Nevar vienā teikumā likt - simboliem ir nozīme; šī lieta, kura ir simbols ir brāķis nav simbols un tam nav nozīmes; Krievija ir draņķīga un viņi neko nemāk tikai taisa "laža"
Jau iepriekš olimpiskā lāpa stafetes gaitā neskaitāmas reizes nodzisusi, kā arī pat uzsprāgusi.
tas ko zinu nesākās ne te, ne tagad. Ne arī tad kad sākās.šitais man patika, it īpaši- Ne arī tad kad sākās. Pati saprati ko uzrakstīji? :D
e arī tad kad sākās. Pati saprati ko uzrakstīji?
zinu diez gan maz, taču tas ko zinu nesākās ne te, ne tagad. Ne arī tad kad sākās.
Pašas pirmās Olimpiskās spēles simbolizē to, kas tajā brīdī jau bija noticis. Katrai lietai - no uguns līdz vieglatlētikai ir loma. Uguns loma un nozīme tika aizsākta stipri pirms tam, sporta loma sakņojas antīkā politikā - tas ko mēs ar sportu saprotam šodien aizsākās vēlāk. Olimpisko spēļu būtība nav ne pagatnē, ne senajā tagadnē, ne mūsdienās. Tas ir cikls. Ko jau minēju pirms tam. Sākums un beigas ir noteiktas - apzināmas. Uguns un apbalvojums. Izspēle nav izteikta - pareģojama. Tātad, tas ko es zinu ir pagātnē par rašanās būtību, tas kas ir ir tverama interpretācija par konkrētu tagadni - tad un tagad, tas ko es vēl izpratīšu man taps zināms cikla beigās. Ne tad, ne tagad - ne tad kad aizsākās. Jo spēles pašas par sevi nenozīmē konkrētu lietu, bet sevī ietver tagadnes lietas. Un simboli, kuri radījuši šīs spēles ir apzināmi, bet to pienesums nav izvērtējams. Sakarības, acība, vēsture, loma.
taču tas ko zinu nesākās ne te, ne tagad. Ne arī tad kad sākās.
taču tas ko zinu nesākās ne te, ne tagad. Ne arī tad kad sākās.
visu cieņu, šis ir poltiķu līmenis
Jēziņ, nu mana dzīve mainīsies uz labo - ģēnijs Šerija visu ir izskaidrojusi un salikusi pa plauktiņiem. Pie tam es vēl nemaz to nelūdzu!
zobi šķībi, acis greizas vai liekais svars neiet nost, ka tādā veidā jāapliecina sava prāta dziļums un smadzeņu rievu aktivitāte?
Par to smadzeņu rievu - nē, es neko nesaprotu no medicīnas, bet paķert gudrus vārdus un tos apkopot, lai sanāk man vēlamais rezultāts es iemācījos no tevis šovakar.
Pašas pirmās Olimpiskās spēles simbolizē to, kas tajā brīdī jau bija noticis. Katrai lietai - no uguns līdz vieglatlētikai ir loma. Uguns loma un nozīme tika aizsākta stipri pirms tam, sporta loma sakņojas antīkā politikā - tas ko mēs ar sportu saprotam šodien aizsākās vēlāk. Olimpisko spēļu būtība nav ne pagatnē, ne senajā tagadnē, ne mūsdienās. Tas ir cikls. Ko jau minēju pirms tam. Sākums un beigas ir noteiktas - apzināmas. Uguns un apbalvojums. Izspēle nav izteikta - pareģojama. Tātad, tas ko es zinu ir pagātnē par rašanās būtību, tas kas ir ir tverama interpretācija par konkrētu tagadni - tad un tagad, tas ko es vēl izpratīšu man taps zināms cikla beigās. Ne tad, ne tagad - ne tad kad aizsākās. Jo spēles pašas par sevi nenozīmē konkrētu lietu, bet sevī ietver tagadnes lietas. Un simboli, kuri radījuši šīs spēles ir apzināmi, bet to pienesums nav izvērtējams. Sakarības, acība, vēsture, loma.