Nekad iepriekš tādu cilvēku nebiju satikusi, un tas ir ļoti grūti. Bet cenšos viņā iemācīt ticību man un manai cieņai pret viņu.
Vienubrīd gan bija tā, ka viņa greizsirdība lika brīžiem kaut ko tādu just arī no manas puses. Viņš to izrādīja tik ļoti, ka man tas pielipa, likās brīžiem arī vienkārši principāli "atdarīju ar to pašu". Bet nu tas bija tāds mirkļa vājums, šobrīd saprotu, ka viņš ir tāds cilvēks, un tāpēc esmu es, kas varbūt var viņu padarīt labāku un palīdzēt tikt tiem mazajiem dēmoniņiem viņā pāri.
03.01.2014 07:06 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Šeit daudzām ir problēmas ar pašvērtējumu.
Es esmu greizsirdīga, ja man tiek dots iemesls. Tāda lieta kā spēles manī greizsirdību neizraisa.
Bet šeit daudzas tiešām laikam ballītēs sēž un dzer (un viss), jo izskatās, ka spēles ir svešas lietas.
Jēlības un tīņu spēlītes būtu kaut kas līdzīgs pudeles griezšanai, bet ir tik daudz spēļu, ko spēlē pieauguši cilvēki, kas liek otram pieiet tuvāk nekā ikdienā, tas tiktu darīts. Neviens neliek laizīties, kratīt pēcpusi un ķerties ap kaklu, skūpstīties utt.
Nevienam spēles neliek spēlēt piespiedu kārtā - un kur vēl svinēt svētkus kopā ar netīkamiem cilvēkiem.

Tas, ka manii nav nekaadas veelmes ieseesties draudzenes viira vai mana viira biznesa partnera kleepii, tavupraat liecina par probleemaam ar pashnoveerteejumu? :D Njaa, nu gan ir uzskati. Ir pietiekami daudz citu, interesantu lietu ko var dariit draugu lokaa, bez jebkaadaam divdomiibaam un speeleem, kur ir jaapaarkaapj personiigaas telpas robezja. Mees speeleejam biljardu, biezji vien maajas balliitees ir dziivaa muuzika, pashi dziedam karaoke, uzspeeleejam kaadu no nintendo speeleem, vasaraa tiek riikoti galda tenisa vai uudens volejbola machi utt. Nav radusies nekaada vajadziiba peec taada veida speeleem. Turklaat tas, ka cilveeks man patiik, nenoziimee to, ka gribu fiziski vinjam pieskarties. Es veerteeju sevi paaraak augstu, lai triitos gar saviem viirieshkaartas draugiem.
03.01.2014 21:57 |

Reitings 27
Reģ: 09.11.2013
Esmu nenormāli greizsirdīga un privātīpašnieciska.Un jā,man ir problēmas ar uzticēšanos cilvēkiem.
Mēģinu sevi savaldīt un nerīkot scēnas,bet ne vienmēr tas sanāk...:)
22.01.2014 12:07 |

Reitings 2494
laikam es arī esmu tā grizsirdīgā maita.. senāk tā nebija.. bet pēdējā laikā ir vienkārši traki .. bet es mēģinu to neizrādīt.. mēģinu ar to cīnīties ...
22.01.2014 12:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits