kaķu šķirnes_nedarbi

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Lasot diskusiju par kaķiem, tapešu skrāpēšanu, utt., radās jautājumi, kuru atbildes man ļoti noderētu priekšdienām (protams, katra sapnis ir ideāls kaķis, kas neskrambās mēbeles, netēlos spaidermenu uz sienas un nekarāsies aizkaros :D)
1. Vai tavs/tavu vecāku/drauga/māsas kaķis dara kādu no blēņām? Jā, nē, ko tieši?
2. Vecums. Ja tagad runcis ir pieaudzis, kāds viņš blēņdaris bija līdz gada vecumam?
3. Kaķa šķirne? (bezšķirnes parastais? Ja ir šķirne vai krustojums, lūdzu minēt, kāds)
4. Ja ir šķirnes kaķis/krustojums - cik "tīrs", pa kādām naudām pirkts? (te man derēs info, vai tas ir tīrasiņu Meinkūns/sfinkss ar radurakstiem pa 400 ls, vai arī sfinksiņš pa 100 latiem, pirkts no rokām)
5. Vai ir izdevies viņu kā pārmācīt / atmācīt to slikto darīt?

P.s. Meitenes, kurām ir darīšana ar Orientālo runci vai Orientālo dāmu - padalieties vēl jo īpaši ar informāciju! :)
būs prieks lasīt.
16.12.2013 20:48 |

10 gadi
Reitings 1319
Reģ: 30.06.2013
Man bija siāmiete. Gudra kaķene, iemanījās pati attaisīt istabas durvis, visus iespējamos skapīšus un plauktiņus, nekad nekur nenokārtojās, tikai kastītē, neskrāpēja, nekoda, ļāva sevi ucināt visiem, bet ne vienmēr apmierinātā sejas izteiksmē. Burvīgāku kaķeni grūti iztēloties, tā kā nācās meiteni iemidzināt, vēlos citu minku. Mētājos šurpu turpu starp Devonas reksi un Orientālo.
18.12.2013 20:21 |

10 gadi
Reitings 10604
Ramona, kaķīte saslima? Kas viņai bija? :(
18.12.2013 20:35 |

10 gadi
Reitings 1319
Reģ: 30.06.2013
Cukurvāvere, kaķenei jau bija 16 gadu. Piemetās krūts vēzis, vilku garumā, līdz redzēju,ka viņai tiešām jau grūti paliek. Saņēmu sev rokās un aiznesu iemidzināt.
Kaķi man bijuši visu mūžu kopš sevi atceros, nespēju savu dzīvi iztēloties bez minča mājās, esmu jauna drauga meklējumos.
18.12.2013 20:43 |

