Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

grauzdētas mandeles

 
Reitings 359
Reģ: 25.09.2013
dalamies ar savām grauzdēto mandeļu receptēm :) gribu uztaisiīt ar kanēli un cukuru, protams,skatījos internetā, kā jau vienmēr,visur rakstīts dažādi, tāpēc vēršos pie jums :) gribētos pagatavot to, kas jau ir izmēģināts.
23.12.2013 19:53 |
 
Reitings 971
Reģ: 23.01.2011
Esmu darījusi tā :
mandeles sajaucu ar cukuru, cik daudz liekas, ka būs pietiekami , ar daudz kanēli un apcepu uz pannas, kamēr cukurs izkusis, bet jāvaktē, ka nepiedeg.
Dāvināju pirms pāris savam draugam Ziemassvētkos stikla trauciņā skaisti iesaiņotā. Apēda viens un divi, teica, ka bija ļoti gardi.
Viss vienkārši.
23.12.2013 20:11 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Vakar tieši pirmo reizi pagatavoju!

Ņēmu uz 100 gr. mandeļu 100gr. cukura un ēdamkaroti kanēļa
+ 70 ml ūdens.

Iebēru cukuru + kanēli sausā siltā pannā, pielēju 35 ml ūdens, un uz mazas uguns karsēju kamēr izkusa cukurs.. tad bēru iekšā mandeles, un maisīju, līdz sāka sacukuroties un palika sausas.. tad atkal pielēju vēl mazliet ūdeni un lai viss sakaramelizējas, un karsēju līdz brīdim kad atkal bija sacukurojies un sauss (mandeles). Tad arī bija gatavas :)
23.12.2013 20:21 |
 
Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
No savas pieredzes varu teikt, ka nedrīkst par daudz kanēļa piebērt. Tad nav tas, cukurs īsti nelīp, glazūras kārtiņa nav tik bieza. Es taisīju vairākkārt un salīdzu, katra porcija savādāka :D
23.12.2013 20:28 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!