Sāpe.

Reitings 93
Reģ: 17.12.2013
Sveicinātas!
Šovakar vēlos ar jums dalīties savā sāpē. Ceru uz atbalstu, pabikstīšanu, jebko, kas var kaut kā mazināt manas morālās, psiholoģiskās sāpes.
Tātad. Pasaulē nācu stipri pirms laika, kas iecirtis rētas manai nākotnei. Nu jau esmu 21 gadu jauna meitene, kurai, protams, gribas mīlēt un būt mīlētai, bet mīlestība nebalstas tikai uz morālu tuvību, bet arī fizisku. Te nu sākas mana problēma, kura ir gan uz mana ķermeņa, gan manā galvā. Kā jau ne vienai vien meitenei, man krūtis ir mazas. mazākas par mazu. Esmu griezusies pie ārstes ar naivu cerību, ka kaut kas ir tomēr maināms. Tā vietā saņēmu atbildi: ''Jā, krūtis kā 12 gadīgam bērnam''. Es zinu kas ir mazas krūtis, tādas ir gan manai mammai, gan māsai, bet man to nav vispār. Man pat nav krūšu galu. Vispaŗ nav. Tas man ir milzīgs komplekss. Gribas būt sievišķīgai. Jā, izceļu to, kas man ir. Cenšos sevi mīlēt tādu, kāda esmu, bet viss apstājas pie fiziskas tuvības ar vīrieti. Tiklīdz iasaistos attiecībās un jūtu, ka viss kļūst nopietni, es mūku, izvairos, jo baidos saņemt neizprotošu sejas izteiksmi, kad vīrietis ieraudzīs mani kailu. Jā, mīlēs tādu kāda esmu, bet tas neatbrīvo no bailēm saņemt atraidījumu neesošo krušu dēļ. Tas var notikt, tas var nenotikt, bet, ja tomēr kāds kaut reizi pamestīs mani krūšu dēļ, mans komplekss mani iedzīs vēl briesmīgākos kompleksos un tas mani attur no jebkāda veida fiziskas tuvības.
Kā tikt galā ar sevi? Kā samierināties? Kā tikt pāri paranojai saņemt sāpīgus komentārus par savu kompleksu?
17.12.2013 20:03 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Pirmkart, noverte to, ka esi piedzimusi tik atri pirms laika un ar tevi morali un fiziski viss kartiba, tev nav nekadu defektu utt.

Otrkart, esmu piedzimusi menesi vai vairak pirms laika un man ir DD krutis, tapec es neteiktu, ka vaina ir taja, tadi ir tavi geni. Pati jau mineji, ka tava gimene nev akuplu krusu ipasnieces.

Treskart - krusu gali tik tiesam izspiedisies, katrai tie ir savadaki, ari man bija vairak uz ieksu, kops paliku stavokli varu manit izmainas un ginekologe teica, ka barosana tos galinjus "dabus ara". Mans draugs mani mil tadu kada es esmu. Vel man personigi, kruti loti mainijas laika no 23-25 gadiem, palika pilnigi cita forma, daudz smukaka. Ta ka tev vel ir laicins.

Nu un galu gala piebildishu, ka krusu palielinasana ari ir opcija - nekas tur traks nav, tiesi preteji, ar operaciju var iegut loti skaistas krutis un formas, ka tas nav iespejams ar dabigajam.

Vispar, nevajadzetu tev kompleksot, jo viriesi ir dazadi un gaumes ir dazadas, ne visiem tik lielas krutis, tievas meitenes, gari mati utt. Ka saka, katrai precei ir savs pircejs.
17.12.2013 20:45 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Noteikti ir grūti būt tādā situācijā, jo kura gan nevēlas izskatīties perfekti. Bet padomā vēlreiz no otras puses -

piedzimu arī 7. menesī ar vienu attīstītu smadzeņu puslodi un ārstu prognozēm, ka šis bērns nebūs vesels. Vesela esmu, paldies Dievam

Tev jau dzīvē ir paveicies ar to vien. Daudziem tādas prognozes arī piepildās un ar dzīvi ir daudz, daudz grūtāk tikt galā. Tas, kas tevi nomoka, tā ir viena ķermeņa daļa - krūšu gali. Cik gan daudziem cilvēkiem pasaulē ir ne tikai viena vien ķermeņa daļa, kas vizuāli viņus nomāc. Par daudziem tu varbūt nemaz nenojaut, jo cilvēki taču slēpj gan lielas apdegumu rētas, gan smagus dermatīta gadījumus, gan vēl dažādas lietas - 3 krūtsgali, piemēram, cik dzirdēts ir biežs gadījums, tāpat dažādas vizuālas atšķirības dzimumorgānos. Bet viņiem tāpat ir mīļotie, vīri/sievas un bērni.

Tavā izskatā un raksturā noteikti ir lietas, kas daudz vairāk spēs pievilkt kādu vīrieti, nekā krūšu neesamība spētu atgrūst.
17.12.2013 20:48 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Ja dakterei ar stāžu 30 gadus ir sanācis pirmo reizi sastapties ar ko tādu, tad vajag painersēties vēl pie ārstiem. Citu orgānu hipoplāziju "remontē" par valsts naudu. Varbūt arī krūtis? Nu ne silikonus liek, bet, piemēram, tos krūšu galus sataisa kā vajag.
Tiesa, krūšu gali, kas ir uz iekšu nav nekāda kaite vai slimība, tomēr tavā gadījumā varbūt dziedzeri nav attīstīti (iedzimta kaite), nav taukaudu utt. un tā lieta definēsies citādāk.

Ja tā problēma ir tik nopietna, kā tu stāsti - reāli neattīstītas krūtis, tad tā ir tomēr tavu ārstu nolaidība. Man gan gribētos teikt, ka arī mātes nolaidība, bet tas mans subjektīvais viedoklis. Jo, piemēram, ja agrīnā vecumā meitenēm ir konstatētas stipri lielākas mazās kaunuma lūpas (tarucējoši lielas), tad tās operē. Attiecīgi - valsts apmaksātas, jo līdz 18 gadiem. Tādu lietu būtu jāpamana mammai/ārstam un jāved pie speciālista. Nevis jāgaida, kad meita 18-20 gados pēkšņi saprot, ka tas tak vairak nekā diskomforts un nekāda normālās dzīves nav. Jo padsmitgadnieces var sakautrēties par to runāt utt.
17.12.2013 21:08 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
hmm.. Un kopš kura laika lielas mazās kaunuma lūpas skaitās anomālija?
Bļin, es laikam esmu staigājoša anomālija :D
17.12.2013 21:13 |

Reitings 2215
Cukurvāvere - tad, kad tās ir tik lielas, ka traucē normāli pat pārvietoties :)
Tās neparaukti beržas un iekaist. Nevar pačurāt, par seksu nerunāsim.
17.12.2013 21:18 |

Reitings 93
Amazing, manu vecāku vaina pie šādas situācijas nav nu nekāda. Pēc pašas iniciatīvas tiku vesta pie ārsta jau tīņu gados. Ārste teica,ka pienāks laiks un izaugs. Neizauga.
Taisnība jau vien jums ir, citiem ir trakāk, mans mazais defekts ir salīdzinoši nieks, bet tomēr traucē. Priecājos par meitenēm, kuras to uztver viegli, man neizdodas. It īpaši pēc kāda puiša komentāra jautājuma veidā: "ja Tev nebūtu pēdu, Tu nesātu kurpes? - nē. - Tad kādēļ Tu nēsā krūšturi?'' Sapratu, ka cilvēks ar galvu īsti nedraudzējas, bet šā vai tā..
17.12.2013 21:21 |

Reitings 83
Reģ: 07.07.2009
Galvenais ir kas notiek galvā. Galvenais ir tas,kā tu sevi pasniedz sabiedrībai,sev,draugiem,mīļotajam vīrietim. Tu tagad ļoti pārdzīvo,jo neatbilsti `standartiem`,bet tu esi unikāla ar to,kas tev ir un arī kas tev nav.
Man pašai nav lielas krūtis,agrāk ļoti pārdzīvoju,īpaši tīņu gados. Iedzīvojos kompleksos ļoti,bet tad iepazinos ar vīrieti un viņš uzskatīja,ka man ir visskaistākās krūtis pasaulē. Ar laiku tas cēla manu pašapziņu,tagad izmantoju daudzus knifiņus,kas izceļ viņas,bet tādas kādas ir. Un saņemu daudz komplimentu!Iemācies mīlēt sevi,iemācies iepatikties sev un tad arī viss būs kārtībā. Ja žēlosies,tāpat labāk nepaliks. Un noteikti satiksi mīļoto vīrieti,kurš uzskatīs,ka esi visslabākā un visskaistākā. Lai tev viss izdodas! :)
17.12.2013 21:25 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Pasaulē nācu stipri pirms laika, kas iecirtis rētas manai nākotnei.

Domā, tas ir pie vainas krūšu neesamībai? Tas jau gēnos, manuprāt...
17.12.2013 21:30 |

Reitings 93
Milla, ārsti saka, ka tādēļ, jo krūtis neattistas, ne tikai ir mazas.
17.12.2013 21:32 |

Reitings 2215
Klau, bet hormonus esi mēģinājusi dzert?
17.12.2013 21:37 |

Reitings 93
amazing, arī tos lietoju savulaik, nekādā jēgā. :)
17.12.2013 21:41 |

Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Vai nav iespējams apmeklēt kādu ārstu, kas tieši specializējas uz krūtīm, vai tevis minētā jau tāda bija?
17.12.2013 22:44 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Runājot par tuvību. Es sākotnēji arī nespēju pilnībā atkailināties puiša priekšā. Ilgi. Tā citādi vienmēr esmu bijusi atvērta, bet mīlējos tikai krūšturī. Kad ar laiku sākas visa uzticība un pilnīga atklātība, mēs to visu izrunājām. Draugs arī bija tas, kas palīdzēja sakārtot visu galvā. Tagad varu plika skraidīt pa dzīvokli :D
Ko es ar to gribēju teikt. Protams, vispirms ir jātiek galā ar to savā galvā. Un nevajag baidīties, ja būs tāds, kuram patiks un spēs arī Tev palīdzēt ar to tikt galā morāli.
17.12.2013 23:02 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
Es labprāt gribētu mazākas krūtis. Man nav lielas, bet es tomēr gribētu mazākas.

Redz kā, kas vienam ir to vajag otram :D
17.12.2013 23:09 |

Reitings 93
Iena, ir starpība starp mazām krūtīm un starp bezkrūtīm. Tādas kā man, Tu noteikti nevēlētos. :)
17.12.2013 23:11 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Kāda Tu esi pēc figūras? Smalka?
17.12.2013 23:15 |

Reitings 93
Grecia, smalka gan. 160 augumā un sveru 42kg, turklāt svars nemainīgs jau gadu gadiem neatkarīgi no tā, ko ēdu vai needu. Neesmu kaulu kambaris, puiši vienmēr teikuši, ka kājas un dibens man ir kā odziņa, vismaz par to man prieks, bet kaulu struktura man ir dikti smalka, tadeļ ari sveru praktiski neko.
17.12.2013 23:19 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Iespējams, uz tā pamata krūtīm vienkārši nav, no kā attīstīties. Pārsvarā nevar būt tievs (nevis slaids) un ar lielām krūtīm, jo tur tie paši taukaudi vien ir.
Ar sportu nodarbojies? Varbūt ar to var vismaz krūšgalus "izdzīt", attīstot krūšu muskuļus. Palielinājums gan jau minimāls, bet vismaz stingrs un formīgs.
17.12.2013 23:32 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Nu bet tiesam, ja tik loti gruti ar to sadzivot uztaisi operaciju. Skiet tas ir vienigais veids, ka tu atgusi/ iegusi seksualitati un pasparliecinatibu.
17.12.2013 23:47 |

Reitings 165
Reģ: 12.12.2013
Tu esi ļoti smalkas miesasbūves. Krūtis sastāv no tauciņiem un Tev, cik noprotu, to nav gandrīz vispār. Varbūt ir vērts pamēģināt pieņemties svarā un pavērot vai ir kādas izmaiņas. Ne velti meitenes, kuras vēlas nomest liekos kg, bieži vien pazaudē daļu savu krūšu.
18.12.2013 01:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)