Pieķeršanās

Reitings 124
Reģ: 13.08.2013
nesen iedomājos, kā jūs uztvertu tekstu no puiša, kas saka 'es nepieķeros cilvēkiem' ?
18.12.2013 23:36 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
'man vairs nav īsti jēga iet uz vecrīgu, nav vēlme' , es prasīju ' kādēļ?' šis teica 'it kā tu pati nezinātu' .

sorry...arī šitas man liekas klišejiski...filmās saskatīts.
es tiešām tabvā vietā to neuztvertu nopietni.
Ja vīrietis mīl un ir gatavs kam nopietnam, viņš nemētājas ar tādām frāzēm par nepieķeršanos, utt....
19.12.2013 13:24 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
'man vairs nav īsti jēga iet uz vecrīgu, nav vēlme' , es prasīju ' kādēļ?' šis teica 'it kā tu pati nezinātu' .

Verdikts - čīkstulis iežēlinātājs. Gadījumā nav tā, ka tad, ka tu viņam sāc kaut ko lūgt uzstājīgāk un ilgāk, viņš tomēr piekrīt, kaut iepriekš atgaiņājies ar šādiem "man nav jēgas", "ko tad es", "tu taču zini" utt.?
19.12.2013 13:24 |

Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Savāc savas parpalas un laidies lapās, lai tu neesi tā kuru pamet kā vecu suni. Jo ja kaut kas neriktīgs tev liekas jau tagad, tad vēlāk jau var būt par vēlu..
19.12.2013 13:26 |

Reitings 165
Reģ: 12.12.2013
Lūdzu neizslēdz to, ka var mācēt arī labi melot. Tieši tas ''jākļus'' un īslaicīgo attiecību meistarus tur pie dzīvības. Viss, protams, ir Tavās rokās, tikai izsaku viedokli. :)
19.12.2013 13:26 |

Reitings 11698
pie sarunas, kas notiktu, ja pēkšņi satiktu viņa vecākus vai radus , viņš smaidīdams teica 'un kas tad arī būtu?'

a,kas viņam bija jāatbild?
"lekšu krūmos?" b
19.12.2013 13:29 |

Reitings 124
atkārtoju, attiecības ir ļoti svaigas un nu viņam vienmēr ir bijušas iespējas iet. es viņu turu brīvā pavadā, jeb vispār neturu. viss balstās šobrīd uz viņa vēlmi.ir periods, kad viņš aplido mani un es baudu. visas šīs problēmas un aizdomas rodas tikai manā galvā piņķerējos kkādus tekstus.
visus šos minētos teikumus nav teicis man konkrēti pats no savas iniciatīvas, principā runājot par citiem tematiem ir izbiris šāds teikums un es to vienkārši stiprāk piefiksēju. čīkstulis nav, jāklis arī nav. kur izskaidrojums?
un nē, ja viņš negribēs kaut ko darīt, tā arī pateiks un nepiekāpsies visticamāk arī, bet tādas situācijas īsti vēl nav bijušas.
19.12.2013 13:30 |

Reitings 124
čāča - nē, ,bet bija iespēja pasmieties un neteikt neko.

hantgeļvecis- a kur tolks melot un izlikties? es esmu radījusi iespaidu, ka tik pat labi varam uzturēt brīvas attiecības. uz to neparakstās.
+ (jā, jā sāksiet teikt, ka tas ir bullshit), bet pēc horoskopa vērsis, ja kaut ko zināt, nu nemēdz būt jūsu aprakstītie tipāži. protams, nav stiprs arguments un es ar to neattaisnojos, just saying.interesanti.
19.12.2013 13:33 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Zini, ir jāskatās situācija un konteksts, no kuriem dotie vārdi tika izrauti.

Bez tam, mums, cilvekiem, patīk sev melot. Mēs mēģinam sev iestāstīt lietas, kas ir pretrunā ar to, kā jūtamies. Bieži tas notiek domās, bet reizēm tas tiek pateikts arī skaļi. Es arī nepieķeros cilvēkiem, tomēr parasti ir viens, mans mīļotais cilvēks, kuram tiek visa mana pieķeršanās .. pret citiem es esmu diezgan auksts un lietišķs.

Vēl šis teksts var liecināt par to, ka pieķeršanās laiks būs ilgāks nekā parasti. Es gan vairak liktu uz to, ka tie ir meli sev un mēģinājums sevi aizsargāt, lai vēlreiz nepiedzīvotu jau piedzīvoto .. vēl jo vairak, ja saki, ka viņš ir jūtīgs .. Cīņa, kas viņā šobrīd notiek .. no vienas puses viņš saprot, ka sāk pieķerties un no otras - atmiņas par to, kur tas var novest ..

Tas bija pretējs viedoklis jau izskanējušam par sagatavošanu atšuvienam, kas arī ir iespējams.
19.12.2013 13:34 |

Reitings 11698
Tad es nesaprotu, ko gribēji dzirdēt no šīs tēmas?:D
Kā tu saki, tās ir tavas iedomas un tām nav pamata. Te ir pietiekoši daudz padomu, kuri būtu jāpatur prātā, bet tu tikai aizstāvi viņu, kaut reāli- pati uztaisīji disksuiju šaubu mākta.
Izskatās,ka tu vnk negribi redzēt to,kas tev ir jāredz un attaisno viņu.
bet nu citiem vajag apdedzināties,lai sapratsu,ka pieļauta kļūda.
Ja jau attiecības tika labas, viņš tevi lutina un pats grib un viss ir pēc viņa iniciatīvas...tad ko tu cepies? tad par ko šī tēma, galu galā? ja jau viss ir tik burvīgi?
19.12.2013 13:34 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Nu tad problēma ir tajā, ka tu meklē problēmas tur, kur, iespējams, nemaz nav problēmu.
19.12.2013 13:36 |

Reitings 11698
čāča - nē, ,bet bija iespēja pasmieties un neteikt neko.

:D
bet tu taču uzdevi jautājumu. un viņš atbildēja pilnīgi ikdienišķu atbildi, bet tu tajā saskatīji kaut ko īpašu. izskatās,ka tu kaut ko īpašu tur gribēji redzēt, bet manuprāt, tā atbildētu 90% no vīriešiem un es tur neko tādu īpašu un kaut ko kas norādītu uz lielo mīlu neredzu.
bet es te tikai domāju saā galvā. pašai galva uz pleciem .:)
19.12.2013 13:37 |

Reitings 124
čāča - nepārproti mani, lūdzu. man šobrīd migla acīs, protams, ka cenšos visu attaisnot, bet tas vairāk uz diskusijas veidošanu. man pašai vienkārši šķiet interesanti, ka ikdienā ir tiešām tāds īpašs, gluži kā apburts. rūpīgs un maigs, viss kā viņš skatās uz mani, kā pieskarās un runā, bet tad ir šis teksts, kas disonē ar visu rīcību.
Protams, ka šie viedokļi ir gana labi, es arī apdomāju viņus un paturu prātā, protams. es tik tā, vedinu tālāku sarunu, pieliekot, manuprāt, svarīgu informāciju klāt. :)
19.12.2013 13:40 |

Reitings 11698
anna- vnk esi modra.
19.12.2013 13:42 |

Reitings 124
^^ - pati par to arī aizdomājos, nu, par to , ka cenšas nē, bet notiek, JO- ikdienā, ar visu savu mīļo darbību mēdz pārslēgties un būt tik dažāds. mēdz skatīties uz mani, vērot, bet nekad nesaka, kas notiek galvā, kad paskatos un smaidot prasu 'ko tad tas skatiens nozīmē?' , viņš neko nesaka, bet kad prasu vēlreiz saka 'viennozīmīgi neko sliktu'.
tā noslēpumainība.. nē nu protams, esmu meitene, iespējams atstrādāts veids kā pavedināt meiteni un jums taisnība, ka spodrinu viņu tīru un baltu, bet...jā, es pat nezinu ko ar šo visu gribu panākt. drošvien vienkārši skaļi padomāt kopā ar jums. :)
19.12.2013 13:43 |

Reitings 165
Reģ: 12.12.2013
Tad Tu pārāk asi reaģēji un iespējams veido problēmu tur, kur tās nemaz nav.

Kāpēc melot šadā gadījumā? Tāpēc, ka viņš grib Tevi tikai sev. Apniktu - aizietu un tad jau būtu vienalga. Lai nu kā, rādās, ka problēma ir bijusi tikai Tev galvā.
19.12.2013 13:43 |

Reitings 262
Reģ: 27.03.2012
Klasika - visi tie "vai tad Tu pati nezini", "un kas tad būtu?" - viss skaisti tiek balstīts uz to, ko TU iedomāsies savā galviņā. Viņš pats negrib teikt, kā ir un kā būtu, tāpēc labāk, lai Tu pati sadomā, ko vēlies. Tas ir viens.
Otrs par to pieķeršanos, cilvēks bieži nejēdz ko runā attiecību sākumā, tāpēc piekrītu ^^. Nu es arī esmu teikusi, ka nepieķeros... Bet pieķeros! Un otrs tak to redz un saprot.
Un vispār čalis izklausās pēc tāda, kam patīk teikt lietas caur puķēm, tas ļauj manipulēt, attaisnot savu rīcību. Vnk vajag uzmanīgi, tas ir arī viss ;)
19.12.2013 13:55 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Tie skatieni, pēc kuriem viņš neko neatbild, skaidri norāda uz iekšēju cīņu. Ja viņa skatiens būtu mīlestības pilns, tad Tev nebūtu jājautā, Tu to redzētu viņa acīs .. loģiski, ka šobrīd to nedredzi, jo attiecības ir jaunas ..

Man viena meitenīte savulaik .. daudz, daudz gadus atpakaļ šādā momentā ļoti pārsteidza :) Protams, patīkami :D
19.12.2013 14:05 |

Reitings 11698
Klasika - visi tie "vai tad Tu pati nezini", "un kas tad būtu?" - viss skaisti tiek balstīts uz to, ko TU iedomāsies savā galviņā. Viņš pats negrib teikt, kā ir un kā būtu, tāpēc labāk, lai Tu pati sadomā, ko vēlies.

vo,vo..pats neko nesaka- tu jau zini, un kas būtu..ļauj tev pašai iedomāties to atbildi,kuru tu gribētu dzirdēt pat neko nepasakot. hitrijs.
19.12.2013 14:07 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Klasika - visi tie "vai tad Tu pati nezini", "un kas tad būtu?" - viss skaisti tiek balstīts uz to, ko TU iedomāsies savā galviņā. Viņš pats negrib teikt, kā ir un kā būtu, tāpēc labāk, lai Tu pati sadomā, ko vēlies.

vai nu viņš kautrējās atklāt sevi vai nu viņš ļauj tev izdomāt, ko vēlies ,bet, ja nu gadījumā nesanāk, tad vēlāk viņš paliek bez vainas, jo to taču izdomāji TU PATI.
pēc tām frāzēm - tu taču zini/nezinu- un kas tad būtu- es jautātu atkārtoti un prasītu normāli atbildēt. tā arī pateiktu, ka ir apnicis klausīties nekonkrētas lietas, lai pasaka, kā ir.
nezinu, es tad tavā vietā ieturētu distanci un ļautu paskŗaidīt pakaļ. nezinu, vedinātu runas par jūtām u'tml. tā arī pateiktu, ka nevēlos attiecībās bezjūtīgu vīrieti, ja jau viņš nepieķeras cilvēkiem. tad arī skaties, ko viņš atbild.
19.12.2013 14:15 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
ko tu viņu aizstāvi visu laiku? kā var ticēt un ņemt nopietni visas tās tizlas frāzes?
19.12.2013 14:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits