Kādas ir jūsu attiecības ar Rīgu?

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
11.12.2013 20:16 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es īpaši tajā tekstā neiedziļinājos, jo ātri nogarlaikoja. Subjektīvs skatījums un viss.
Man pašai ar Rīgu attiecības ir...nekādas. Jā, es te dzīvoju un strādāju, bet būtu melots, ja teiktu, ka baigi dievinu Rīgu vai, ka savu mūžu nekur citur negribētu dzīvot, jo te ir tik satriecoši burvīgi. Man Rīga nepatīk, bet šeit esmu atradusi darbu un tāpēc arī dzīvoju te, un ikdienā dziļās pārdomās par šo tēmu neieslīgstu.
11.12.2013 21:49 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Aprobežots cilvēks.
11.12.2013 21:51 |

Reitings 48
Reģ: 07.11.2013
Šis tas ir pārspīlēts.
Rīga ir ok, ja vien nenākas te pavadīt visu laiku. Ja ir iespēja ik pa laikam aizbraukt kaut kur citur- pie dabas, uz citu pilsētu, citu valsti, ir diezgan ok, nav rutīnas un sanāk emociju un iespaidu dažādība.
11.12.2013 22:16 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Izlasot rakstu, man radās iespaids, ka viņa ir diezgan trula. Cik gan muļķīgi būtu domāt, ka visa pilsēta izskatīsies kā Vecrīga? Loģiski, ka neviena pilsēta viscaur nesastāv no jaunceltnēm, līdz ausīm smaidošiem cilvēkiem.
Bet nu sievietei laikam sāpe par kaut ko, nejūtas ar dzīvi apmierināta, ja centās parādīt Rīgu no, viņasprāt, sliktākās puses. Tikai tādas bildes un pat 3x trakākas varētu atrast jebkurā pasaules pilsētā, pat tajās, kas miljoniem cilvēku liekas paradīzes uz zemes virsas.
12.12.2013 01:20 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Ā, runājot par mani.
Rīga noteikti nav mana mīļākā pilsēta, bieži man te piegriežas un gribas doties uz dzimto pilsētu. Bet pašreiz dzīvē tā iekārtots, ka esmu šeit, attīstu sevi un būvēju gaišāku ceļu pretī nākotnei. :)
Lai gan Rīga salīdzinājumā ar citām pilsētām, liekas ļoti klusa, miermīlīga, man tomēr reizēm ir par daudz. Viņdien vakarā gribēju ieskriet Stacijas Rimi, bet akkk šausmas, kas par cilvēku masām, un visi kaut ko grūstās. Neizturēju, nometu groziņu un izgāju ārā. :D
12.12.2013 01:23 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
Viņdien vakarā gribēju ieskriet Stacijas Rimi, bet akkk šausmas, kas par cilvēku masām, un visi kaut ko grūstās. Neizturēju, nometu groziņu un izgāju ārā.

tas tač pats centrs, ko tu gaidīji?
12.12.2013 01:54 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Kā man besī, ka saka - Latvijā cilvēki nesmaida..nu kāda hu.. pēc tizli jāsmaida?! :D Pie tam vairākumam latviešu ir slikti zobi un viņi negrib tos visiem atrādīt.
12.12.2013 02:03 |

Reitings 3146
Vsp izskatās, ka viņa kkādā Maskačkā dzīvo vai uz Ķengaraga pusi...īpaši gudra jau viņa pati nav, ja neizpētīja kāda situācija ir valstī ar skolotāju algām. Kā arī, kuras ir sakarīgākās dzīvesvietas.
12.12.2013 02:15 |

Reitings 3146
http://expateyeonlatvia.wordpress.com/2013/10/16/does-this-blog-make-my-butt-look-big/
Lūk šis jau ir raksts, kam piekrītu.
But can any woman in her thirties naturally have the body of a 13-year-old? And who are they trying to achieve this look for? Themselves? Unlikely. To outdo other women? More likely – Latvian women are insanely competitive, especially when it comes to appearance. Manicures, pedicures, make-up, hair extensions, fake tan – the more crap you can pack on your poor emaciated body, the better.
12.12.2013 03:01 |

Reitings 70
Reģ: 15.05.2011
palasīju vakar atkal to blogu, mjā, diez kas nav. man palika autores tā kā žēl. zinu, kā ir būt vienai svešā valstī, svešā kultūrā, darīt darbu, ka izskatās, ne visai patīk.

bet vai tiešām dzīvei jābūt tik pelēkai?? palasīju kādu pāris mēnešu ierakstus. nekur neredzēju pieminētus kultūras pasākumus, filmas, grāmatas, kaut vai iepirkšanos, kino, nezinu, jebko kas izklaidē no ikdienas. viens darbs ar stulbajiem latviešiem un iedzeršana. neiztrūkstošie vīns un alus katrā postā!! protams, kā tad lai cilvēks smeļas pozītīvo, dzīvojot kaut kādā maskačkā un skatoties uz dzērājiem (nezinu, kur tieši viņa dzīvo, bet bija minēts 25 min no Centra...). un pa pabiem dzīvojot nakts melnumā..

un apspriest mūsu sieviešu skaistuma un tievuma kultu, ja tu pati esi 1.54 un maza ne visai smuka - hmmmmm. vīnogas skābas???

nevajag izgāzt žulti, ja pašas dzīve nav tik izdevusies kā būtu gribējies. tā nav ne Latvijas, ne latviešu, ne leopardu rakstu vaina. tā dzīvē gadās. ja nevari mainit apstākļus, vismaz pamaini attieksmi.
12.12.2013 14:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits