Tatad meitenes,vai jus esat godigas vai tomer spejat ari samelot virietim par orgasmu?vai vnm seksa laika ir orgasms vai vnk to notelojat,jo apnik vai vnk velaties virieti iepriecinat par kartejo savu varondarbu?:)
bet gadas ari ta,ka orgasma wnk naw,un lai neiedragatu wiriesa pasnowertejumu ir nedaudz japietelo,jo sawadak wisas winja pules ir weja,un winjs nejutas ipasi laimigs!bet nju tew taisniba ne wisi wiriesi ir mulki lai uzkertos uz notelota orgasma,bet ir tacu loti labas aktrises kas prot notelot wnk perfekti!!!!:)
Hmm, nu vispār cik man orgasmu varētu būt manos 18.gados, Taču vienu reizi tiešām bija riktīgs. Tākā puisim esmu vienīgā ar kuru kas ir bijis, varbūt arī tas pie vainas. :)
Ja nav, tad nav un netēloju. Tādos gadījumos mazliet patēloju, ka tūlīt būs. :D Lai nav tā, ka pavisam nekas. Bet vispār parasti vīrieši zin, ka sievietēm ar tiem orgasmiem nav tik vienkārši.
Laikam nemaz nemācētu tā pa īstam notēlot. :D
to es nesaku par sewi man ar to wiss ir labi!wnk biezi dzirdu un lasu rakstus-man naw orgasma tpc teloju,jo milu sawu wirieti!wnk paplasinu sawu redzes loku ar jusu pieredzi utt!
Ja ar tādu moto dzīvosi, tad arī tēlosi. Es nevaru sevi piespiest notēlot orgasmu, ja tā vnk nav. Un mani nepārliecinās nekāds "ir jādara (jātēlo) un viss".
to es nesaku par sewi man ar to wiss ir labi!wnk biezi dzirdu un lasu rakstus-man naw orgasma tpc teloju,jo milu sawu wirieti!wnk paplasinu sawu redzes loku ar jusu pieredzi utt!