Man liekas, ka problēmas cēlonis nav drēbju un mājas smaka, ja jau tiek īpaši piedomāts pie mājas un personīgās higiēnas, bet gan iemesls varētu būt kāda ģenētiska metaboliska saslimšana.
Esmu lasījusi, par tādām slimībām, kā "fenilketonūrija" un "trimetilamīnūrija" , kad organismā trūkst noteikti enzīmi, un rezultātā sviedri, elpa, mati un urīns smird pēc pelējuma vai beigtām zivīm, un nekādi dezodoranti un nekas cits nespēj palīdzēt, kā vien diēta. Šāda veida slimības pasaulē ir ļoti reti sastopamas, tāpēc ne visi ārsti ir pietiekami zinoši,un var pateikt kas par lietu, it īpaši, te, Latvijā.
Mans ieteikums ir nežēlot naudu, bet konsultēties ar ļoti labu ārstu, endokrinologu, kas ir specializējies metabolisma saslimšanās. Analīzes varbūt ir vērts uztaisīt vēlreiz, jo šādu slimību noteikšanas metodes ir dažādas, kur viena metode ir precīzāka par citu. Ja vienīgais, ko ārsts var pateikt "tu vienkārši tāda esi" , tad ir jāiet pie nākamā, kamer beidzot tiks noskaidrots cēlonis, jo šī tiešām ir nopietna problēma.