tā nu ir

10 gadi
Reitings 150
Reģ: 16.08.2013
Sveikas, meitenes! :)
Kā ir ar jums- jūs ticat tam, ka katram ir viens tāds īstais, vienīgais cilvēks?
Brīžiem liekas, ka ir jāpaļaujas uz likteni, ka īstos cilvēkus tāpat savedīs kopā, ka tikai jāgaida..bet pēdējās dienās prātu ir pārņēmušas domas par to- vai tiešām, pašai neko nedarot, tikai sēžot un gaidot, ir iespējams sagaidīt savu mūža mīlestību?
20.12.2013 21:12 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
Ko tu pati vari darīt, lai atrastu savu mūža mīlestību? Neko. Ļauj dzīvei iet savu gaitu, tiecies ar cilvēkiem, izej sabiedrībā, dari lietas kas aizrauj. Un var jau būt kautkur arī viņu satiksi. Kam paveiksies tas sagaidīs..

Piekrītu.

Tāpēc manuprāt
vai tiešām, pašai neko nedarot, tikai sēžot un gaidot, ir iespējams sagaidīt savu mūža mīlestību?

arī sēžot mājās neko nedarot var sagaidīt savu mūža mīlestību!
21.12.2013 00:49 |

Reitings 17
Reģ: 16.10.2013
Daļēji ticu un uzskatu,ka katram cilvēkam tas ir citādāk.Vienam būs 10 īstie, otram tikai viens vienīgais.Daudz kas atkarīgs no cilvēka paša un viņa uztveres.Taču,ja runā par īstā gaidīšanu- gaidīt,man liekas, nevajadzētu.Parasti jau tas otrs cilvēks uzrodas,kad vismazāk par to domā un gaidi...
21.12.2013 00:52 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Jāizvērtē kāds varētu būt tas vīrietis, kuru gaidi un kādu vēlies, tad var arī iedomāties kur tādu varētu atrast. Bet liekas, jo vairāk meklēsi ideālo, jo ātrāk iegrābsies neīstajā.

Savā laikā skrienot pakaļ kaut kam iedomātam palaidu garām fantastisku cilvēku.
21.12.2013 00:55 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Nē, es vispār neticu tādai vienai mīlestībai. Man patīk iemīlēties - es dievinu iemīlēties. Es varu iemīlēties kaut vai trīsreiz nedēļā, es varu pilnībā saplūst ar otru cilvēku un atdoties viņam garīgi, pat īsti viņu nepazīstot, tikai tā dēļ, ka viņš ir aizskāris kaut kādas dvēseles stīgas. Jā, un tas ar mani notiek arī esot attiecībās un tajā pat laikā mīlot savu esošo draugu. Nu, vienkārši notiek. Tāpat kā es zinu, ka es nenodzīvošu visu dzīvi kopā ar vienu cilvēku, tā kā, kā gan es varu ticēt vienai mīlestībai? Nē, es ticu vairākām, ne mazāk skaistām un dziļām mīlestībām kā vienīgā, īstā.
21.12.2013 01:00 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Dažreiz jūtos tieši kā Ance, bet uz jautājumu, vai patiesi esi kādu mīlējusi, es nevaru pateikt stingru jā. Jo es nezinu, laikam nav bijis tomēr.
Varu atdot sevi visu, būt laimīga, bet tas ir uz tik īsu laiku. Un tad kad beidzas tā sajūta, nepaliek nekas.
21.12.2013 01:07 |

Reitings 381
Reģ: 30.07.2012
Nedomāju,ka tas īstais un vienīgais spēj brīvi teleportēties,šī iemesla dēļ es teiktu,ka sēžot četrās sienas pie sava ideālā vīrieša tikt nevar... Ticu,ka katram no mums ir sava otrā pusīte,bet diemžēl vismaz 40% cilvēku nespēj atrast savi īsto un vienīgo... Šajai tēmai nav gala atbildes,bet kas meklē tas agrāk vai vēlāk atrod,ja šī mīlestības atrašana ir prioritāte.
21.12.2013 01:51 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
bet tas ir uz tik īsu laiku. Un tad kad beidzas tā sajūta, nepaliek nekas.

Paliek pāri skaistas atmiņas.

Bet vispār, jā, tas nav viegli. Ir tik daudz veidu, kā nokrist no tās eiforijas sajūtas, un neviens no tiem nav skaists. Tas drīzāk ir saldskābi.

Runājot par sēdēšanu četrās sienās. Nē, es nedomāju, ka ir neiespējami iemīlēties kādā sēžot mājās, aiz sava datorekrāna, drošībā, taču tas savā ziņā ir daudz bīstamāk. Un ar to es nedomāju tīri fizisku apdraudējumu, kaut tas arī ir reāls. Nē, drīzāk ir bīstami pēc tam vilties. Vilšanās vispār ir riebīga lieta - esi piecreiz, piecdesmitreiz vīlies un tu jau zaudē kaut kādu daļu ticības skaistajam. Protams, iepazīšanās un iemīlēšanās tādā ziņā vispār ir bīstama, tomēr man visbiežāk ir sanācis vilties cilvēkos, kas iepazīti internetā, ne dzīvē. Kaut vai tikai tāpēc, ka cilvēka ķermeņa valoda jau daudz par viņu pasaka, vārdi, valoda, apģērbs un tas viss...
21.12.2013 01:58 |

Reitings 472
Reģ: 09.08.2012
Tieši tā,īstie cilvēki,kurus tu meklē nemaz tā netusē. Es savējo sastapu nejauši un savā mājā,kā vienkārši šoferi, naktī, brīvdienā.
21.12.2013 02:11 |

10 gadi
Reitings 150
Reģ: 16.08.2013
Kandee
patika tavs teiktais par picas piegādātāju :D bet jā, tā nu ir, dzīvē brīnumi notiek! :)
21.12.2013 14:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)