Draugs mani nepieņem

Reitings 280
Reģ: 31.10.2013
Ko Jūs darītu manā situācijā, ja draugs nepieņem to, ka esmu veģetārietie? Gaļu ēst viņam neaizliedzu, savu dzīvesveidu arī neuzspiežu...varu pat pagatavot viņam vakariņas ar gaļu, ar nosacījumu, ka pats to nopērk, jo es to nedarīšu. Bet tāpat, katru ēdienreizi sākas strīds, ka tas ar ko nodarbojos ir muļķības, es vienkārši esmu stulba, man nav dzīves, es neko tāpat neizmainīšu un mans teikums, ka es vnk negribu gaļu ir stulbs!
25.12.2013 20:05 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Mans kļuva par veģetārieti, nopietni aizrāvās ar ajūrvēdu, un ceļas 4. no rīta, lai pildītos ar saules enerģiju. Atteicās no savas mīļākās nodarbes - makšķerēšanas, jo redz zivtiņām arī sāp. Ēd viņas gandrīz ar asarīm acīs, kad es pagatavoju.
Doma par šķiršanos manī vītoja pirmo pusgadu. Domāju palikša traka. Tagad ir ok. Pati esmu samierinājusies. Pagrūtāk ir ar cilvēkiem mums apkārt

Es noteikti paliktu traka, jo man pashai vienas no miiljaakajaam nodarbeem ir tieshi mediishana un makskjereeshana, kaa arii esmu ljoti piekjeerusies savaam aadas meebeleem un jakaam.
25.12.2013 20:30 |

Reitings 460
Reģ: 31.07.2013
bellakilla man šķiet ,ka šāda spārmainās ir vieglāk pieņemt, nekā piem.sāk smēķēt vai dzert ..vai kā tml..
25.12.2013 20:32 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Pīpēt un lietot alko mēs abi kopā izbeidzām 3 gadus atpakaļ. Tas bija mūsu labākais lēmums ever.
25.12.2013 20:36 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Nu jā, stulbi,ja otrs nepieņem kaut ko, kam tu esi nodevusies. Protams,ja vien tas nav lēmums no sērija - oj, neēdīšu vairs gaļu. bet pēc pusgada atkal gaļu tūki iekšā.
Ja tas ir nopietni, noteikti draugs ar laiku pieradīs,ja vien viņa izvēle - ēst gaļu, nebeigsies ar -kā tu vari to ēst? - katru reizi pie vakariņām.
Man paziņu lokā ir gadījums, kad meitene izvēlējās veģetāro dzīves veidu un katru reizi, kad kāds cits ēda gaļu viņas klātbūtnē, sekoja demogoģija par to, cik tas ir pretīgi un bezsirdīgi... Tas tiešām piebesīja un gribējās viņai uzšaut. tā ir tava izvēle, nevis pārējo.
25.12.2013 20:40 |

Reitings 280
Gaļu es neēdu, jo uzskatu, ka tikai tāpēc, ka man tā garšo, nevienam nav jāmirst! Es zinu, ka iespējams kāds teiks, ka no manis vienas nekas nemainīsies, bet es neuzskatu to psr pareizu rīcību un viss. Un kā teica cormeum,man lļoti garšo veģetārie ēdieni! :)
25.12.2013 20:41 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Cilvēkiem patīk izdomāt problēmas! Tikai mans viedoklis.. Ok, ja autore atteiktos gatavot gaļu un skalotu smadzenes, tad es saprastu. Ja nekas tāds nenotiek - džeks tad pat negrasās pieņemt citu viedokli un vajadzības.
25.12.2013 20:45 |

Reitings 280
Nē, man pat prātā nav nācis kādam kaut ko uzspiest! Es zinu, ka gaļa ir garšīga, tāpēc es pat saprotu, vnk tā ir mana izvēle.
25.12.2013 20:45 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas,ka vislabaak jau ir buut uz "viena vilna" arii eesanaa,jo tas ir dziives veids,ne tikai eesana...Dziivojot kopaa ar cilveeku,kurs paarsvaraa domaa savaadaak kaa tu,var radiit nesaskanas.
Man jau liekas,ka Proteina eedaaji-Zone piekriteeji ir vairaak taadi agresiivi cilveeki visaa...!Vegetaariesi ir taadi mieriigaaki cilveeki.Taa jau gan saka,ka preteejie poli pievelkas,bet es domaaju,ka mana gimenee taa buutu liela probleema,ja neeestu vispaar viira gatavotos galas eedienus...!
25.12.2013 20:46 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Man arī bija puisis,kurš nespēja pieņemt to,lieki teikt,ka ilgi kopā nebijām,bet nu ne tikai tā dēļ. Man ir svarīgi,lai cilvēks respektē manus uzskatus,pat ja tie nesakrīt ar viņa.
25.12.2013 20:47 |

Reitings 16208
Muusu gimenee vel ir taa,ka mans viirs domaa,ka tiesi pateicoties vinam(eesanas paradumiem,dziives veidam) ,esmu kluvusi par to,kas esmu-sarmanta,veseliiga sieviete!!:)
Ja peeksni teiktu ,ka mainu eesanas paradumus,vinu noteikti tas apbeedinaatu...
25.12.2013 20:57 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Ir lietas, kam tomeer buutu paarii abiem jaasakriit - smeekjeeshana, vegetaarisms, politiskie uzskati un miiljaakaa sporta komanda

Es domāju, ka šeit klāt var likt arī reliģiozitāti.
25.12.2013 21:39 |

Reitings 254
Reģ: 23.12.2013
Man tuvākie cilvēki arī sākumā izteica riebīgus komentārus.. Izrunājāmies un vienkārši iemesls bija tāds - satraucās par manu veselību. Tagad visi to ir pieņēmuši, vairs nav riebīgie komentāri.. Es pateicu,ka to gaļu jau var aizstāt ar citiem ēdieniem,ka ēdu tā, lai nav jāiedzīvojas veselības problēmās.

Varbūt Tev arī jāparunā ar viņu? Pastāsti,ka lēmumu nemainīsi,lai par tevi neuztraucās - ēdīsi tā, lai organismam viss pietiek. Ja jau gaļu viņam gatavo,tad vispār viņam nav par ko pukstēt.
25.12.2013 22:42 |

Reitings 16208
Es atkal domaaju,ka veseliibas probleemaas driizaak var iedziivoties ,galu needot!Ir loti labi jaazin ,ko uznemt ,lai aizstaatu galu ar ko citu,jo proteins ir loti svariiga sastaavdala,kuru uznemam ar eedienu.Protams var eest riekstus,pupinas utt,bet ir jaaunem diezgan daudz ,lai organismam pietiktu!
26.12.2013 01:58 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Nedomaaju, ka taads cels ejams katram paarim.
Tas driizaak atkariigs no cilveeka tolerances pakaapes.
Es needu galu, draugs eed, bet man gatavojot vins biezi uzstaaj, ka gatavos bez galas (es to nemaz neluudzu), ka vinam taa ipasi arii nekarojas, tapat pasutot picu lielakoties pasuuta veetaaru vai pusi taadu, pusi taadu.
Tapat vins smeekee, es nee. Es vinu viegli atbalstu atmest, un vinam iet labi, bet kad vins ir ar draugiem un saka, ka nevar iztureet bez, es neko nesaku. Vins pats apzinas, ka nav veseleigi, ko man vel smadzenes skalot un krist uz nerviem.
26.12.2013 02:44 |

Reitings 12
Reģ: 26.12.2013
Gan ar laiku viņš pieradīs un pieņems to. ir ļoti daudz lietas, ko cilvēki nespēj pieņemt un saprast, bet ar laiku nomierinās. Piemēram man ir tā, ka es eju medībās un nedod Dievs kāds ierauga bildi, kur ir medījums, daudzi to uzskata par slepkavošanu un nepieņemamu, bet otra puse par normālu, ilgu laiku mani vēl sauca par slepkavu, bet tagad viņi neko nesaka, jo nepievērsu uzmanību.Ļauj vīrietim pierast pie šādas domas un viss būs kārtībā.
26.12.2013 04:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits