tik grutii dzivoti ir 7gadi

Reitings 132
Reģ: 14.02.2012
Saksu ar to ka draugs mani nemil sakam oktbri planojam bebi loti velejas tagad saprot ka mani nil.ir bijis gruti
pardzivojumi vecaki man mate saka dzert mazo brali atnema tagad uz laiku dzivo cita gimene.mate sazin kur dzetstas apkart .man vina nav vajadziga jo nekad man vinas nav bijis tada ista mate gruta berniba.kas bus talak ees nezinu es milu vinu savu draugu .vins mani atbalsta man nav kur iet samekles dziv utt .palidzes. bet es tapst busu viena man draugu nav tikai vina draugi .protaams vina draugi atbalstis ne mani
.man sap vel svetkus aicina nosvinet pie vina vecakiem bet es ta nevaru kau es vina vecakkus uzskatu ka par saviem bet nevaru.vini neko nezin ne par manu mati ne kur par brali ka dzivo citur viss tika noklusets.tagad vins teica varam izstastit un aizbraukt koppa ar manu brali.darbs ari mav stabils 140ls alga .vins saka ka palidzes kaut vai visu laiku.man ta sap. nezinu kur likties.
18.12.2013 12:26 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es tik sapratu, ka tev ir 140ls, jo tie ir cipari,kas pavideja teksta.lasit to visu murgu ir neiespejami.

iesaku tev sakartot savu domasanu, galvinu, tad ari valodina bus adekvata!
19.12.2013 09:08 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Lūdzu, atcel plānus par palikšanu stāvoklī! Neizmanto bērniņu par iemeslu vīrieša noturēšanai. Ja viņam viss ir beidzies, tad mēģini ar to samierināties, saprast viņu, neuzspied. Izsēro, izraudies, izsāpi. Domā, kā uzlabot savu dzīves kvalitāti! Mēģini sameklē labāk atalgotu darbu!

Lai veicas!
19.12.2013 09:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits