cits vīrietis

Reitings 179
Reģ: 11.02.2009
Sveikas. Nu, sākšu ar to, ka esmu kopā ar vīrieti 3 gadus, tad, kad nestrīdamies viss ir lieliski, bet strīdamies mēs diemžēl ļoti bieži. Pārsvarā strīdi ir par sīkumiem, esmu dabūjusi arī vairākas pļaukas. Mīļums izpaužas reti kad un tāpēc man tas tik ļoti pietrūkst. Bet mīlot mani itkā ļoti. Pirms 2 nedēļām bijām kopā uz ballīti, kur iepazinos ar viņa draugu, viņš bija fantastisks. Tik mīļš pret mani, tik jauks, komplimenti, sarkšana. Sajūta, ka iemīlējos, pēdējo 2 nedēļu laikā domas tik par un ap viņu. Nezinu ko iesākt, gaidīt, kamēr pāries, jo mirkļa vājums vai arī nē? Palīdziet!! :)
30.12.2013 14:49 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Es zinu vienu sievieti, kura savu vīrieti tik zvetē, kā kaut kas nepatīk. Un tā pamatīgi. Ar kulakiem pa muguru, kož rokās līdz asinīm utt., tas ir NORMĀLI? Vīrietis, protams, neizturēja un sita pretī, protams, ne ar kulakiem, bet cieši satver aiz rokām un met gultā, lai trakā nomierinās.
30.12.2013 15:48 |

Reitings 2542
Tā sišana ir ĻOTI atkarīga no situācijas. Ir tāda vīriešu suga, kas ir SPĒJĪGA piekaut sievieti līdz nāvei, uzsist zilu aci, izdauzīt zobu, bet ir arī tādi, kuriem nervi ir tik notrulināti, tik tik tik, ka viņi pat spēs tai sievietei iesist, un pēc tam ļoti, ļoti nožēlot, un pat raudāt! Tur ir MILZĪGA atšķirība. Zinu ko runāju, jo esmu redzējusi tādas sievietes, kuras vienkārši līdz baltkvēlei to vīrieti izved.
30.12.2013 15:50 |

Reitings 2542
A, vēl atcerējos gadījumu no dzīves, kur vīrietis tik labs, tik mīļš, gādīgs, pirka sievietei visu dārgāko, gatavoja ēst, bet, kad širmis aizvērās, tā sadauzīja stikla burkas, un spieda sievietes rokas tajās lauskās. Tā kā.. jāizvērtē situācija, kur tie ir tarakāni galvā un reāls potenciāls kādu dienu tikt noslepkavotai vai pamatīgi piekautai sadzīves strīdos vai vienkārši sievietes uzvedība vīrieti ir nodevusi pārāk tālu. Piekrītu tām, kuras teica, ka fiziskā un emocionālā vardarbība nešķiro dzimumus. Kāpēc sieviete drīkst, bet vīrietis nē?
30.12.2013 15:55 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Gribas mazliet padiskutēt te ar jums par šo tēmu un ko jūs domājat par to, ka vīrietis ir spējīgs pacelt roku pret sievieti

Ja vīrietis man iesit, es savācu mantas un dodos prom. Tā ir viena no tām lietām, ko nekad nepiedotu un attiecībās neplaiktu. Viss vienmēr sākas ar vienu sitienu, kam seko dievošanās, ka ''tā gadījās''. Pēc kāda laika nāk nākošais un nākošais. Gana daudz esmu lasījusi un dzirdējusi tos stāstus, kas sākas ar vienu pļauku.
Mana dzīve ir pārāk īsa, lai es būtu kopā ar cilvēku, kurš spējīgs pret mani pacelt roku.
Mēs ar draugu arī strīdamies, bet viņš nekad nav iedomājies, ka varētu mani sist un es arī nejūtos kā nez kāda psihopāte, kurai vajadzētu iesist, lai atvēsinātu utt. Pati arī nekad neesmu draugam situsi, kodusi, skrāpējusi utt.
Tavā gadījumā - kāpēc tu vēl neesi prom, ja tev pat ir bijis zils žoklis no viņa?
30.12.2013 15:58 |

Reitings 179
Viņš ir ļoti nervozs pēc būtības un sit parasti, kad kā viņš saka "ir ļoti nokaitināts", bet problēma laikam ir tā, ka es viņu kaitinu gandrīz vienmēr, pat neko nedarot, tāda sajūta, ka esmu viņam apnikusi un viņam kaitina pilnīgi viss manī, bet vaļā nelaiž.
30.12.2013 15:59 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Heartkiller +++

Laikam man arī nekad (ciest šo vārdu nevaru, bet vnk nevar teikt citādāk) nesaprast sievietes, kas paliek kopā ar tiem vīriešiem, kuri spējīgi iesist, meklējot attaisnojumus, ka tas vairs nekad neatkārtosies, ka pati esmu vainīga utt.
30.12.2013 16:01 |

Reitings 179
Heartkiller - kāpēc neesmu prom? Labs jautājums. Es nevaru. Pirmā mīlestība, pirmās nopietnās attiecības, man ir grūti tā vienkārši piecelties un aiziet.
30.12.2013 16:01 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Viņš ir ļoti nervozs pēc būtības un sit parasti, kad kā viņš saka "ir ļoti nokaitināts", bet problēma laikam ir tā, ka es viņu kaitinu gandrīz vienmēr, pat neko nedarot, tāda sajūta, ka esmu viņam apnikusi un viņam kaitina pilnīgi viss manī, bet vaļā nelaiž.

Tieši tā! Tas ir vēl viens pierādījums tam, ka vnk ir tādi vīrieši, kuriem patīk palaist rokas un aizbldināties ar sievietes VAINU, bet īstenībā problēma ir tikai un vienīgi tajā vājajā vīrietī. Nemaz nevajag tādus līdz baltkvēlei novest
30.12.2013 16:02 |

10 gadi
Reitings 275
Reģ: 02.12.2012
Nekad nebūs viegli aiziet, un kad aiziesi, kādu brīdi arī nebūs viegli. Mēs, sievietes, esam ideālistes, tāpēc sevi tik bieži atrodam nelabojamā situācijā, kuru vēl ceram vērst uz labu, jo šķiet taču, ka šķiršanās ir vieglākais ceļš. Šķiet, ka varētu būt arī ļaunāk, un vispār..

Bet celies un ej. Noliec sevi pirmajā vietā, un apzinies, ko Tu esi pelnījusi. Nesamierinies ar mūžīgām ilgām pēc mīļām attiecībām, piepildi tās un padari par realitāti. 3 gadi ir ilgs laiks, bet nebūt ne izniekots, ja izšķirsieties, jo katrs no jums būs dabūjis savu dzīves mācību. Patiesībā, situācija ar viņa draugu ir tikai kā zīme - Tu gribi no dzīves vairāk.

Es tikko aizgāju no attiecībām, kurās bija mīlestība, bet dominēja vīrieša egoisms, un man likās skaista tā upura loma - mūžīgais kompromiss. Tomēr šādas attiecības nav produktīvas, un, ja aiziešana sāp, tas nenozīmē, ka aiziešana ir nepareiza. Turies!
30.12.2013 16:08 |

Reitings 430
Reģ: 21.06.2013
problēma laikam ir tā, ka es viņu kaitinu gandrīz vienmēr, pat neko nedarot, tāda sajūta, ka esmu viņam apnikusi un viņam kaitina pilnīgi viss manī, bet vaļā nelaiž.

Ja tu vinu tagad jau kaitini neko nedarot-kas būs tālāk?

Pat ja tev nekas nesanāk ar to otro, bēdz neatskatoties. Tas nekas ka tās ir pirmās attiecības, būs citas, ja ne uz reiz tad ar laiku. Nepavadi savus labākos un skaistākos gadus ar vīrieti kurš neciena tevi
30.12.2013 16:08 |

Reitings 179
Debija - paldies. :)
30.12.2013 16:11 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Debija ļoti lasāmi uzrakstīja. Tā arī ir. :)

Un par to draugu, kurš tev iepaticies, nepinies ar viņu un nebojā puišiem attiecības. Tev tās sajūtas radās tikai tāpēc, ka uz mirkli sajuti to, kā pietrūkst esošajās attiecībās. Tas arī viss.

Un uz priekšdienām var ietiekt - kam nopietnam ļaujies tikai ar cilvēku, kurš tev sākotnēji ir "nonesis jumtu", burtiksi padarījis tevi neprātīgu. Protams, jāizvērtē īpašības arī objektīvi, bet bez tā zudušā jumta :D nekad nebūs tas...
30.12.2013 16:20 |

Reitings 179
in_love bija sākumā tā sajūta, bijām kā apsēsti viens ar otru, bet tagad? Tagad esmu pamanījusi, ka es biežāk raudu nekā smejos.
30.12.2013 16:28 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Tā ir īsta gļēvuļa rīcība - pacelt roku pret vājāku. Vīrietim ir jāprot vnk pagriezties un aiziet nevis klausīties psihas govs tekstos :D
30.12.2013 17:05 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Tas bija piemērs nevis uzbrauciens autorei.
30.12.2013 17:06 |

Reitings 179
pure heroine - man arī vienmēr ir licies, ka tikai vājš vīrietis var iesist sievietei.
30.12.2013 17:23 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Ja vīrietis paceļ roku pret sievieti, tad nekas cits viņam, laikam, neceļas. :D nu nezinu, neliekas man normālas attiecības, ja tiek palaistas rokas, vienalga, kurš kuru sit, kur nu vēl, ja regulāri izkaujas. Ir tādi pārīši redzēti, pretīgi, baisi un nožēlojami vienlaicīgi.
30.12.2013 17:25 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Un kā tad ar dzimumu vienlīdzību? :D:D

Tā ir īsta gļēvuļa rīcība - pacelt roku pret vājāku.

Ne visas sievietes ir vājākas. :D
30.12.2013 17:25 |

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Ja domas raisās ap citu, iespējams, Tev tā ir tikai vairs pieķeršānās, mīlestība šo gadu laikā kā tāda ir izzudusi. Protams, ka aiziet būs grūti, it īpaši, ja ir pirmās attiecības. Bet tad padomā, vai Tu gribētu tādu vīrieti kā tēvu saviem bērniem? Vai Tu gribētu ar tādu cilvēku no dzīvot kopā visu dzīvi? Ja jau tik ātri ir iepļāukāšana, pēc gadiem noteikti būs kas trakāks, īpaši, vīrietim sākot novecot, piezeroties utml. Domā par nākotni. Noteikti ,ka visā plašājā pasaulē ir kāds Tev piemērotāks. Pat, ja Tev ar šo vīrieti bija lielisks laiks, tas ir palicis pagātne, ja viņam Tevī viss kaitina. Iemācies palaist vaļā, jo apzinies, ka būs tikai ļaunāk. Lai viss izdodas, afrika! :)
30.12.2013 17:26 |

Reitings 179
GOLDEN - paldies, pilnīgi asaras sariesās acīs.
30.12.2013 17:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits