Nolaižas rokas.

Reitings 18
Reģ: 19.12.2013
Varbūt šī diskusija var likties fake, bet diemžēl tā ir reāla problēma. Un tā ir sekojoša- no manis nes. Jau daudzus gadus. Cik esmu sapratusi no citu replikām, tad tie ir sviedri (pati neko nejūtu). BET- es eju uz dušu 2-3x dienā, drēbes mainu vairākas reizes dienā, lietoju dezodorantus (arī stipros, kas novērš svīšanu uz nedēļu), liekā svara man nav. Ar higiēnu viss ir vislabākajā kārtībā. Pie tam, es nesvīstu daudz- reti kad uz drēbēm ir sviedru pleķi. Esmu izmantojusi arī botulīna injekcijas, kad sviedri no padusēm neizdalās vispār! Bet vienalga nav bijis labi, apkārtējie rauc degunus utt. Ja ārstam ir kādas teorijas, kāpēc tā varētu būt, tad analīzes neapstiprina attiecīgās slimības, kas atbild par ķermeņa aromātu. Sāku jau domāt par kādiem lāstiem, jo nu es nesaprotu, kāpēc citi pat redzami sasvīduši ir neitrāli, kamēr es pat nesvīstot un ļoti rūpīgi ievērojot higiēnu esmu tāda? Nezinu, ko no jums gaidu, laikam vienkārši vēlējos izteikt savu sāpi.
19.12.2013 17:59 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Un, jā, piebremzē ar tiem veļas miikstinaataajiem. Taa ir gatavaa kiimija. Man viiram bija no tiem alergija (kad veel nebijam precejusies, jo vinja maate visu peec kaartas mazgaaja ar tiem miikstinaataajiem). Tie nav nekas labs.
19.12.2013 21:15 |

Reitings 89
Reģ: 21.08.2012
Izstāstīšu vienu gadījumu, ko man stāstīja !
Kādam cilvēkam ļoti smirdēja kājas, nu tiešām tā, ka neviens necieta to smaku, pat nomazgājot kājas tās jau smirdēja.. un kāds bija ieteicis īstajā ŠAMPANIETĪ izmērcēt kājas un ziniet, no tā laika šis staigājot laimīgs un, tās kājas nesmird.
Nezinu vai tas darbojas, bet redz, ka ir kam palīdzēja! :) Lai cik komiski tas nebūtu!
19.12.2013 21:32 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Eny, un ko tu gribeeji ar to pateikt? Lai meitene iet ĪSTĀ sampaniesa vannaa? Tu ari esi no dziednieku sektas? Jeb, bērni, neizsakaties, ja jums nav ko teikt.
19.12.2013 21:39 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
plasebo efekts. neikas vairak. Arī čigānietes un tml. pelna us tadu naivu ļaužu reķina:D
19.12.2013 21:40 |

Reitings 89
Reģ: 21.08.2012
Nē Aijiņ, es tikai izteicu viedokli!
Katra paša ziņā ko darīt, vienam der tautas līdzekļi citam dārgas zāļu terapijas! ;)
19.12.2013 21:42 |

Reitings 18
Nepamet studijas, lai sapelnitu naudu bezgala daargiem aarstiem, bet aizejot pie gimenes arsta esi uzstajiga. Pieprasi vienkarsu nosutijumu uz parbaudem. Iesakumam deres.
Un, neskaties uz citu cilveku VD izpausmem. Cik es zinu cilvekus ar VD, tad katram ta izpauzas savadak. Katrs esam savadaks.

Njā, tā laikam būtu pareizāk... :)
19.12.2013 21:53 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
Kāds tev ķermeņa masas indekss? Cik daudz ūdens dienā izdzer? Vai nodarbojies ar sportu?
19.12.2013 21:58 |

Reitings 18
Pašlaik 18, bet pārsvarā vienmēr bijis vēl mazāks. Ar ūdeni un sportu tā periodiski sanāk. Kādu pusgadu ļoti nodevos sportam un 1,5 l ūdens dzeršanai, bet cik sapratu, nekas problēmā nemainījās, tāpēc atmetu tam ar roku. Varbūt pusgads nebija pietiekoši,lai būtu izmaiņas, man nav ne jausmas :/
19.12.2013 22:05 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
tu protams atvaino, nekā personīga.. bet varbūt ož nevis tavs ķermenis, bet drēbes, mati??

ir citreiz cilvēkiem mājās pelējums, dzīvnieki, ēdiens, garšvielas vai kāda cita ļoti specifiska smaka, kad visas mantas, drēbes, mati sasūkušies un paši cilvēki to vispar nemaz nejūt. zinu dažus tādus cilvēkus. visas mantas mazliet ož pēc kaut kā dīvaina, citreiz saka, kā vecai tantei. tam nav nozīmes, ka drēbes regulāri mazgā, žāvējot tās atkal sasūcas ar to smaku..

es ceru, ka saprotami paskaidroju. ja tev ir laba draudzene, varbūt aprunājies ar viņu, kā tas no malas ir.
19.12.2013 23:01 |

Reitings 48
Reģ: 07.11.2013
Sīpolus un ķiplokus daudz lieto uzturā? Tie arī var ietekmēr sviedru aromātu.
19.12.2013 23:53 |

Reitings 6
Reģ: 11.09.2013
Man liekas, ka problēmas cēlonis nav drēbju un mājas smaka, ja jau tiek īpaši piedomāts pie mājas un personīgās higiēnas, bet gan iemesls varētu būt kāda ģenētiska metaboliska saslimšana.

Esmu lasījusi, par tādām slimībām, kā "fenilketonūrija" un "trimetilamīnūrija" , kad organismā trūkst noteikti enzīmi, un rezultātā sviedri, elpa, mati un urīns smird pēc pelējuma vai beigtām zivīm, un nekādi dezodoranti un nekas cits nespēj palīdzēt, kā vien diēta. Šāda veida slimības pasaulē ir ļoti reti sastopamas, tāpēc ne visi ārsti ir pietiekami zinoši,un var pateikt kas par lietu, it īpaši, te, Latvijā.
Mans ieteikums ir nežēlot naudu, bet konsultēties ar ļoti labu ārstu, endokrinologu, kas ir specializējies metabolisma saslimšanās. Analīzes varbūt ir vērts uztaisīt vēlreiz, jo šādu slimību noteikšanas metodes ir dažādas, kur viena metode ir precīzāka par citu. Ja vienīgais, ko ārsts var pateikt "tu vienkārši tāda esi" , tad ir jāiet pie nākamā, kamer beidzot tiks noskaidrots cēlonis, jo šī tiešām ir nopietna problēma.
20.12.2013 00:49 |

Reitings 779
Reģ: 27.11.2012
Kāds tieši ir aromāts? Izmeklējies noteikti angliski netā, droši vien daudzi cilvēki no tā cieš. Tikko izlasīju, ka pie tā var būt vainojama gan sēnīte matos, gan diabēts, gan kidney failure, gan kalcija trūkums, un tās ir tikai pirmās 2 meklēšanas minūtes. Ja tu tieši aprakstītu aromātu meklētājā, gan visticamākās diagnozes atsijātos.
20.12.2013 00:54 |

Reitings 779
Reģ: 27.11.2012
Un vai tāda problēma vienmēr ir bijusi? Noteikti bija kāds grūdiens, kas šo nejauku procesu iekustināja.
20.12.2013 00:57 |

Reitings 161
Reģ: 03.10.2013
Tā tiešām nevarētu būt kāda citādāka alerģiska reakcija? Nevar tak arī neko tādu izslēgt? Tomēr mūsu laikos tās visiem tik dažādi izpaužas, nevajag uzreiz mesties pumpām uz ādas u.c.

Es protams neesmu nekāds alergologs, bet vnk iedomajos par to.
20.12.2013 02:28 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Pārbaudi vairogdziedzeri.
20.12.2013 11:04 |

Reitings 525
Reģ: 22.11.2011
Diezgan briesmīga problēma :( Noteikti jānomaina ģimenes ārste. Turklāt tik tiešām ļoti stulbi, ka mamma tikai mierina, ka ši problēma ir galvā, lai gan apkārtējo cilvēku izturēšanās pierāda pretējo. Varbūt ir kāda draudzene, kas tomēr var pateikt kāda tieši tā smaka ir un vai tiešām uzreiz pēc mazgāšanās utt. Par to fenilketonūriju, tā nu toč autorei nav, tādēļ, ka tur nāk klāt arī diezgan smaga garīga atpalicība, ja slimība netiek laikus atklāta. Bet vispār piekrītu viedoklim, ka tā varētu būt kāda reta vielmaiņas slimība.
23.12.2013 15:37 |

Reitings 18
Varbūt ir kāda draudzene, kas tomēr var pateikt kāda tieši tā smaka ir un vai tiešām uzreiz pēc mazgāšanās utt.

Neviena neļauj pat apsēsties blakus, kur nu vēl draudzēties ;)
23.12.2013 16:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits