Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pagājis kāds laiciņš...pārdomas.

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Labs vakars! Pirms diviem gadiem, biju iemīlējusies puisī, tikāmies 2 mēnešus ,bet paspēju viņam pieķerties, vienīgais cilvēks pēc kura tā skumu, uz pusi ilgāku laiku nekā zināju viņu pavadīju pārdzīvojumos ,kāpēc viss nevar būt savādāk, kāpēc vairs nevaram būt kopā...domās vai es arī esmu vainīga vai viņš nejūtas tā kā es... Jā ,tā bija tā pirmā,pūkainā iemīlēšanās.

... Pēc tam kad nebijām kopā viņš turpināja man šad tad rakstīt, bet dzīvē ar mani nerunāja. Tipa spēles spēlēja ar mani, tipa nebija ko darīt, tipa tomēr negribēja vēl aizmirst. Bet toreiz es biju tikai laimīga par katru reizi ,kad viņš uzraksta.Laimīga līdz pēdējā reize bija- "čau, esmu iepazinis baigi foršo meiteni, nevaru sagaidīt ,kad varēšu ar viņu tikties..." Visu to laiku domāju, ka es esmu īpaša, bet tad sapratu ,ka neesmu nekas un tagad uzradusies viņa princese. Viņa bija viņam kā Dievs ,uz laiku. Paldies Dievam ,karma nostrādāja, viņa tikās ar citiem paralēli. :) Viņš pārdzīvoja..

Tagad ir pagājuši 2 gadi, nav jau pus mūžš, bet laiciņš pēkšņi viņam ir uzradusies par mani interese. Spiež visur "man patīk" un 1x iesmīnēju kad viņa twitterī parādījās RT "I wish I could meet someone who I know again,for the first time" ..tulkoju domu "Es vēlos kaut varētu no jauna satikt kādu kuru jau zinu" un tajā pašā laikā viņš mani apskatījās draugos. :D Sakritība,? Var jau būt. :) ...Esmu jau sen sev nozvērējusi ,ka nekad vairs neveidošu ar viņu attiecības. Jo jutos šausmīgi sāpināta toreiz. Bet man riebjas ,ka draudzene saka "Nemāni sevi." Es saku-nē ,es raudot zvērēju, es dzēru, es pārdzīvoju, es nevaru pat domāt par tādu cilvēku. Tajā pašā laikā nevaru noliegt ,ka tādas sīkas aktivitātes, uzmanība man atgādina par to cik reiz īpašs kāds man bija, un zinu,ka līdz šim neviens cits to nav aizstājis. Bet realitāte ir realitāte. Pašcieņa ir pašcieņa. Un sevis saudzēšana nāk par labu :)

Nu tad- neliku jums varbūt aizdomāties par tēmu- cīņa ar iekšējām kaislībām ,kuras kaitē veselībai? Kā ir ar jums? :)
13.12.2013 19:51 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es tev ieteiktu dziivot taalaak. Esi labs variants chalim. Noteikti zina,ka tu karini siekalu par vinju.
Ietektu nekur vinjam nesekot, nekaadus ''man patiik'' nelikt, bet nu...es tpt nedomaaju,ka tas kko noziimee. Tu redzi to,o gribi redzeet. Un beigaas tpt aplauziisies.
Jau tas vien,ka zini tik daudz par vinja attieciibaam utt, noziimee,ka tu esi paaraak daudz iebaazusies vinja dziivee un nespeej normaali funkcioneet un dziivot taalaak savaa dziivee.
Aizmirsti un liecies mieraa.jaapieaug no visiem shitajiem ''mani apskatiijaas, uzpieda-man patiik'' un dziive raadiisies citaas kraasaas.
13.12.2013 20:15 |

Reitings 745
Žēl ,ka nesaprati manu domu. :) Es skaidri zinu, ka neko nedarīšu un likšos mierā, netaisos izrādīt viņam uzmanību (ja nu vienīgi to darītu kādreiz, tad lai panāktu ka lai viņš nebaidās pietuvināties man un aplaužās) ,bet bez tā var iztikt.

Es gribētu dzirdēt citu meiteņu piemērus... Kā viņas ir ieguvušas to foršo sajūtu ,kāda bijusi situācija... Kad vari pasmieties par kādu ,kura priekšā reiz juties pazemota! :)
13.12.2013 20:20 |

Reitings 11698
Tava veelme atriebties vien noraada to,ka neesi speejiiga tam tikt paari un to, cik ljoti tu nemaaki dziivot taalaak. Man zheel par to.
13.12.2013 20:23 |

Reitings 745
Es negribu viņam sarīkot atriebības lamatas, nav vēlmes, es tikai priecājos ,ka esmu stiprāka ,nekā biju un ,ka esmu mainījusies. :)
13.12.2013 20:29 |

Reitings 321
Reģ: 22.05.2013
ja nu vienīgi to darītu kādreiz, tad lai panāktu ka lai viņš nebaidās pietuvināties man un aplaužās) 

Šis teikums daudz ko par tevi pasaka. Par tevi un tavu domāšanu. Es domāju, ka tev šis cilvēks ir jāizdlēdz no savas apziņas un no savas galvas, domām. Šī diskusija lieliski pierāda to, ka tu gribi atriebties, pasmieties par viņu, kaut ko viņam pierādīt. Kam tas vajadzīgs? 2 gadus smadzenēs to cilāt, piesaucot karmu priecāties par viņa attiecību nelaimēm.. Nu ir jūtams, ka tev jātiek tam pāri. Jānovēl šim cilvēkam viss tas labākais, jāpateicas, ka viņš ir tavā dzīvē bijis un devis tev kādu mācību un jāturpina dzīvot, citādāk vēl pēc 2 gadiem attapsies tur pat- rakstot diskusijas par viņu.
13.12.2013 20:44 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Patīk man šitie varianti. Puisis arī kā pēdīgais domā, ja neiepatikies pirms diviem gadiem, tad iepatiksies tagad mistisku apstākļu kārtā? Liecies mierā un liec mierā arī viņa karmu. Lai tik puisis spaida virtuālās podziņas. Ļauj puikam iegrimt saldsērīgā apcerē par neizmantotām iespējām, līdz pie apvāršņa neparādīsies kāda, kas palīdzēs to aizmirst.
13.12.2013 21:00 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Es gribētu dzirdēt citu meiteņu piemērus... Kā viņas ir ieguvušas to foršo sajūtu ,kāda bijusi situācija... Kad vari pasmieties par kādu ,kura priekšā reiz juties pazemota!

Par šo tēmu man ir ko pastāstīt... Tikai tas jau bija nopietnu attiecību laikā. Bijām kopā 3 gadus, mūsu attiecības pēc šiem 3 gadiem pasliktinājās, biežāk strīdējāmies, nesapratām (vai negribējām saprast) viens otru, mani sāka reizēm kaitināt viņa uzvedība. Kad kārtējo reizi sastrīdējāmies, caur sms, (tobrīd atradāmies dažādās pilsētās), abi apvainojāmies, un nerakstījām viens otram 3 dienas. Pēc tām 3 dienām, es viņam uzrakstīju jautājot, kas ir noticis, kāpēc tāds ignors. Atkal sākām kašķēties, un es viņam uzrakstīju kko līdzīgu - ''Es vai tad neesmu pelnījusi cieņu un mīļumu no tevis?'' uz ko saņēmu sekojošu atbildi - ''Tomēr to mīļumu es dāvāšu citai.'' Pēc tās atbildes biju pilnīgi sagrauta. Jā, mūsu attiecības nebija vairs ideālas, protams ka tā ir arī mana vaina, taču es mīlēju viņu. Un tad es pilnībā pazemoju sevi... Raudāju, rakstīju viņam, mocījos un pārdzīvoju divu mēnešu garumā. Kad beidzot viss bija kaut cik pierimis, kad es piespiedu sevi dzīvot tālāk nedomājot par viņu, viņš atkal uzradās. Raudāja, lūdza piedošanu, krita ceļos, mēģināja attaisnot sevi, mēģināja visu paskaidrot... Pēc kāda laika es neizturēju un piedevu, manī vēljoprojām bija jūtas un milzīgs aizvainojums pret viņu reizē. Mūsu attiecības pēc tā bija pilnīgi savādākas, viss bija ideāli, varēja redzēt, ka viņš ir no jauna iemīlējies, lai gan manas jūtas lēnām sāka dzist, taču aizvainojums vēljoprojām ir iekšā. Un tad viņš sāka mocīties, gluži tāpat, kā es mocījos viņa dēļ. Lūdzās, lai palieku ar viņu, teica, ka bez manis nespēs... Viss reiz nāk atpakaļ.
13.12.2013 21:04 |

Reitings 745
Man liekas ,ka pārspīlējat. Karma ir karma. Noslēdzas cikls vienkārši. Es speciāli nevienam neatriebjos , dzīve atriebjas par apzināta sliktuma uzgrūšanu kādam citam vēlāk pašam sanāk vien škrobe. To "lai atriebtos" vie tā izteicu, es nelieku nevienam speciāli akmeņus zem riteņiem ;) Tik pasmaidu ,kad situācija mainās un ir smieklīgi... ka agrāk viss likās savādāk.

Un ja reiz es kurinātu dusmas sevī un atriebtos ,tad atkal man tas kaut kad nāktu atpakaļ. Tā kā -jēgas tad nav... :)
14.12.2013 16:40 |

Reitings 11698
Es atkal vispār nesaprotu kāds bija šīs dikssuijas mērķis.:D:D:D
14.12.2013 16:44 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Bērnišķīgi.
14.12.2013 16:46 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Man nav nekāda cīņa ar iekšējām kaislībām. Ar exiem nekontaktējos. Tavā gadījumā to pusi vajag sūtīt 10 mājas tālāk.
14.12.2013 16:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits