Puisis sporta zālē

Reitings 10
Reģ: 09.12.2013
Pirmkārt, jā, izveidoju jaunu kontu, jo nevēlējos sevi atklāt, esiet jaukas :)

Par ko stāsts..
Nesen sāku apmeklēt centrā trenežieru zāli un vakaros uzduros vienam puisim tur ar tiešām labu augumu, neparspīlēju, nav no tiem super būdīgajiem, bet tāds no žurnālu vākiem, kreklam cauri izspiežas vēdera muskulatūra un rokas vienkārši neaprakstāmas, nu īsta konfektīte :)

Problēma tāda, ka, pats par sevi saprotams, mēģinu piesaistīt uzmanību, bet nekādi nesanāk. Pat skatienu nevaru noķert, visu laiku taisa kādu no saviem vingrinājumiem, klausās mūziku, ja arī atpūšās kādreiz, tad runā ar citiem vīriešiem tur. Pirmā sarunu uzsākt nespēju, ko darīt?

Varbūt esat bijušas līdzīgā situācijā? :)
09.12.2013 21:08 |

Reitings 10
Bet varbūt labāk netērē naudu saporta zālei, ja trenēšanās gluži nav tavs īstais mērķis. Vīriešu medībām ir arī bezmaksas iespējas.

Lūdzu, nosauc man vietas, kur mētājās tādi puiši?
Un nevajag pārspīlēt ar kaut kādām medībām, neesmu jau tāda, viņš vienkārši ir unikāls eksemplārs, puse no jums manā vietā rīkotos tāpat :)
10.12.2013 20:10 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Ja jau tik traki, tad sen jau būtu izdomājusi, kā piesaistīt tā "unikālā eksemplāra" uzmanību, lai viņš zin par tavu eksistenci vismaz... :D Nemaz cosmo forumu nevajadzētu. Sporta zālē tas nav grūti, nav jau uz ielas klāt jāiet, zālē vismaz ir 100 un 1 iemesls - pirmkārt, jau šeit meiteņu minētie - uzjautā par kādu vingrojumu, trenažieri utt. Kādā starplaikā viņš noteikti ir viens, tad pieej klāt.
Bet domā, ka tāds "unikālais eksemplārs", kā pati saki, nav aizņemts? :D
10.12.2013 21:31 |

Reitings 439
Reģ: 02.10.2011
Tagad es saprotu kadēļ džeki ierēc par tā cacām kas sakrāsotas un safrizētas tipa trenējas :D :D

Pieej pie ta aparāta kur viņš svīst un pajauta cik ilgi vēļ, vai vari uz maiņām utt, būsi smuka viņš pamanīs uzreiz , nebūsi..sorry, ej uz JUST :D
10.12.2013 21:38 |

Reitings 237
Reģ: 29.01.2009
Made, kad nākamreiz būsi sporta zālē?
Es ar nepacietību gaidu feedback, kā Tev būs gājis, kad uzrunāsi viņu.
10.12.2013 21:38 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Kurā sporta zālē tranējies? Viens mūsu draugs stāsta par smuku meitenei, kas netālu no viņa bieži strenējās, un jautāja padomu, kā iepazīties varbūt , un pats smējās, jo pašam likās jokaina doma to darīt sporta zālē
Mūsējais draudziņš, arī ar ļoti labi trenētu augumu, riktīgs konča :D varbūt tas pats, par ko Tu runā :D
10.12.2013 21:47 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Kurā sporta zālē tranējies? Viens mūsu draugs stāsta par smuku meitenei, kas netālu no viņa bieži strenējās, un jautāja padomu, kā iepazīties varbūt , un pats smējās, jo pašam likās jokaina doma to darīt sporta zālē
Mūsējais draudziņš, arī ar ļoti labi trenētu augumu, riktīgs konča varbūt tas pats, par ko Tu runā

Iedomājies, ja tas ir tas pats čalis... Bet runā par citu meiteni :D:D
10.12.2013 21:52 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Ahhaa, Mill, tas būtu šausmīgi :D

Bet btw, te kāda meitene arī bija izveidojusi tēmu, ka bija kkur iepazinusies, redzējusi tusiņā vai kur kkādu puisi Kasparu, ar tādu vārdu un vēl kaut ko pieminēja, vrb skolu?:D

Lai nu kā, visas smējās un rakstīja, ka kā iespējams atrast vienu tādu puisi, takš tūkstošiem Kasparu rīgā, A NEKĀ :D TAJĀ PAŠĀ DIENĀ KĀDA COSMO DĀMA ATSAUCĀS, U TIEESĀM BIJA ĪSTAIS PUISIS. :D

Pasaule patiesi ir maziņa :D
10.12.2013 21:58 |

Reitings 10
Made, kad nākamreiz būsi sporta zālē?
Es ar nepacietību gaidu feedback, kā Tev būs gājis, kad uzrunāsi viņu.

Katru vakaru domāju iešu, jau vakar iktā saņēmos, bet viņa nebija :( varbūt šovakar paveiksies
Kurā sporta zālē tranējies?

Neteikšu :P Kāda vēl aizskries pirmā :D
11.12.2013 09:28 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Kopš kura laika tas, ka puisis sevi kopj/uztur formā ir iemesls lai uzskatītu viņu par geju?? Nevajag tik aprobežoti domāt.

Tieši kurā momentā es teicu, ka čaļi, kuri trenējas, ir zili??? Es vienkārši pieļauju dažādus variantus, un šis pat vairāk bija kā joks. Jo variantu, ka Tu viņam nepatīc un neinteresē, Tu vienkārši negribi pieņemt :D
11.12.2013 09:46 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Man ienāca prātā mans priekšnieks.
Arī izskatīgs, staigā uzvalkā, iet uz zāli bieži, bet ir laimīgi precējies un ir brīnišķīgs tēvs saviem bērniem :D
11.12.2013 11:57 |

Reitings 383
Reģ: 27.10.2012
Es kā zālē kādu laiku nostrādājis neatkarīgais vērotājs varu teikt, ka lielākā daļa vīriešu, kas nāk uz zāli, nāk TIEŠĀM trenēties. Ja arī viņam nav otrās pusītes, tad, manuprāt, viņš vienkārši nav ieinteresēts, jo tad jau sen tevi būtu pats uzrunājis.

Bet, ja tomēr tev šķiet, ka viņš met kādus seksuāli fluīdiskos skatienus, vai šķiet tev kautrīgs, tad uzsāc kādu nevainīgu sarunu un tad jau redzēsi vai ir interese, ja ne, tad nav ko velti laiku tērēt.
11.12.2013 21:16 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
sakat ko gribat, bet ja tu virietim patic, to var just pa gabalu. Tas ir pavisam savadaks acu skatiens, smaidins/smins, kustibas, zesti, slepeni skatieni.
11.12.2013 21:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits