Gads ir bijis tiešām pozitīvs un labs, lai gan atceros, ka gada sākums nemaz neliecināja par strauju augšupeju it visā. :)
tādas vispatīkamākās lietas - atjaunu attiecības ar cilvēkiem, kuri man no sākuma bija teikuši - atā! tagad viss šajā ziņā ir super, esmu mainījusi gan savu attieksmi, gan sagadījusi arī no otras puses to pašu. esmu pati mainījusies pa 180, pilnīgi salīdzināt nevar,daudz komplimentu no apkārtējiem par to.. metos iekšā dažādās avantūrās, ik reizi atceroties, ka dzīvojam vienreiz. atceros, ka bija izveidota saucamā vēlmju kolāža, kur bija ietverts - vairāk lasīt, vairāk sportot, - kg, būt harmonijā ar sevi, spēt savienot draugus, izklaidi, mācības un labu miegu, baudīt dzīvi uz visiem 100, nopelnīt vairāk naudas, lutināt sevi un citus.. un varu teikt, ka gandrīz viss ir piepildījies, kaut arī es nesekoju tam līdzi tā strikti, viss no sevis notika un gandrīz visa realizēšanā bija jāpieliek spēcīga roka! :) bet šodien man šo kolāžu atrodot, bija tiešām vislielākais smaids sejā (l) es plaukstu, kāpju uz augšu un es jūtu, ka tā ejot, būs tikai labāk un labāk.
vilšanās: viens cilvēks, kuru it kā pazinu, tā man likās vismaz, tomēr izrādījās pavisam citādāks nekā domāju un tas visu sačakarēja, bet lielu zaudējumu nejutu, jo ātri vien aptvēru,ka vienkārši nav pa ceļam un tur nav jēgas diskutēt, jo tāpat - ne es taisos mainīties, jo man neliekas, ka vajadzētu, ne arī šis cilvēks to grasās darīt.. saruna pat īsti nebija iespējama, jo cilvēks klusē un runā tikai aiz muguras. patiesībā šogad vilšanās tikpat kā nav bijušas vispaŗ, tikai šis, kas arī notika vienā momentā un tika aizmirsts vienā momentā.
pirkumi: telefons, sapņu soma un vairs nekas prātā nenāk, tam baigo vērību nepievērsu, jo šīs lietas nav tās, kas rada ilgstošu harmoniju..
grāmatas un filmas - daudz lasīts, daudz redzēts, un gandrīz viss liekams vienāda augstuma plauktiņos - patika, bet nav tik woow, lai izceltu kaut ko konkrētu :)