Gadu rezumējot...

Reitings 601
Reģ: 14.07.2011
1) Kādi ir jūsu šā gada piepildītie mērķi, sasniegtais, kas silda sirdi?

2) Gada lielākā vilšanās: sevī, apkārtējos cilvēkos, pasaulē?

3) Gada labākā: grāmata, filma, pirkums?
31.12.2013 01:27 |

Reitings 171
Reģ: 20.08.2013
Matilde-apsveicu, ar bildinājumu!!:)
1.laikam jau tas ,ka pilnveidoju sevi. Un piepildīju sava mūža lielāko sapni.
2.Lielākā vilšanās cilvēkos.
3.šķiet, ka telefons, biļetes u.c
31.12.2013 12:27 |

Reitings 70
Reģ: 19.05.2011
p.s. Labākā grāmata Malcolm Gladwell 'Outliers', filmas "In America" par īru ģimenīti, kas cenšas izsisties Ņujorkā un tiek pāri bērna zaudējumam, kā aī Mihalkova rimeiks "12", ko noskatījos otru reizi.
31.12.2013 12:30 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
1. Iegūta darba vieta, lai cik raibi ir gājis, tad tas tāds mazs pakāpiens uzkaut ko tālāku, jau pabeigts viens no semestriem augstskolā
2. Mana vilšanās kārtējo reizi bija pāris tuvākajos cilvēkos, nedaudz vilšanās arī sevis dēļ.
3. Gada grāmata, varētu būt, kas mainīja manu skatījumu uz savām spējām un dzīvi Intraverto spēks ekstraverto pasaulē. :)
31.12.2013 12:36 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
1. Mainīju karjeras virzienu visu uzsākot no 0, cerams ka noturēšos
2. Slinkums nelaiž mani vaļā
3. Manuprāt, pie gada labākās grāmatas es tiku tikai vakar, vismaz pēc atsauksmēm tā var spriest.
31.12.2013 12:38 |

Reitings 1440
Reģ: 08.04.2013
1) Visu gada otro pusi mērķtiecīgi gāju uz to, lai ievērojami uzlabotu savas sekmes un spētu iestāties universitātē UK. Esmu gandarīta, ka tas izdevās un varu likt roku uz sirds un teikt - esmu darījusi visu, ko vien varēju, lai sasniegtu savu mērķi.
Šovasar pirmo reizi strādāju algotā darbā. Bija smagi, bet tomēr pieredze. Turklāt, gada gaitā atklāju, ka patiesībā man ļoti, ļoti patīk strādāt ar cilvēkiem, komunicēt - jo līdz šim pati sev likos dauuudz par kautrīgu un biklu.

2) Ļoti vīlos cilvēkos. Gan tuvākajos, gan paziņās, "draugos". Vēl nepatīkami bijis novērot, kā (mācībās) es tiešām ļoti cenšos, eju un daru, bet tiem, kas sēž malā un neliekas ne zinis - pasniedzēji visu burtiski ieliek mutē ar karotīti, pilnīgi skrien pakaļ, čubina un vēl beigās pasniedz diplomu, lai gan cilvēks burtiski pirms tam ir pateicis "man taču tāpat ir vienalga par to s* papīreli."

3) Grāmata - vienu konkrētu nenosaukšu, bet Jenny Colgan darbi ir lieliski. Vēl šī gada laikā esmu atklājusi rakstnieci Sara Manning - ļoti iesaku viņas romānus.
Filma - daudzas ir bijušas labas un tikpat daudzas ir likušas vilties, jo ilgi esmu gaidījusi, bet beigās nav bijušas interesantas vai arī stāsts beigās izvērties pārāk garlaicīgs.
31.12.2013 13:04 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
1) Uzlaboju neticami labi sekmes, jo tiecos uz to, lai tiktu tur, kur vēlos.
2) Vilšanās draudzenēs. Un tas, ka man, lai iepazītu cilvēku tuvāk, vajag vismaz 2vus gadus. Varbūt ne katram, bet daudziem.
3) Labākā grāmata- "Sōla"
Filma- vakar atkal noskatījos "Pamesti sniegos" un atļaušos to arī nosaukt par gada filmu.
Pirkums- dators.
31.12.2013 13:11 |

10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
1) Pabeidzu mācības un ieguvu licenci savā sfērā, kas man nodrošināja paaugstinājumu un darbu, kas man ļoti ļoti patīk. Ļoti daudz izcēļojos šī gada laikā, gan pa Eiropu, gan Ameriku, gan Austrumiem. Un gada nogalē bildinājums no mīļotā un krustdēliņa piedzimšana! Šis man bija ļoti labs gads! :)
2) vissāpīgākais brīdis bija vectēva slimība, kas tomēr labi beidzās.. Vēl liela vilšanās bija Maximas traģēdija. :(
3) pirkums - sapņu soma; filma - blue Jasmine.
31.12.2013 13:11 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
1. Tālākais un superīgākais ceļojums manā mūžā ar mīļoto cilvēku. Pateicoties apmācībām, beidzot esmu ieguvusi algas paaugstinājumu.
2. Ļoti esmu vīlusies sevī. Vasarā biju tik forši svaru nometusi, nu saprotu, ka atkal esmu palaidusies. Ehh...:( Vakar ļoti vīlos draugos, kas ir par iemeslu tam, ka šodien nav garastāvokļa svinēt, principā arī plānu nav...
3. Grāmata- " Elegance". Filma- "Prisoners" . Pirkums- ne dārgākais., bet noteikti veiksmīgākais ir mans ziemas mētelis. Pa lētu naudu vasarā nopirku superīgu mēteli.
31.12.2013 13:15 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
1) Kādi ir jūsu šā gada piepildītie mērķi, sasniegtais, kas silda sirdi?
Kaut kā velku skolu, kaut biju domājusi ņemt akadēmisko vai pat vispār izstāties.

2) Gada lielākā vilšanās: sevī, apkārtējos cilvēkos, pasaulē?
Ka pasaulē nav taisnības. Tagad liekas, ka biju optimistiska muļķe, jo dabūju par savu pozitīvismu pretī mācību, ka nekā nebūs, tāda dzīve nav radīta man.

3) Gada labākā: grāmata, filma, pirkums?
Laikam pāris kleitas, siltie džemperi,Reta Batlera ļaudis (tā gan dāvana bija, bet cilvēks zināja, ka šo grāmatu ļoti vēlos).
31.12.2013 13:20 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
1. Vidusskolas pabeigšana, pabūšana ārpus LV, iemācīšanās kaut nedaudz vadīt auto (iepriekš biju pilnīga 0, neko no mašīnām nesapratu ;D)
2. Vīlusies esmu savā raksturā - gada pirmajā pusē metu nost svaru, kas nu ir atpakaļ, joprojām nesanāk nestrīdēties ar draugu par sīkumiem, kuri mani kaitina viņa uzskatos, darbībās. Savā ziņā vīlusies esmu arī par to, ka šīs pēdējās gada dienas man jāpavada bez drauga un par to, ka būs eiro.
3. Pirkums - dators; filma - Bad Grandpa :D
31.12.2013 13:34 |

Reitings 499
Reģ: 09.09.2013
1) atguta ticiba un ceriba labajam, optimisms un pozitivs skats un liela apnemiba uz nakamo gadu;

2) vilsanas vienas attiecibas, kas man likas paraugattiecibas, bet, kad ballite sieva viram visu klatbutne skaidri noradija kurs majas saimnieks vilos ari sevi par to, ka parak idealizeju daudzas lietas un cilvekus, secinajums - lietas nav tadas, kadas tas izskatas;

3) plana ne vairs sogad, bet paskatities un palasit meitenu 2013. ieguvumus
31.12.2013 13:50 |

Reitings 350
Reģ: 05.07.2011
1) Sāku likt tiesības, kā arī paspēju pat šogad nolikt teoriju autoskolā un csdd, ieguvu jaunus draugus un foršas paziņas, bet runājot par to, vislielākais prieks tieši par vienu iepazītu cilvēku, kuru tiešām varu saukt par Draudzeni ar lielo D :) Uzstādīju mērķus, kas attiecas uz skolu un darīju visu, lai sasniegtu tos, kas arī izdevās.
2) Pirmais nāk prātā - Maximas traģēdija, tā bija liela vilšanās, teiktu pat, ka pasaulē. Liela traģēdija, kas lika daudz ko pārdomāt visiem, manuprāt. Šogad liela traģēdija, kas sagādāja milzu vilšanos bija arī tas, ka autoavārijā, dzērājšofera dēļ nomira iepriekšējā skolotāja, kurai palika divi mazi bērni, bet vislielākā vilšanās šajā gadījumā - ka šo dzērājšoferi mēģināja attaisnot kā vien varēja, līdz ar to viņš esot uz brīvām kājām. Un vēl pāris vilšanās personīgajā dzīvē, ko tagad gan varu saukt par ieguvumiem, jo atvēru acis un sapratu, kas apkārt notiek un cik nožēlojami tas ir.
3) Iphone un ieguldītā nauda tiesībām
31.12.2013 14:06 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
1) padzīvoju savā sapņu lielpilsētā- Londonā
2) Maximas traģēdija
3) mani Harley Davidson ādas zābaki
31.12.2013 14:12 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Esmu dabūjusi ko gribēju - labu vīru un dzīvi skaistā vīra mājā un laimi ar mīlestību, vairs nav vilšanās :)
31.12.2013 14:32 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
1. Tas, kas sasildīja sirdi - man gadu ir attiecības. Atnāca neplānoti, negaidīti (mazliet negribēti) un turās ilgāk, nekā biju gaidījusi. :D Sasniegtais - esmu daudzkārt izkāpusi ārā no savas komfortzonas un pieņēmusi vairākus visai radikālus lēmumus, tostarp pārcelšanos uz ārzemēm, nevaru spriest vēl šobrīd, cik pareizi tie bija, bet man ir prieks par manu drosmi.
2. Vilšanās ģimenes institūcijā kā tādā un arī sev tuvajos cilvēkos. Vilšanās pasaulē, jā, to piedzīvoju diezgan regulāri.
3. Nora Ikstena "Sīlis spoguļstiklā" un F. Beigbeders "Palīgā, piedod"
Labāko filmu nemācēšu nosaukt. Patika daudzas.
Pirkumu tāpat. Labākais, kam iztērēju naudu - ekskursijas, braucieni, ceļojumi.
31.12.2013 14:52 |

Reitings 339
Reģ: 04.08.2013
lepojos ar , ka es beidzot sāku mācīties, un parādīt uz ko patiesībā esmu spējīga.
septembrī sāku arī brīvajā laikā no mācībām strādāt, sapratu to, cik ļoti man nepieciešama piepildīta ikdiena. šis gads noteikti man paliks prātā ar piedalīšanos starptautiskā projektā. šogad patiešām lepojos ar sevi un ceru uz tik pat labu turpinajumu nākamgad.

vilšanās laikam vislielākā tika piedzīvota attiecībā uz vienu tuvu draudzeni, piedzīvoju situāciju, ka esmu nepieciešama tikai tad, kad viņai ar draugu sašķobījās attiecības.

šogad vairāk sanāca lasīt latviešu autoru darbus, arī biogrāfijas. tikai šogad es izlasīju romānu "Agrā rūsa", nebiju gaidījusi, ka šī grāmatā manī izraisīs tik daudz pārdomu.

bet šis tiešām bija interesants gads, tik daudz ko piedzīvoju no jauna. :)
31.12.2013 14:55 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Ārprāts :D sarakstīju visu ko, bet aizmirsu pašu galveno - bildinājums :) silda sirdi, jā :)
31.12.2013 14:59 |

Reitings 844
Reģ: 11.08.2011
1. Pirmo reizi viena pati devos uz vairākiem mēnešiem prom no mājām - padzīvot un pastrādāt uz Spāniju, kas beigās izvērtās par labāko piedzīvojumu manā dzīvē. Ieguvu tik daudz pozitīvu emociju, draugus, kā arī iepazinu labāk sevi, pārkāpu daudz kam pāri, kas iepriekš bija mani ierobežojis.
2. Iekavēju skolu, nākamajā semestrī jātiek galā ar tiiiik daudz parādiem, ka mati ceļas gaisā.
3. Izlasīju daudz grāmatu, redzēju daudz filmu. Vienmēr patrāpos uz tādām, kas man patīk, tāpēc labāko nenosaukšu. ;D Pirkums laikam būs dators un telefons.
31.12.2013 15:15 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
1) Iestājos Akadēmijā, brīniškīgs kolektīvs, sāku sevi novērtēt kā personību, izstrādāju pirmos mākslas darbus. Jūtos tiešām gandarīta par sevi :)

2) Gada lielākā vilšanās:sevī, savu spēju trūkums kompromisa jautājumos, pasaules iešana sviestā ar nacionālismu un visiem citiem murgiem.

3) Gada labākā: pirkums, rakstāmgalds, grāmata- dzīve kā šahs, filma : now you see me.
31.12.2013 15:40 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
Gads ir bijis tiešām pozitīvs un labs, lai gan atceros, ka gada sākums nemaz neliecināja par strauju augšupeju it visā. :)
tādas vispatīkamākās lietas - atjaunu attiecības ar cilvēkiem, kuri man no sākuma bija teikuši - atā! tagad viss šajā ziņā ir super, esmu mainījusi gan savu attieksmi, gan sagadījusi arī no otras puses to pašu. esmu pati mainījusies pa 180, pilnīgi salīdzināt nevar,daudz komplimentu no apkārtējiem par to.. metos iekšā dažādās avantūrās, ik reizi atceroties, ka dzīvojam vienreiz. atceros, ka bija izveidota saucamā vēlmju kolāža, kur bija ietverts - vairāk lasīt, vairāk sportot, - kg, būt harmonijā ar sevi, spēt savienot draugus, izklaidi, mācības un labu miegu, baudīt dzīvi uz visiem 100, nopelnīt vairāk naudas, lutināt sevi un citus.. un varu teikt, ka gandrīz viss ir piepildījies, kaut arī es nesekoju tam līdzi tā strikti, viss no sevis notika un gandrīz visa realizēšanā bija jāpieliek spēcīga roka! :) bet šodien man šo kolāžu atrodot, bija tiešām vislielākais smaids sejā (l) es plaukstu, kāpju uz augšu un es jūtu, ka tā ejot, būs tikai labāk un labāk.
vilšanās: viens cilvēks, kuru it kā pazinu, tā man likās vismaz, tomēr izrādījās pavisam citādāks nekā domāju un tas visu sačakarēja, bet lielu zaudējumu nejutu, jo ātri vien aptvēru,ka vienkārši nav pa ceļam un tur nav jēgas diskutēt, jo tāpat - ne es taisos mainīties, jo man neliekas, ka vajadzētu, ne arī šis cilvēks to grasās darīt.. saruna pat īsti nebija iespējama, jo cilvēks klusē un runā tikai aiz muguras. patiesībā šogad vilšanās tikpat kā nav bijušas vispaŗ, tikai šis, kas arī notika vienā momentā un tika aizmirsts vienā momentā.
pirkumi: telefons, sapņu soma un vairs nekas prātā nenāk, tam baigo vērību nepievērsu, jo šīs lietas nav tās, kas rada ilgstošu harmoniju..
grāmatas un filmas - daudz lasīts, daudz redzēts, un gandrīz viss liekams vienāda augstuma plauktiņos - patika, bet nav tik woow, lai izceltu kaut ko konkrētu :)
31.12.2013 15:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits