Par vīrieša labāko draudzeni

Reitings 344
Reģ: 29.01.2009
Gribu neitrālu viedokli... vērtējiet pašas...

Manam jaunajam draugam ir jaunības draudzene. Ar gandrīz visiem vīrieša draugiem esmu tikusies, bet ar viņu vēl nē, jo viņa nav no lielā kopējo draugu bara. Pārsvarā viņi tiekas divatā, šobrīd viņai sarežģīts dzīves posms, parunājas, atbalsta viens otru un tamlīdzīgi.

Un šāda tikšanās viņiem ir arī šodien uz pusdienām. Jā, Ziemassvētkos. Tāda viņiem tradīcija katru gadu. Tas nekas, ka esmu pie vīrieša uz vairākām dienām atbraukusi. Viņš tāpat aizbrauca viņu satikt uz pāris stundiņām.

Es pamatīgi apvainojos, teicu, ka vispār braukšu mājās, lai svin ar viņu. Viņš nesapratnē, ka tikai uz divām stundiņām papusdienos un pēc tam grib vakaru, nakti un turpmākās dienas pavadīt ar mani. Ka satraukumam nav pamata, starp viņiem nav nekā tāda. Ja viņš gribētu, varētu un izdarītu, man nekot nesakot.

Piedāvāju, ka es varētu braukt viņam līdzi. Viņš teica, ka paprasīs draudzenei... uz ko viņa atbildēja, ka ja es ļoti vēlos, varu piebiedroties, bet vai tik nebūšot stīva atmosfēra. Respektīvi, skaļi pateica, jā, bet noprotams, ka mana klātbūtne nav vēlama. Puisis teica, ka viņš labprāt mūs sapazīstinātu, bet vai vajag tā, lai es tur sēžu ar pārakmeņotu sejas izteiksmi. Ok, teicu, ka var nepazīstināt, nevajag.

Tā nu apvainojos un viņš aizbrauca. Vajadzīgs jūsu viedoklis. Kuram taisnība? Vai man ir par ko cepties? Vai viņam vajadzēja mani ņemt līdzi? Vai vispār viņam ar viņu jātiekas?
25.12.2013 17:31 |

Reitings 662
Reģ: 06.07.2012
Viņš teica, ka viņš noteikti mūs iepazīstinās, viņam nav nekas pret to. Bet viņš laikam negribēja īsti, ka braucu, jo laikam bija bail, ka es tur sēdēšu ar pārgrieztu ģīmi. Uz ko es apvainojos vēl vairāk un pateicu, ka vispār netaisos iepazīties, lai pat necenšas.

bet vinsh jau arii pareizi pateica, jo tu jau paliki dusmiiga uzreiz. beidz buus labi, kaa jau ieprieksh mineeju pastaasti, ka saakumaa juties aizvainota , sapinata..
25.12.2013 17:47 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Šajā gadījumā es neizprotu puisi.. ja pie manis būtu 2. pusīte, tad, jo īpaši Ziemassvētkos, es ņemtu līdzi uz satikšanos. Vai nu visi kopā.. vai atcelt tikšanos. Turklāt tā puiša draudzene, manuprāt, ļoti nesmuki izteicās par to ''stīvo atmosfēru''.
Droši vien tāpēc, ka manā draugu lokā ir pieklājīgi un manierīci cilvēki :)

Arī mans puisis vienmēr delikāti apjautājas, vai mājās nebūs skumji, ja viņš ar čomu aizdosies, piemēram, pasēdēt dažas stundas saunā..
25.12.2013 17:47 |

Reitings 344
Jā, neviens man neteica, nē, nebrauc, tu neesi vēlama. Teica, ka, jā, var braukt, bet tā piebilde "vai tik nebūs stīva atmosfēra" pārsita man visu apetīti. Braukt un zināt, ka tā draudzene mani uzskata par kaut kādu psihisku greizsirdi, kas nevar draugu palaist uz pāris stundiņām pusdienās. Nē, tā es negribēju, tāpēc arī nebraucu.

Bet pēc šī visa man nav vēlmes arī vispār ar viņu iepazīties. Ja agrāk vēl tāda bija, tad tagad es viņu jau ienīstu un negribu redzēt.
25.12.2013 17:48 |

Reitings 662
jesus, nopietni!?!?!? :D izlasat tachu , ka puisis gribeeja iepaziiistinaat :D

ak Kungs :D piespamoshu te visu diskusiju :D
25.12.2013 17:48 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Tā kā manam puisim ir daudz draudzeņu, tad nesaskatu tavā situācijā neko briesīmīgu. Protams, kā jau meitenei, vienmēr šādās reizēs iekšā sēž tas greizsirdības bubulis, bet nu ko padarīsi, draugi paliek draugi.
Ja tevi kaut kas satrauc, tad varēji doties līdzi, bet visticamāk būtu tā, ka tu sēdētu kā pūce, jo jau iepriekš biji nikna. :D

It kā jau varēja ņemt tevi līdzi, bet vai tas ir vajadzīgs? Neuzskatu, ka vienmēr būtu jāpazīst visi otrās pusītes draugi.

Ja godīgi, nesaskatu probēmu. Aizgāja, papļāpāja, drīz būs atpakaļ un atkal pavadīs laiku ar tevi.
Ja viņš šodien tiktos ar vīriešu kārtas draugu arī sēdētu un pūcētos? :D
25.12.2013 17:49 |

Reitings 662
tad tagad es viņu jau ienīstu un negribu redzēt.

paga paga, tu tagad saki ka vinju ieniisti jo gruuuti ir dzirdeet patiesiibu, ka buutu bijis stiivi un nekomfartabli??? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D vinja pat neko nezin par tvi, bet tu te vinju par miss ljaunaa 2013 pataisi
25.12.2013 17:51 |

Reitings 16391
Tāda viņiem tradīcija katru gadu

Tas arī ir normāli, ja šis tas no tradīcijām mainās attiecībās. Ja būtu pieņemts katru gadu striptīzklubā niekoties ar kokteiļiem un sūtīt privātās dejas, tā arī turpinātos esot attiecībās?
Domāju, ka ne :D
25.12.2013 17:53 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Šajā situācijā man nepieņemami šķiet tas, ka autore kā viešņa puiša mājā tiek atstāta viena.
25.12.2013 17:54 |

Reitings 662
cormeum, re saakaas, juus jau te uzreiz iedomaajaties kkaadu citu situaaciju, nevajag fantazeeet

un ja kas, ieespeejams, pat citu atticiibaas arii tas buutu pielaujams
25.12.2013 17:56 |

Reitings 662
laikam vnk jums te uzticeeshanaas nav
25.12.2013 17:57 |

Reitings 16391
kortnija.. tas tāds pārspīlēts piemērs.
Ja man čoms jautātu, vai nav iebildumi, ka viņš paņems līdzi otro pusīti... es (pat ja viņu negribētu redzēt) būtu pieklājīga un atbildēt, ka labprāt vēlos iepazīties.. (ja jau viņi ir TIK labi draugi :D )
Puisis ir nepieklājīgs, jo (kā jau Lola minēja) puisis atstāj mājās ''viešņu'' vienu pašu.

Tā ir nevis uzticēšanās vaina, bet gan neizpratne par nepieklājīgu un netaktisku rīcību!
25.12.2013 18:01 |

Reitings 344
Puiša mājās neesmu viena, te visa viņa ģimene, bet nu jā smuki jau tā nav pret ciemiņiem. Vēl viņš piedāvāja, ka pa to laiku, kad viņš ar viņu tiekas, aizved mani uz manām mājām un pēc tam atpakal paņem. Es pateicu viņam visu, ko domāju par viņu :D
25.12.2013 18:03 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Ja atmet malā to,ka viņš iet satikties ar citu sev svarīgu sievieti viņa dzīvē,man šķiet nesmuki tas,ka tiec atstāta svētkos viena pati. Ja jau tā ir tradīcija,viņš varēja pabrīdināt,lai brauc vēlāk pie viņa. Pat tad,ja neesi pirmo reizi ciemos,es uzskatu,ka nav forši sēdēt svētkos vienai pašai drauga dzīvoklī. Es,piemēram,ļoti augsti vērtēju savu laiku(īpaši atpūtas) un ja man tas ir jānosit sēžot un kādu gaidot vienai pašai,es noteikti neklusēju.
25.12.2013 18:04 |

Reitings 662
nu nav jau perfektu viiriieshu :D un ne jau vinja palika sveshaakajaa vietaa uz pasaules :D buutu ko lietderiigu izdariijusi, katram vajag laiku sev arii :D

bet vinja jau vareeja iet :D cik reizes man jaasaka ibio d;
25.12.2013 18:04 |

Reitings 36
Reģ: 18.02.2013
Man ir tieshi daudz puishu - draugu. Neteiktu, ka tiekamies Ziemassvetkis, bet gribetu (jo draugi Latvija ir mana vieniga gimene) pashlaik sezu viena un drusku sap sirds.. varbut Tavs draugs negribeja, lai vina tuva draudzene bedajas svetkis (kada iemesla pec)
Ieteiktu but jaukai pret puisi un iespejami atri iepazities ar vina draudzeni, un paverot situaciju, jo biezi tomer shadai draudzibai ir kads zemudens akmens ;)
25.12.2013 18:05 |

Reitings 16391
cassandra, nākotnē es tomēr iesaku iepazīties ar to meiteni.. neskatoties uz to, ka smukās manieres nav viņas stiprā puse, varbūt iedraudzēsieties :)
Ja viņa pret Tevi slikti izturēsies.. tas tikai parādīs, ka viņa īsti neciena Tavu puisi.. iespējams, citi nodomi :)
25.12.2013 18:06 |

Reitings 479
Viņš taču neaizbrauca ar viņu satikties vakarā. neaizbrauca ballēties. uz 2stundām vakariņās, pēcpusdienā.

Nevajag rīkot problēmas tur, kur tās nav. Pie tam , tās ir attiecības sākuma stadijā. un nav tā, ka meitene atbrauca uz vienu dienu.

Būs savādāk ,ja viņš pārradīsies pa nakti un sadzēries, tad gan es būtu dusmīga.
25.12.2013 18:06 |

Reitings 662
perfekti perfektu, unabubarrbrr , vismaz kaada te ir normaala , nevis greizsiirdiiga skukjene
25.12.2013 18:08 |

Reitings 1431
Reģ: 09.10.2012
Zinu puisi, kuram šādas "nevainīgas" tikšanās ar bērnības draudzeni ne tuvu tik "nevainīgas" nav. Viss atkarīgs no tava puiša,ir jau tiešām uzticamu, godīgu cilvēku. Bet es noteikti pārdomātu šīs attiecības vai man tas ir vajadzīgs.
25.12.2013 18:12 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Es par to nepriecātos. Ja dzīvotu kopā ar vīrieti un redzētu viņu visu laiku, tad saņemtos un paciestu, bet ja es būtu atbraukusi ciemos, bet viņš izvēlētos vilkties pie kkādas meičas, es saprastu, ka tā meiča viņam svarīgāka par mani un no tā arī izdarītu secinājumus. Turklāt, no viņa puses tur varbūt arī nav nekas, bet tas nenozīmē, ka tā meiča, kas vēl saka tāda veida komentārus, nav ar citiem nodomiem. Pēc komentāra jau skaidri bija saprotams, ka tu neesi vēlama tur un viņai gribas tikai ar tavu draugu vienatnē būt.
25.12.2013 18:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits