Varbūt ne kā filmās, bet tāda "unreal" sajūta man bija tad, kad man bija 16. Pilsētā ieraudzīju kādu puisi, sapratu, ka nav vietējais, jo pilsētiņa ir maza, kur viens otru ļoti labi zin. Man viņš tāāāā iepatikās, nu īsts sapņu vīrietis! :D Nejauši dzirdēju, kā mans sapņu princis nosauc sava drauga vārdu, meklēju draugos to puisi, likās kā neiespējamā misija. Atradu draugu, un tad jau uzreiz viņu. Protams, uzaicināju draugos, bet viņš man neko nerakstīja. Pēc kāda mēneša uzrakstīja, sākām sarakstīties. Pēc kādām 2-3 nedēļām viņš prasīja man numuru, jo pametīs darbu pilsētā, tāpēc dodas prom un savu dzimto pusi, kas ir Latvijas otrā galā. Iedevu un tās pašas dienas vakarā, pareizāk sakot, pus četros no rīta saņēmu jautājumu, vai nevēlos ar viņu tikties pirms viņš aizbraucot. Tiesa gan, viņš brauc septiņos no rīta :D Vēl joprojām brīnos par sevi, jo esmu ļoti kautrīga, nekad nedaru kaut ko tik spontānu, bet es aizgāju! :D Kaut ko samelojos mammai, jo teikt, ka eju pavadīt nepazīstamu puisi nelikās īpaši prātīgi. Bija dzestrs rudens rīts, atceros visu visos sīkumos pat tagad... Mēs daudz runājāmies, un brīdī, kad viņš brauca prom, viņš pacēla mani un noskūpstīja. Ai, cik tas bija skaisti :) Tajā brīdī nemaz neaizdomājos, ka apkārt man ir cilvēki, tad es beidzot sapratu, ko nozīmē "brīdis, kad esam tikai mēs divi". Attiecības gan mums nesanāca, bet esam labi draugi :)