Kaut ko līdz 5ls, pārim, uz visiem nogales svētkiem - vārda diena, z-sv, jaunais gads... Vienkāršu, tāpat vien!
Tik pēkšņi, ka nevaru izdomāt, help!
Doma ir par maisiņu, kurā tēja ar to tējas trauciņu - veselībaim kāds saldumiņš - prieciņam, svecīte - siltumam un gaišumam, nu tādā veidā, bet nezinu :(
Mani moka doma par to ko dāvināt vīra omei. Pamatlietas viņai ir, un ja dāvina kaut ko no mūsdienu precēm, kas paredzētas dzīves atvieglošanai, bet nav bijušas pieejamas viņas ziedu laikos, staigā un riņķī stāsta, cik nejēdzīgi viņai mazbērni, izšķērdējās nevajadzīgām lietām..
Churchill, mums ar drauga omi arī bija līdzīga problēma. Viss viņai ir un neko izdomāt nevarējām. Beigās uzdāvinājām to, kas nebija - ļoti labu virtuves cimdu un četrstūrīti, lai viņai būtu vieglāk gatavot svētdienas pusdienas. Viņai patika. Ja budžets atļauj, var piepirkt dāvanai vēl kaut ko.
Dāvinājām nedaudz savādākus un biezākus, bet doma saprotama:
Es atvedu piparmeetru teeju,ko man bija daavinaajusi radini,peec manas veeleesanaas!Man tik loti patiik taa smarza,garsa-labaaku daavanu pat nespeeju iedomaaties no siem cilveekiem!Vini veel briinijaas,ka es pilniigi neko vairaak neveelos...Pirkaam tajaa Zaalu tirdzinaa,kas bija Vecriigaa Jaanu laikaa.Veel nopirku medus burku,to forso galas deeliiti...Visu lietoju ar lielu patiku!
Man liekas,ka cilveekiem loti patiik sanemt taadas daavanas ,kuras var lietot!Cilveeki kaadreiz nesaprot arii to ,ka var priecaaties par pavisam mazu daavaninu-kaapeec vajag daudz?
Zemeņu, vaniļas un šokolādes toņi, ko pārstāv jaunā “Rīgas Dīva Strawberry Chocolate Limited Edition”, ir atbilde uz garšu modes tendencēm pasaulē – skaidro AS “Latvijas balzams” mārketinga inovāciju attīstības vadītāja Līga Brasliņa.
2 krūzes ar zirgiem (vairākos t/ c ir ar atlaidi zem lata viena) + kāda tēja vienā krūze, otrajā končas + laimīte zirga figuriņas veidā, Origo bija pa 0.50 ls :) Kopā būs
tēja ap 1 - 2 ls (kaut ziemassvētku tēja pa 1 ls)
krūzes 2 ls
laimīte tie 50 sanči,
konču vienai krūze nesanāks daudz, kaut tā pati ziemīga zerināde :)
Emmanuelle, tas šampiks tāds baigi sintētisks (ok, savādāk jau nevarētu būt), bet neteiktu, ka labs. Pirmajā reizē, kad pagaršoju, vispār likās, ka pēc ķiršiem garšo, haha :D