Es Vairāk Saules esmu ēdusi laikam pilnīgi visu no piedāvājuma, tā bija mana ikdienas ēstuve kādu laiku, katru dienu praktiski, bet eļļains tur nav bijis man nekad. Prieks, ka tur ir iespēja ēst tvaicētas zivis, ne kā Lido - pārceptas eļļā, BET arī VS es neuzticos, domāju, ka tur arī produktu kvalitāte nav baigi augsta, lai gan nekad nav bijusi slikta pēcgarša, tad varbūt ir ok, Dievs vien zina. Nē, nu bet ja reāli visas šīs iestādes ir tik ieinteresētas augu taukos, tad neticu, ka VS ir izņēmums, lai gan man garšo tur. Atceros, kā vienā restorānā teica - mums neder tādi augu tauki, kas nestāv 3 dienas atvērti siltumā un nav labi pēc tam. Tas man bija kultūršoks. Vai arī par kūpināto gaļu iepirkumiem, KAS pie velna tur ir iekšā, ja cena ir knapi 2ls/kg?! Es vienkārši nesaprotu. Ar laiku sapratu tikai to, ka labāk ēst mājās. :)