tauku dedzinātāji

Reitings 135
Reģ: 31.10.2013
Sveikas.
Vai kāda no Jums lieto tauku dedzinātāju? kādu?

un tagad jautājums ZINOŠAJIEM-
vai ir pareizi, ka meitenēm, kam nav liekais svars, lietojot tauku dedzinātāju+ papildus slodze (Shaun T insanity ), ar šo tauku dedzinātāju palīdzību, tiks izcelti visi muskuļi? tas ir, piemēram, vēdera preses muskuļi būs redzami (zinu un jūtu, ka man ir preses muskuļi, bet tos nevar redzēt...). Ceru, ka sapratāt. :)
16.12.2013 23:04 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Nu man pašai ir bijis efekts no tā Tight Extreme.. Bet, protams, tikai ar pareizu uzturu un sportu, tas vnk palīdzēja papildus ..
Es gribeetu zinaat, kaa tu zini, ka nebuutu tieshi taadi pashi rezultaati BEZ taa pulvera? Kaa? Tu divas reizes meti vienu un to pashu dauduzmu tauku no sava viena un taa pasha svara, un tad saliidzinaaji, ka "jaa, ar to extreme bija labaak"?

Tas ir taapat kaa par pretceluliita kreemiem - "kreeminjs+ sports un pareizs uzturs = labaaki rezultaati", jaa kaa tad, kaa to var zinaat, ka bez taa kreeminja rezultaati nebuutu preciizi tie pashi? Baac labs maarketings, vajadzeetu uzsaakt kaut kaadu tieveejosho tabletiishu biznesu.
17.12.2013 01:56 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
labi, proteīns...
moš ar jāsāk lietot

Jau pēc šī teikuma ir skaidrs, ka tev ir maza sajēga par šo temtiku. Silti iesaku izstudēt informāciju un sakārtot uzturu. Un tikai tad vispār domāt par kaut kādiem tauku dedzinātājiem.
17.12.2013 08:38 |

Reitings 13796
demoiselle +++
17.12.2013 08:39 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
paris +
ka jau dazi min - tauku dedzinatajs nav nekads brinumlidzeklis .. tas tas nak tikia ka papildus sakartotajam uzturam un dod ~10% no visa rezultata.. parejos 90% japanak ar uzturu un sportu...
sievietem nav iespejams dabiga veida iegut izteikti redzamu presiiti.. deel fiziologijas.. viriesiem ir..
Raksta autorei visupirms iesaku pastudet un sakartot savu uzturu.. ja nevelas pati burties cauri informacijas kaudzem - pa naudinju to var dabut gatavu .. bus uztura plans un konsultacijas kas un kaa, cik..
17.12.2013 10:59 |

Reitings 135
Reģ: 31.10.2013
vai kāda ir ar sportu uz Jūs un var ko reālu ieteikt, nevis visas malt te vienu par 10% un other craps?
17.12.2013 15:43 |

Reitings 13796
Kāds ir tavs mērķis vispār? Kā var, ko ieteikt, ja viss, ko tu vaicāji ir -

Vai kāda no Jums lieto tauku dedzinātāju? kādu?

un tagad jautājums ZINOŠAJIEM-
vai ir pareizi, ka meitenēm, kam nav liekais svars, lietojot tauku dedzinātāju+ papildus slodze (Shaun T insanity ), ar šo tauku dedzinātāju palīdzību, tiks izcelti visi muskuļi? tas ir, piemēram, vēdera preses muskuļi būs redzami (zinu un jūtu, ka man ir preses muskuļi, bet tos nevar redzēt...)
17.12.2013 19:47 |

Reitings 165
Reģ: 12.12.2013
Tauku dedzinātājus ir vērts lietot tikai tad, kad ir pareizi sakārtots uzturs un ir jūtams, ka vajadzīgs papildus ''spēriens''. Citādāk tie ir lieka naudas izmešana.
Šie produkti arī nav nekādi brīnumlīdzekļi, tie ir termoģenētiķi, kuri akselerē cilvēka vielmaiņu un iedod papildus enerģiju treniņiem. Konkrēti minētais SAN Tight Xtreme ir viens no labākajiem šajā lauciņā un tā cena ir vairāk kā OK, ja to gribas pamēģināt.
18.12.2013 01:09 |

Reitings 42
Reģ: 06.12.2013
Ja runājam par pieredzi, tad tauku dedzinātāji tiešām palīdz. Tie dedzina tauku šūnas tadejādi samazina aprises. Es pati nodarbojos ar smagatlētiku, un kad lietoju tauku dedzinātājus tie palīdzēja. Jau no 1x lietošanas reizes treniņā var just tā iedarbību. Tomēr jaatceras ,ka tie darbojas tikai tad ja aktīvi trenējies.
22.12.2013 13:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits