Ar mani tā pati situācija. :D Nedomāju, ka eiro pienāks tik ātri.
Man vairāki ir : eglītes, sirsniņas, zvaniņi, alus kausi, skursteņslauķi un krupīši. :)
@smaidu - Tev vēstule. :)
Tagad, pirms pariesanas uz euro, taa buus neiespeejamaa misija. Es arii savus sen jau izteereeju veikalaa, jo neredzu jeegu tos latus kraat. Peec gadiem pat Tolemtaa nevarees nodot. Man veel tagad ir kaudze ar padomju laiku kapeikaam un rubļiem - tak nevienam tie nav vajadziigi (taapat arii bus ar latiem).
Vari piestaigāt uz veikaliem un pajautāt kasierēm, kāpēc nauda būtu jāpērk par lielāku naudu?! :) Bet jautājums - vai īsti vajag, vai tiem būs jebkāda vērtība. Puslatvija taču arī krāj.
Es viņus gribu krāt nejau vērtības, bet atmiņu dēļ. Man ļoti patīk mūsu valūta, zinu, ka ļoti pietrūks, tāpēc gribu kaut ko saglabāt un nav nozīmes vai īpašajiem Ls būs vērtība pēc gadiem.
Ps. Grecia, rīt tā arī taisos darīt. ;d Došos izlūkos.
Ja kāda vēlās - mainu pret parasto latiņu + kaaaut ko garšīgu katru latiņu :)
Vai arī pret kādu no tiem, kuri man nav - stārķi, skudru (jā, saprotu, ka šos tā kā tā nedabūšu) sēnīti, sprīdīti, gailīti, kliņģeri vai ozollapu vainagu (l)
Visvairāk vēlos: sēni, sprīdīti, gailīti un ūdensrozi. :) Bet arī citus.
Šos droši vien ne dārgāk par 2,50, jo tieši tik viņi maksā eurogold veikalā Rīgā. :)
Man darbā ļoti bieži gadās skaistie latiņi, pašai vairs nevajag. Ja ir varbūt kāda, kas vēlas, varat man uzrakstīt vēstulē sarakstu, kādus vajag, varu mēģināt salasīt. Bet ne uzreiz vienā dienā, bet sakrāt domāju var visu komplektu (izņemot skudru un stārķi) .
Vienīgi esmu Sarkandaugavā, tad pašām arī būtu kaut kā pēc tam jātiek pakaļ, jo speciāļi kaut kur braukt nevēlos.
Kuras pirmās uzrakstīs, varbūt paveiksies. :)