Attiecības ar pasniedzēju

Reitings 51
Reģ: 12.03.2012
Sveikas!
Diezgan negaidīti uzzināju, ka klasesbiedrene (šogad pabeidzām vidusskolu) ir attiecībās ar bijušo skolotāju. Nezinu kā jums, bet man tas liekas bezgala pretīgi. Pastāv taču kaut kādas robežas!
Ko jūs domājat par šādām attiecībām?
13.12.2013 19:17 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
Map ir salasījusies romānus :D Ķipa neķītrā skolniece un pavedējs skolotājs Ha ha :D
27.12.2013 21:30 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Neliekas man pretīgi,bet drīzāk forši.
Ir man daži smuki pasniedzēji, kādam vēl patīk paflirtēt, ikdienu padara krāsaināku :D
27.12.2013 21:35 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Liekas pieņemami, ja tas notiek augstskolā starp pasniedzējiem un studentiem, jo pieauguši cilvēki, kuri noteikti prot šīs attiecības neafišēt, bet skolā?!
Ances zināmais gadījums vispār liekas nepatīkams, te vēl skolnieks klārē pa labi un pa kreisi vai abus pieķēruši (nezinu kā tika iegūta šī info), ka paņēmis priekšā savu audzinātāju, nu tur cieņa pret skolotāju jau vispār vairs nav. Noteikti neatbalstu attiecības skolā starp skolēniem un skolotājiem.
27.12.2013 21:42 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
te vēl skolnieks klārē pa labi un pa kreisi vai abus pieķēruši (nezinu kā tika iegūta šī info)

Kāpēc pa labi, pa kreisi? Es jau esmu tā btch, kas to izstāstīja te (savus iemeslus, kāpēc to nenoklusēju, paturēšu pie sevis), atskaitot mani, par to zināja tikai 2 iesaistītie. Un ne jau viņš "paņēma priekšā savu skolotāju", bet gan viņi mīlējās un tas nebija nedz dzērumā, nedz aiz kaut kādas "pēkšņas kaislības" izraisīta vājprāta. Tas jau brieda. Kāpēc nesagāja viņiem, es jau teicu, bet īstos iemeslus zina tikai viņi. Nevajag būt aizspriedumainiem. Mīlestībai ir dažādas formas un veidi. Ne vienmēr sekss vai skūpsts ir tikai kaut kāds miesas prieks, ne vienmēr tas, ka neizdodas izveidot attiecības, nozīmē, ka jūtas nav bijušas. Lasot šo diskusiju arī saprotu, kāpēc tā notiek - cilvēki baidās tikt izstumti no sabiedrības un, šķiet, pamatoti.
27.12.2013 22:19 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Ance - Nu paga, paga, puisis ir tikai tava paziņa un kā vari būt tik droša, ka esi vienīgā, kas par šo zina (par tiem diviem sapratu, ka viņi paši) ?
Nu lai paliek, vari mani saukt par aprobežotu, bet neuzskatu, ka skolniekam ar savu klases audzinātāju, kā tu saki, mīlēties ir normāli - pie tam izlaiduma dienā un to droši var stāstīt kaut kādām paziņām :) Katram savi uzskati un es paudu savējo, ka tas kā cilvēkam no malas ir nepatīkami un skolotāja ir zaudējusi cieņu kā savas profesijas pārstāve. Viss :)
27.12.2013 22:27 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
diskusija kaut kaa atsita PLL :)
29.12.2013 12:27 |

Reitings 313
Reģ: 05.01.2013
Ir skolas, kur skolotāji ir gandrīz vienaudži. Piemēram zinu pāri, kur skolotājs ir 6 gadus vecāks par savu audzēkni. Viņi ir pāris, dzīvo kopā un ļoti mīl vien otru.
29.12.2013 16:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits