Par ēdienu ēstuvēs

 
Reitings 274
Reģ: 29.01.2009
Tā kā pusdienas sanāk ēst katru darba dienu kādā ēstuvē, tad jau kuro reizi aizdomājos par to, cik kvalitatīvi ēdiens tiek pagatavots tieši ēstuvēs.

Piemēram, šodien sajutu, ka kartupeļi ir cepti jau lietotā eļļā. Man tas šķiet nedaudz necilvēcīgi.

Vai jūs aizdomājaties par to, no kādām sastāvdaļām ir pagatavots ēdiens? Vai neizvairāties no ceptiem ēdieniem? Un varbūt ir kas vēl, kam jūs pievēršat uzmanību, ēdot ārpus mājām?
10.12.2013 15:42 |
 
Reitings 274
Reģ: 29.01.2009
Interesanti! :)

Tagad vēl jo uzmanīgāka būšu ar ēdiena izvēli. No mājām nešana tiešām nav priekš manis, uz pusdienām skrienu ne tikai, lai paēstu, bet arī lai nomainītu atmosfēru uz brītiņu, tomēr darbs sēdošs. :)

Koshlene, ko klusi zviedz par kus kusu, m? Labāk kuskuss? :D
10.12.2013 16:38 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ikdienā (darba dienās) neēdu sabiedriskajās ēstuvēs.
Ja ēdu ārpus mājas, tad tās nav ēstuves, kur man uzrodas aizdomīgas šaubas par pagatavošanas metodēm.
Bet spilgtāk atmiņā palicis man Vairāk saules ēdiens, kur biju pārsteigta par pastu. Tā bija ārkārtīgi eļļaina, es nezinu, kā gatavota, bet tik ļoti ka pilnīgi spīd un visa tā ēšana vienā eļļas sajūtā. Veh!
Nez, vai kaut kāda neveiksme un nodrebējusi roka...
10.12.2013 16:38 |
 
10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
womankind, ir dazas pastas receptes, kuras ir ljoti eljljainas. Varbut tev tada pagadiijaas? :)
10.12.2013 16:41 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
womankind, ir dazas pastas receptes, kuras ir ljoti eljljainas. Varbut tev tada pagadiijaas?

Iespējams, bet tas nebija tas, ko gribu un biju iedomājusies saņemt. Nākamreiz intereses pēc būs jāpapēta, kas tas bija, ko pasūtīju.
10.12.2013 16:43 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es Vairāk Saules esmu ēdusi laikam pilnīgi visu no piedāvājuma, tā bija mana ikdienas ēstuve kādu laiku, katru dienu praktiski, bet eļļains tur nav bijis man nekad. Prieks, ka tur ir iespēja ēst tvaicētas zivis, ne kā Lido - pārceptas eļļā, BET arī VS es neuzticos, domāju, ka tur arī produktu kvalitāte nav baigi augsta, lai gan nekad nav bijusi slikta pēcgarša, tad varbūt ir ok, Dievs vien zina. Nē, nu bet ja reāli visas šīs iestādes ir tik ieinteresētas augu taukos, tad neticu, ka VS ir izņēmums, lai gan man garšo tur. Atceros, kā vienā restorānā teica - mums neder tādi augu tauki, kas nestāv 3 dienas atvērti siltumā un nav labi pēc tam. Tas man bija kultūršoks. Vai arī par kūpināto gaļu iepirkumiem, KAS pie velna tur ir iekšā, ja cena ir knapi 2ls/kg?! Es vienkārši nesaprotu. Ar laiku sapratu tikai to, ka labāk ēst mājās. :)
10.12.2013 17:44 |
 
Reitings 275
Reģ: 24.05.2011
esmu pavāra palīgs, neesmu strādājusi daudzās vietās, taču mana kontā ir viena no Rīgas krutākajām vietām, kura tieši neteikšu, jo pēc tā iespējams, atminēt mani, kā arī nav vajadzīgas nekādas problēmas. taču pat tur "šmaucas" ar ēdienu. eļļu nemaina tik bieži, kkas nokrīt zemē, to ieliek atpakaļ. nazis nokrīt zemē, ne vienmēr tiek nomazgāts utt. pati kadreiz domaju par savu iestādi, centīšos cik nu var, lai viss būtu kvalitatīvi. tāpat mazākās vietās ir tā, ka vnk ja kko pasūta, tad tas ir jāizlieto, nu nemetīs neviens ārā salātu, aplēsīs nesmukumus un dos tālāk. tā tas vnk ir.
10.12.2013 17:50 |
 
Reitings 275
Reģ: 24.05.2011
Libra kļūdies, arī tādās vietās vis kas notiek :)
10.12.2013 17:51 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Lai cik slavens restoraans un labs ,maajaas gatavots eediens tomeer veseliigaaks!Tiesi sii iemesla deel,mees ar viiru eedam aarpus maajas loti reti...
10.12.2013 17:55 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Darbā pārsvarā ēdu tikai mājās pagatavoto ēdienu. Nav ne laika, ne vēlmes pusdienlaikā doties ātrās pusdienās. Mums pusdienu pārtraukums ir 30 minūtes, tāpēc nevar īsti normāli paspēt kaut kur aiziet un paēst.
10.12.2013 20:26 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!