Ko domājat par antiseksuāļiem un antiseksuālismu? Pazīstat kādu?
Es esmu antiseksuālis. Uzskatu ka sekss degradē sabiedrību, indivīdu un ir arī vnk pretīga padarīšana. Es esmu pret jebkādām seksuālām darbībām, tai skaitā skūpstīšanos utt.
nevienu antiseksuāli nepazīstu, šajā neesmu arī nemaz iedziļinājusies, bet man nav daļas gar citu dzīvesveidu, katram sava galva uz pleciem. es nekam tādam neplānoju pievērsties un vispār par tādu iespēju neesmu domājusi :)
Pirmkārt, aseksuālisms ir pareizais termins. Otrkārt, tas, ka tu esi defektīvs, tev nedod tiesības apvainot pārējos. Jo tas, ka nepiemīt seksualitāte, ir sava veida defekts.
Nu tak ko jūs te ar trolli diskutējat? Pirms nedēļas viņš prasīja padomus kā tikt pie krutàm sievietēm, bet tagad pēkšņi aseksuāls. Kārtējā bezsmadzenes uzrakstīta provokācija.
Pirmkārt, aseksuālisms ir pareizais termins. Otrkārt, tas, ka tu esi defektīvs, tev nedod tiesības apvainot pārējos. Jo tas, ka nepiemīt seksualitāte, ir sava veida defekts.
Es nekad neteicu, ka esmu aseksuāls, es esmu hetero, bet esmu pret seksu.
nepazīstu nevienu tādu, tāpēc arī viedokļa nav. nemēdzu izlasīt kaut ko internetā un ieņemt kategorisku par vai pret. pa lielam jau droši vien būtu vienalga, ja vien tas cilvēks nebūtu besīgs un nevēlotos tikai par savu nostāju vien runāt.
bet šaubos, vai tevi interesē tevis uzdotie jautājumi, jo kopā ar tavu profilbildi izskatās pēc vienas mazas provokācijas.
Principā jau ideja, ka "aseksuāli cilvēki arī ir normāli un pastāv" liekas normāla un nekas nosodīšanas vērts tur nav. Un ar detektīvismu nenodarbojos, vienalga vai viņš tāds ir vai nav, ja vien nerunā kā jukušais :D