Padalīšos ar savu stāstu.
Kā jau katrai, protams, galvenā ir uzticēšanās. Manā gadījumā bija tā:
kopā mums bija ļoti forši, varējām runāt par visu, sakrita nākotnes vēlmes, viss.
Bet mūsu attiecību problēma bija tā, ka viņai bija cita draudzene, kura gribēja tikai ar viņu pavadīt laiku, viņai nepatika , ja kāds cits pavadītu laiku kopā ar viņām, tas, protams, bija izdevīgi tai otrai draudzenei, viņas puisim bija mašīna, nauda, tādēļ visur aizveda, atveda, samaksāja.
Labi, saprotu, ka tā gadās, bet tad es vienkārši jutu to vēsumu, nesatiekamies, nesazvanamies... Viss apklusa. Jā, esmu ļoti emocionāla , tā kā pārdzīvoju ļoti, tad satikāmies pēc mēneša un sevī man bija tāds aizvainojums, bailes atkal tikt sāpinātai. Ir jau atkal pagājis mēnesis un nekā, tas nomira dabīgā nāvē.
Bet zini, man ir palicis vienalga, pilnīgi. Man pilnīgi neinteresē nekas par viņu. Es nezinu, bieži sev uzdodu jautājumus: kad man palika vienalga? Kad es pārstāju censties?
Es secināju, tāpat kā viss, arī draudzība balstās uz mirkļiem. Ir labi un ne tik labi brīži. Kad tev būs viss, tad visi būs tavi draugi, bet , ja tev kaut kas nebūs un būs problēmas, tad... viņiem būs vienalga..
Kā arī manā gadījumā bija tas,ka klausījos viņas dzīves stāstus vairāk kā manus, bet es esmu priecīga, jo man ir citas draudzenes un ar viņām ir tik viegli. :) (l)
Draudzība ir tāda sāpīga padarīšana, bet , ko lai dara? Katrs gribam draugus.
Katrā ziņā novēlu, lai Tev izdodas rast kādu kompromisu, bet, ja tu jūti, ka nekas nemainās- nevajag, met mieru, tici man. ;) Vienīgais diezgan muļķīgi par to dēliņu.