Vai tie ir tikai vārdi?

Reitings 35
Reģ: 28.10.2013
Šī jau ir otrā reizi kad kārtīga strīda laikā draugs pasaka šādu frāzi - bļ* es tev čista tūlīt iešķelšu.
Tas ka mēs lamājamies ar riktīgiem lamu vārdiem ir nekas jo pati neesmu labāka bet šī frāze liek man tā kārtīgi apdomāties. Pats jau vienmēr attaisnojās un saka ka es viņu lī dz tam novedu jo uzsaaku strīdu un saka ka nekadmūžā nnepaceltu roku pret sievieti. Jūs tam ticat?
27.12.2013 00:49 |

10 gadi
Reitings 622
Reģ: 13.06.2013
nu publisks fuj, nopietni!
27.12.2013 01:28 |

Reitings 388
Reģ: 05.12.2013
Vai nu tas, kurš ir P**MPIS un padibene vai nu tas, kurš ir līdz tam novests. Kurš ir šis gadījums, to jau mums neatklās

Tiešām. Parasti jau uzreiz ir ''Ak dievs, tas taču nav vīrietis, kā tā var!'', bet nu vispār šādās reizēs der paskatīties uz sevi no malas, jo var gadīties, ka pati saproti, ka viņa vietā arī vēlētos sev iešķelt... :D
27.12.2013 01:44 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Es arī dusmās varu piedraudēt ar pannu pa galvu iesist. BET!!! Es to nekad neizdarīšu. Esmu ļoti nevardarbīga. Tā kā nav teikts, ka puisis ir sitējs, tikai tāpēc, ka dusmās kaut ko tādu pateicis.
27.12.2013 09:19 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Tas, kā mēs reaģējam dusmu situācijās ir tikai un vienīgi mūsu pašu izvēle un atbildība.
Neviens nevar būt atbildīgs par mūsu rīcību. Ja abas puses izvēlas būt rupjas, tā ir abu pušu izvēle. Neatkarīgi no tā, cik ļoti kāds ir nokaitināts, tā ir tikai viņa paša vaina, ja viņš atļaujas pacelt roku vai draudēt to izdarīt. Ja konflikts ir tik lielas, ka to nav iespējams izrunāt vai izbļaut, tad šādas attiecības ir jāizbeidz. Ja nonāk līdz iekaustīšanai no vienas vai otras puses, tad pie vainīgs ir vienīgi sitējs. Nav svarīgi, kurš kuru izaicinājis.
Neviens vārds nav līdzvērtīgs dūres sitienam.
27.12.2013 09:25 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Vai tie ir tikai vārdi vai reāls brīdinājums, nezina neviens, jo es, piemēram, nepazīstu tavu un varu tikai minēt. Ir tādi, kas sit nebrīdinot, bet ir tādi, kas rej, bet nekož. Ir arī tādi, kam aizveras. Kurš būs tavs gadījums, rādis laiks, ja vien tu pati vēlies gaidīt un zināt.
27.12.2013 09:29 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Nu ja Jums rupja lamāšanās un tīša cilvēka aizvainošana nav sveša, tad manuprāt, draudēšana sadot pa bieti ir loģisks turpinājums. Ja viens no Jums neapstāsies un neparādīs cieņpilnu attieksmi, agri vai vēlu Jūs sāksiet palaist rokas (nav zvanīts, ka tikai viņš, ja jau reiz Tu arī viņam neliedz kādu sālītāku frāzīti)... Esi gudrāka un apstājies. Zobi ir dārgāki.
27.12.2013 09:39 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Man atkal rodas jautājums- kādam jābūt kašķim, lai šitā pateiktu?
Bet man ir kaut kāda slēpta aizdoma, ka šajās attiecībās kašķi ar ar zākāšanu un saukāšanos, tad nu...es nezinu...
27.12.2013 09:40 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
čāča, atkarīgs no situācijas. Es visu ko varu bļaustīties, kad esmu dusmīga, un zinu, ka liela daļa no tā netiks ņemta vērā. Arī par pannu. Bet ir lietas, par kurām es zinu, ka, ja es TĀ pateikšu, tad es cilvēku tiešām līdz sirds dziļumiem sāpināšu. Tās lietas es valdos un pat lielākajās dusmās nesaku. Un tie nav lamu vārdi, bet vienkārši dziļi personiskas lietas, kas citam vīrietim nesāpētu, bet manam - sāpētu.

Ko es gribu teikt ir, ka ne vienmēr rupjš lamu vārds ir tas pats, pats sliktākais, ko var strīdā pateikt. Lai gan, protams, par cilvēku "līmeni" lamu vārdu pārbagatība strīdoties liecina ne to labāko.
27.12.2013 09:59 |

Reitings 536
Reģ: 24.02.2013
Tas, kā mēs reaģējam dusmu situācijās ir tikai un vienīgi mūsu pašu izvēle un atbildība.
Neviens nevar būt atbildīgs par mūsu rīcību. Ja abas puses izvēlas būt rupjas, tā ir abu pušu izvēle. Neatkarīgi no tā, cik ļoti kāds ir nokaitināts, tā ir tikai viņa paša vaina, ja viņš atļaujas pacelt roku vai draudēt to izdarīt. Ja konflikts ir tik lielas, ka to nav iespējams izrunāt vai izbļaut, tad šādas attiecības ir jāizbeidz. Ja nonāk līdz iekaustīšanai no vienas vai otras puses, tad pie vainīgs ir vienīgi sitējs. Nav svarīgi, kurš kuru izaicinājis.
Neviens vārds nav līdzvērtīgs dūres sitienam.

ēēm meitenēm konflikta virsotnē ir intrigas, apmelošana un citi sūdi,
bet čaliem konfilkta virsotnē ir kautiņš.
tie ir divi dažādi virzieni un tajā var nonākt tikai,ja piedalās abi.
tā tas diemžēl ir un dažām to vajadzētu beidzot pieņemt.
tāpēc nevajag normālus joberus novest līdz tādam stāvoklim.
27.12.2013 10:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits