Mūžīgās pumpas

Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Man ir 18. gadi, bet joprojām cīnos ar pumpām. Saprotu, it kā vel ir tas tīņu vecums. Saldums cenšos ēst pēc iespējas mazāk, it kā ir nedaudz mazāk tās pumpas, tomēr bieži uzmetās tādas lielās, sāpīgās. Pretīgi reāli. Ko man darīt, lai atbrīvotos no tām? Kādi vitamīni pietrūkst, bet kā lai zinu kādi? Pie reizes, varbūt varat ieteikt labu, nedārgu konsīleri? Un - kā ir ar to pumpu izspiešanu? Ir it kā tādas,kuras izspiež un viss kārtībā, bet ir tādas,kuras izspiež un paliek vēl uzkrītošākas. Ko īsti darīt?
10.12.2013 20:34 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Un paturpinot, tev pagaidām ir tikai 18 gadi. Es saprotu, ka liekas, ka visu zini vislabāk un esi pietiekami pieredzējusi. Tev ir visas iespējas ielaist problēmas vēl kādus 5 vai10 gadus, saprast, ka esi auzās iebraukusi vai rīkoties jau uzreiz.
10.12.2013 22:10 |

Reitings 525
Reģ: 22.11.2011
Noteikti vajadzētu pie dermatologa aiziet, ja neesi bijusi. Arī pie ginekologa, varbūt hormoni pie vainas. Ja tas nepalīdz, tad pie kosmetologa, kkādas procedūriņas pamēgināt.
13.12.2013 00:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)