Nu jā, brīvdienas gan piešķir kā kristiešiem Pagāni svin saulgriežus, kas jau bija 21 decembrī šogad Būt vienai pašai ģimenē pagānei nav pati krutākā svinēšana Es kurinātu ugunskuru, kurā liktu sadegt pašceptu maizi, pienu par godu gariem un klātu galdu gan ģimenei, gan mirušajiem senčiem atsevišķi, un daudz dziedātu, bet tagd tik stulbi sanāk tēlot kristieti :/
Nu neko vakarā braucu uz baznīcu, klausīšos ikgadējo muldēšanu, es jau zinu ko tas mācītājs runās un pēctam braukšu pie vecmammiņas, tas gan man ir svarīgi
Grūti nesvinēt kad visa bezmaz pasaule svin..
Jo tu jūti, ka faktiski uz ielām nekas cits nenotiek un ja tu nesvini tad ko tu dari?
Bet vispār Gribētu satikt kādu vientuļu vilku kurš arī nejūtas nekam piederīgs, tad mēs varētu pastaigāt pa pilsētas klusajām ieliņām un sarunāties par dzīvi un esību.
Man fantāzija šobrīd ļoti aktīva
Manhattanite, sveicieni skaistā vārdiņa svētkos!
manhattanite Es tevi saprotu! Sūtu tev sveicienus
manhattanite -NE TU vienigā ,man ar tēvu ar ne visai labas attieicibas ,ne audzināja ,ne rūpējās kad bija vaajdzigs kad biju maza,,, tagad vienkarsi ignoreju vinju -ne zvanu ,ne rakstu -man ari vienalga par vinju . Toties paveicies ar vīra ģimeni -labas attieicbas ,un mamma ,vecāmma arī feinas ir.....
manhattanite , man ir gandrīz tā pat! nekad neesmu svinējusi īstus Ziemassvētkus. izlasīju un apraudājos.