Reitings 125
Reģ: 29.07.2013
Man ir Latvijas karaliskie! Jeb bezšķirnes! :) Foršākus minkas par šiem grūti iedomāties!
Maitenei ir kādi 4 gadi, bet īsti nezinu, jo paņēmām viņu no ielas tādu pusaudzi! Tādu baigo nedarbu nav. Sākumā viņa bija nenormāli agresīva - koda, skrāpēja utt. brīžiem šķita, ka viņa man vnk naktī rīkli pārgrauzīs! :D Tagad ir īsts mīļuma iemiesiejums. Nāk bučoties un murrā, nolaiza man zodu. Viņai ļoooti patīk gulēt uz manis. :d Vai starp mani un draugu. :D Ilien pa vidu un izstiepjās kā desa. :D Ar kastīti nekad nav bijušas problēmas. Atnesām mājas - parādījām, kur ir un viss. Niķis ir visu laiku pieprasīt tīŗu ūdeni. 1x padzeras no bļodiņas un viss. Pēc tam ņaud pēc tīra ūdens, bet ne jau krāna. Diedelējas gar Venden ūdens aparātu. Ēdiena ziņā arī ļoooti izvēlīga - ēd savu barību un kādu gabaliņu liesu gaļīti, kurai jābūt mazos gabaliņos savādāk viņa lūr uz mums caur pieri un neēd. :D
Vēl ir runcis - puncis! Kuru sākumā noturējām par meiteni. :d Pēc otrās vizītes pie daktera sapratām, ka mūsu dāmai ir izdīgušas olas! Biju tik vīlusies. Vajadzēja vairākas dienas, lai aprastu, ka tas ir VIŅŠ! āā, atraud viņu uz ielas - maziņu, netīru, kaulu kambarīti, ar kožlenēm kažociņā. Sirds lūza!Savacu viņu, kaut pašai bija jāskrien uz eksāmenu. Ātri aiznesu viņu uz mājām un jozu uz eksāmenu. Ar runci mums bija visādi piedzīvojumi - daudz bija jāārstē, jo bija gan ausu kaites gan acis sāka pūžņot un man bija jāiemācās iešpricēt viņam zāles! Starpbrīžos skrēju uz mājām, lai nomazgātu viņam acis, jo viņš tās nevarēja atvērt.
Tagad pagājis labs laiciņš. No maza 300gr smaga kaķēna man ir izaudzis apmēram 7 kg teļš. :d Nē, resns viņš nav. Tikai mazliet ļumīgs puncis. :D
Par nedarbiem. Oi! Tie ir tik daudz, ka nepiteiks visiem vietas! :D Spilgtākie nedarbi - čiept no galda, tracināt kaķeni un gāzt visu nost no plauktiem. Tā kā bērnībā nav dabūjis normālu ēdinu, tad tagad ēd un ēd. Lielākais čiepiens no galda - siers. Kādi 400gr bija un viņš visu aprija. :D Palicis bija tikai mazs knipucītis. Brālis viņam par šo nedarbu uzšāva ar savu naģeni pa dupsi. Runcis apvainojās un visu dienu sēdēja uz bēniņiem. :D
1x viņš nočiepa no galda mini cīsiņu un sēdēja pie durvīm. Ķipa ies ārā. Mamma nezināja, ka viņš ir nočiepis to cīsiņu. Domāju, ka runcis grib iet ārā. Šī pieiet pie durvīm, lai izlaistu runci un šim no mutes izveļas cīsiņš! :D :D :D
Nesen runcis sēdēja brālim klēpī. Kamēr brālis lūrēja apkārt, tikmēr runcis nolaizīja 2x gaļas gabalu, kurš stāvēja uz galda. Tajā reizē es biju vnk beigta no smiekliem. Tas izskatījās apmēram tā, ka nolaizīja, lai citi neņem .:D
18.12.2013 21:00 |

Reitings 125
Reģ: 29.07.2013
Atvainojos par dažām kļūdiņām! :)

Vēl viņi mums abi nāk iekšā pa logu. Uzlec virtuvē uz loga maliņas un gaida, kad ielaidīs iekšā. Kaķene tā dara visu laiku, bet runcim dibens velk uz leju. :D Viņš iekēras logā un lūr uz augšu. Gaida, kad atvērsim logu un iecelsim viņu iekšā! :D

Runča neveiklākais moments - pirmā diena ciemojoties laukos. Atvedām viņu maziņu. Kaķene pieskrēja un sāka šņākt uz viņu un šis muka aiz dīvāna un apkakājās! Ne jau daudz, bet tā mazliet izspruka. Vēl tagad ieķiķinām par viņa neveiklo brīdi! :D
18.12.2013 21:06 |

Reitings 1104
Reģ: 31.07.2012
:D:D Es nosmējusies!
18.12.2013 21:10 |

10 gadi
Reitings 10604
paceļu! :))
30.12.2013 09:53 |

Reitings 386
Reģ: 17.10.2013
man bija viens ļoti mīļš kaķis, nebēga no manis kad paņēmu rokas, naktīs vienmēr gulēja ar mani gultā, ēda ļoti maz, lai neteiktu vairāk- ka nemaz, murrāt gan šis nemurrāja, laikam tik ļoti nepatika pie manis,bet, blēņas kaķītis vispār pilnīgi nekad nesadarīja. Starp citu- parastais sētas kaķis pēc šķirnes. Tikai žēl, ka viņš bija rotaļmantiņa :D

Kristīne, kad ņemsi beidzot kaķi :D
30.12.2013 10:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits