paranoja

Reitings 217
Reģ: 14.12.2013
Labs vakars jūsmājās. Ir tāda lieta, esmu tieviņa, kas man īsti nepatīk.. vienmēr kad ar puisi kur ejam vai skatamies tv un ir sievietes ar lielām krūtīm-puisis nevar acis novērst,jāpiebilst,ka pašai man tādas nav. Un tad vēl izskan frāze "tai nu gan ir kannas" un nevar smaidu novaldīt. Tapēc Man tgd kompleksi. Jūs noteikti zināt to raidijumu "pliks un smieklīgs" viņš zin ka man īsti nepatīk ka viņš to skatās,tapēc vienreiz pieķēru ka viņš to dara kamēr esmu vannas istabā.. nu kā lai tiek galā ar šo paranoju ka uz citām tik skatās...?
14.12.2013 16:44 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Tev pašapziņa nav tikai dēl krūtīm vai ar vispārībā? Ieteiktu laikam jau sevi lutināt, izmaksā sev kādu foršu procedūru, masāžu, frizieri, manikīru un pedikīru. Nopērc sev sen gribēto drēbīti. Principā ļauj sev piepildīt tādas izskata lietas kuras tevī vel rada pašapziņas trūkumu. Kad tu pati jutīsies labi, tad ar tevi vairs neuztrauks tas ka tai citai meičai ir lielas kannas, un tik tiešām ar ieteiktu sev pašai iestāstīt kapēc ir labi ka ir mazākas krūtis nevis lielākas, par piemēru - pirkt blūzes un kreliņus ar lielām krūtīm ir mocība, jo ja pat atrodi tādu blūzi kas izskatās labi, simts punkti ka pēc gada dēļ krūtīm blūze vairs nederēs (bet tas tā vairāk jauniem cilvēkiem). Ja būs tev mazas krūtis tad vecumdienās būs mazāk muguras sāpes. Ar mazām krūtīm tu vari vilkt tik pat kā visu un izskatīsies labi (ja ir gaume kā tāda), toties ar lielām krūtīm vienmēr ir problēmas, tad vai nu ja pupos der tad viduklī būs par platu vai otrādi. Principā ar lielām krūtīm ir daudz bēdas, pašai tā bijis ka gribas tās skaistās drēbītes, bet nu ar manām krūtīm vienkārši viņas neizskatās labi, kā ar lielām krūtīm man vienmēr tāda sajūta ka pat nemeiģinot viņas izcelt, bet drīzāk pat noslēpt, viņas vienmēr ir pamanāmas, pilnīgi tik ļoti ka jauzvelk milzu pufaika lai tik neviens neredzētu un tad staigāt apkārt kā bumbai.

Kā ar tomēr lai gan varbūt tavs puisis izrāda interesi par lielām krūtīm, ez neuzskatu ka tā ir problēma, jo viņš tomēr ir kopā ar tevi. Lūk ja viņš censtos tevi pierunāt lai tu liec iekšā silikonus vai ko tādu, tad es uztrauktos tavā vietā, bet tā jau visi vīrieši plus mīnus izrāda interesi par krūtīm vai dupšiem, tas tā automātiski viņiem ir.
14.12.2013 17:55 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Jā bet krūtis ir tā lieta kas pārsvarā piesaista vīriešus..

Bļin, a es duračka vislaik domāju, ka personība ir tā, kas piesaista:D
14.12.2013 18:03 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Bļin, a es duračka vislaik domāju, ka personība ir tā, kas piesaista

psss, nu gan tu es naiva :D Personība :D
14.12.2013 18:08 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Tur ir visa personība :D
14.12.2013 18:09 |

Reitings 47
Reģ: 10.11.2013
Problēma ir manī... nezinu kā lai ceļu pašapziņu...

Palielini intelektu.
14.12.2013 18:24 |

Reitings 1319
Reģ: 10.10.2010
Gangsters, Mademoiselle! , laaaabs :D :D
14.12.2013 18:57 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Arī man nav lielas krūtis, bet manam vīrietim labāk patīk mans dibens, jo tas ir formīgs.Viņš ir dibenu mīļotājs. Un par krūtīm viņš saka - ja ietilpst manās plaukstās, tad ir ok. :D
14.12.2013 20:14 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Es atkal nesaprotu- kāpēc tie veči draudzējas ar tādām,kam nav baigās krūtis, ja viņiem tās patīk tik ļoti,ka nespēj acis nolaist?

+++

Vai vēl labāk - patīk tievas, izvēlas meitenes ar kuplām formām un tad dresē: Ej, tievē!
14.12.2013 21:09 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
meksikanka, tāpēc, ka nespēj uzreiz nocopēt to sev tīkamo un domā, ka izbrauks "lēti", pārtaisot jebkuru. Tie ir kompleksi.
14.12.2013 21:14 |

Reitings 200
Reģ: 07.04.2012
Fuj, ļoti aizvaino visi tie izteicieni, ko vīrieši velta lielām krūtīm un to īpašniecēm.

Es tam pieeju filozofiski: kamēr pati būsi kaut bišķi neapmierināta ar savu ķermeni, apkārtējie Tev atspoguļos tieši to pašu. Ja pieņemsi sevi tādu, kāda esi par visiem 100%, tad vai nu tādā pašā virzienā mainīsies draugs, vai nu satiksi citu - labāku.
14.12.2013 21:22 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Nesaprotu, kāpēc šādos gadījumos vienmēr tiek vainotas sievietes. Ok, meitenei pie pašapziņas jāpiestrādā, bet puisim arī nevajadzētu blisināties apkārt un mētāties ar stulbiem komentāriem. Ja patīk, lai skatās, bet savus komentārus var paturēt arī pie sevis.
14.12.2013 21:22 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Nezinu, vai tā ir visiem, bet domāju, ka - jā.
Katra vīrieša galvā ir viņa sievietes ideāls. Tas sastāv no atsevišķām vairāk vai mazāk konkrētām lietām. Piemēram, mana ideāla īpašības ir sekojošas: īsta un izteiksmīga melnmate ar apaļīgām un proporcionālām formām, bet - ne resna, biezi, kupli un gari mati (vēlams - ne pilnīgi taisni), ar brillēm, var būt pat ar jūsuprāt - lieku apmatojumu - mūsaina un nedaudz spalvaina.
Raksturs. Aktīva, komunikabla, sievišķīgi gudra (vispār - nepatīk dumjas sievietes), iejūtīga. Laba māte.
Gultā. Aktīva, griboša, nedaudz - valdonīga.
Lieki teikt, ka savu ideālu atrod retais, tāpēc uz iepriekš uzdoto jautājumu, kāpēc tad viņš ar tādu dzīvo, ja jāskatās uz citām, varu atbildēt. Iespējams, 60, 70, 80 vai 90 procenti no autores puisim atbilst (der), bet tie atlikušie 10% ir tie, ar kuriem, lai arī negribas, bet - nākas samierināties. Cits jautājums ir, ka ne vienmēr tas ir jāizrāda un par to jārunā.
15.12.2013 00:10 |

Reitings 217
Melns- tad tā arī ir... Tev kā vīrietim nepatiktu meitene ar mazām krŪtīm?
15.12.2013 00:27 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns- tad tā arī ir... Tev kā vīrietim nepatiktu meitene ar mazām krŪtīm?

Mana sieva, kad iepazināmies, bija ar mazām krūtīm un tieva (pavisam tieva). Tagad (pēc 4 dzemdībām) šinī ziņā viņa man tāāāāāāāā patīk! Ir kļuvusi apaļāka un arī krūtis līdz ar to - lielākas. Bet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pēc manis nevajag veidot tālejošus secinājumus par VISIEM. Es esmu tikai viens no ... Un gaume katram ir sava.
Un par Tavu puisi - tas, ka skatās ne tuvu nenozīmē to, ka nu tik ir gatavs no Tevis bēgt prom. Tie pārējie 90% Tevis varbūt viņam der tik ļoti, ka pat tādu domu nav. Cits jautājums, ka kā jau jauns puika - ir neaptēsts un nesaprot, ko drīkst teikt un ko - nē, bet to taču nevienā skolā nemāca!
15.12.2013 00:43 |

Reitings 28
Reģ: 12.11.2013
Man bija līdzīgi ar bijušo, reāli dzina kompleksos par visu un labi to apzinājās,ka sāp.
Nu nafig man tādu?! Tagadējais gan ir starā gan par krūtīm, vēl jo vairāk par dibenu:D Mīl,kāda esmu un pašapziņa pacēlusies:)) Beidzot sapratu,ka nebija tak vispār iemesla par ko gruzīties,bet toreiz ļoti ņēmu pie sirds visu.
Ironiski ir tas,ka bijušais ir kopā ar meiteni,kura ir vēeeeel tievāka un vēeeel mazākām krūtīm. ;D
15.12.2013 01:35 |

Reitings 217
Kottixx Tavs bijušais gan jau arii jauno meiteni moka..:D
15.12.2013 10:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits