Mīļot vai laist viņu vaļā...:(

Reitings 12
Reģ: 03.12.2013
Sveikas! Varbūt būs kāds padoms no malas par to, vai turpināt vai ar sāpošu sirdi, bet izbeigt attiecības..
Savu puisi pirmo reizi satiku pirms 6 gadiem (tagad jau mums ir 23 g.), tad gan bijām tikai čomi. Aptuveni 2009. gada janvārī sāka man rakstīt draugos un zvanīt, sapratu, ka ļoti patīku viņam, aicināja paciemoties Anglijā. Neaizbraucu ciemos, jo nebiju tikusi vaļā no iepriekšējām attiecībām vēl un nebija arī neviena lieka lata. Sajutu dvēseles radniecību ar viņu. Tajā vasarā viņš diemžēl iesēdās cietumā Latvijā, kā jau bija paredzams. Tā arī neesam tikušies gadus 5 vai mazliet ilgāk. Bet viņš ļoti uztraucas par to, kā jūtos, kas mani satrauc, ļoti cenšas mani iepriecināt. Es patiešām jūtu, ka viņš mani mīl. Nu jau pirms vismaz gada pateica, ka grib mani apprecēt, lai varētu mani satikt bez starp mums esoša stikla. Bet es tā arī atbildēju, ka cietumā precēties nevēlos. Viņam jāsēž vēl vairāk nekā 5 gadi. Saprotu, ka viņam gribēsies arī seksu, vienreiz arī pajautāja, vai viņš varētu darīt tā, ka apprecas ar kādu un iznākot brīvībā izšķiras un apprecas ar mani. Es viņam atbildēju, ka drīkst, bet viņš uz to atbildēja, ka nespētu pārgulēt ar citu meiteni. Zaudēt kā draugu es viņu negribu, bet es arī zinu, ka viņam ļoti sāpēs, ja gadījumā, ja izlemšu nebūt vairs kopā, nelaidīšu viņu vaļā.
08.12.2013 00:42 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Ir, ir iespēja sievai palikt uz cik tur st pie vīra kaut kādā tur kamerā atsevišķā.
08.12.2013 21:54 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Praatinj, naac maajaas! Iznaakot no cietuma, vinjsh ilgi tev seedees uz kakla, buus paarveerties psihiski traumeetaa tipinjaa (reti kursh iznaak normaals aaraa), visticamaak, arii iekaustiis. Ja peec tam izskjirsies, domaa, ka atradiisies kaads normaals viirietis, kursh gribees appreceet sievieti, kuras kontaa ir lauliiba ar ilgu terminju atseedeejushu cietumnieku, turklaat nosleegtu tai pashaa cietumaa, lai vinjsh neappreceetos ar citu deelj seksa?
08.12.2013 21:59 |

Reitings 1821
Reģ: 13.02.2010
Mani tomēr ziņkāre moka - ko čalis sastrādājis, ka tik apjomīgs termiņš piešķirts. :D
09.12.2013 00:46 |

10 gadi
Reitings 3706
Reģ: 29.01.2009
Zoss, kas zoss!!
Nu takš.. vismaz pasaki par ko šis sēž! Ņemot vērā termiņu, nekas nenozīmīgs tas nav!
Gribi sačakarēt savu dzīvi un pēc tiem gadiem 5iem raudāt cosmo forumā par to, ka tevi izmanotoja un pameta- lūdzu! Bet, ja tomēr izdomā apsvērt visus par un pret, padomā, vai tiešām tev to vajag!!
09.12.2013 00:50 |

Reitings 95
Reģ: 21.10.2013
Es ļoti gribētu ticēt, ka diskusijas tēma tomēr izdomāta, ne reālajā dzīvē notiekošais. Man negribās domāt, ka ir tik naivas aitas pasaulē.
Kādreiz dzīvoju dzīvoklī, daudzstāvēnē. Un mums tur bija kaimiņš, kurš visu mūžu sēdējis par zādzībām. Patiesībā uz vecumu bija tāds foršs onka palicis, izpalīdzīgs, vismaz savā mājā un starp savējiem nezaga, bērnus mīlēja. Nu bet viņam bija viens niķis - viņam briesmīgi patika stāstīt par dzīvi cietumā. Un ja nebija, kam no pieaugušajiem vai pagalma penšiem to stāstīt, viņš stāstīja mums, sīkajiem. Un viņš teica, ka tur cietumā sadzīve tā iekārtota, ka katrs nodarbojas ar to, kas padodās. Un bija tur viņiem tādi, kurus sauca par "skazočņiki" (tie, kas pasakas stāsta), viņi par cigarešu paciņu, par tējas/kafijas paciņu, kaut ko ēdamo, kaut ko no mantām utt., varēja jebkuram sacerēt tādu mīļu un raudulīgu vēstuli, ka naivās sievietes kusa. Un tā tie cietumnieki sarakstījušies reizē ar vairākām, sūtīja tās skazočņiku sacerētās vēstules, ar domu, ka gan jau vismaz viena samīlēsies, sacerēsies un sāks braukāt ciemos un vest visādas paciņas ar cigām, ar ēdienu, siltām mantām. Daudzi centās arī apprecēties, jo deva tos ilgos randiņus seksim, varēja apbērnoties un dabūt pirmstermiņa atbrīvošanu, vai būtu garantija, ka muļķa sievišķis nu točna gaidīs no cietuma sava bērna tēvu. Vēl tas precības cietumniekiem bija svarīgas, jo pēc cietuma vajadzēja kaut kur atgriezties, pašiem parasti dzīvojamās platības nebija, radi novērsušies, bet pie tādas muļķes varēja vismaz pirmo laiku uz viņas rēķina padzīvot.
Tā kā sorry,, bet tavējais izklausās tieši no tādiem makaronu karinātājiem. Un jā, pie mūsu likumiem 10 gadus par parastu veikala zādzību un pat bieži vien par izvarošanu vai nejaušu noslepkavošanu nedod. Tur ir kaut kas smags paveikts. Vai arī tā vairs nav pirmā sēdēšanas reize, tad ar dod vairāk gadu.
09.12.2013 07:44 |

10 gadi
Reitings 13809
Ir, ir LV tā iespēja vīram ar sievu tikties cietumā un pavadīt kopā ar intīmus brīžus.

Manos laukos viens tāds ar caur vēstulēm aptina ap pirkstu vienu naivuli. Kamēr bija cietumā, uztaisīja vienu bērnu, kad iznāca ārā - otru. Tad sāka to sievieti iekaustīt. Nekas cits viņai neatlika, kā ar abiem bērniem mukt prom. Labi, ka izdevās aizmukt.

Neesi muļķe un neielaidies attiecībās ar cietumnieku. Kaut gan ir jau par vēlu, Tu jau to esi izdarījusi.
09.12.2013 10:21 |

Reitings 158
Reģ: 14.04.2013
Laid vaļā!
09.12.2013 10:41 |

10 gadi
Reitings 2191
Reģ: 27.09.2012
:D :D :D Piedodiet , bet man skiet kaads akstaas-Es vismaz taa ceru :D
09.12.2013 10:58 |

Reitings 2982
diemžēl esmu dzirdējusi, ka cietumnieki TĀ sapiš (citu vārdu te nevar atrast) smadzenes, ka sievietes gatavas uz visu un tiešām TIC. Bet tai pat laikā tie veči to pašu vairākām uzreiz raksta un saka TO pašu!

ir sievietes, kuras apprecās, bet tad vēlāk tikai padomā, ka līdz ar viņa pagātni arī uzvārdi vēlāk velkas visur līdz. Jo nereti cietumnieki izvēlas paņemt sievas uzvārdu.....tās ir šausmas un realitāte+ reālas šausmas !
09.12.2013 11:07 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Cietumnieki precās jo:
1. Ir sieva, ir seksiņš
2. Viņš obligāti mēģinās tikt pie bēbja
3. Ja cietumniekam ir cietumā precēta sieva, kurai piesakās bēbis - automātiski tiek samazināts sēdēšanas laiks. Diezgan ievērojami.
4. Parasti izejot viņi šķiras, un tā muļķa sieva ar bēbi rokās paliek viena.

Ja Tu gribi šo scenāriju - uz priekšu.
09.12.2013 11:12 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
pfff
09.12.2013 19:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits