Tu citas vietā..

Reitings 49
Reģ: 05.07.2012
Meitenes, kā ir Jums, kad attiecības nonāk līdz kopā dzīvošanai?? Šoreiz jautājums vairāk par to, ka vīrietim ir savs dzīvoklis vai māja. Vai nav neērti Tev vai viņam, ka pirms tam tur ir saimniekojusi cita sieviete, gultā viņš gulējies ar citu. Ja vīrietim ir sava māja, viņš tak nesteigs pirkt citu katrreiz, kad attiecības neizdodas un jāuzsāk jaunas..
06.12.2013 10:47 |

Reitings 158
Reģ: 14.04.2013
Negribās te baigi izplūst sīkumos, bet manējais vēl joprojām lieto bijušās dāvinātu maku, piemēram. Lieto smaržas, kuras ieteica bijusī, jo viņa strādāja lidostā smaržu veikaliņā un tad nu tagad viņš visu dzīvi lieto tikai TĀS smaržas. Lai gan man īpaši nepatīk, bet tā ir viņa izvēle. Pirms ievācos pie viņa uz palikšanu, viņš savāca visas bijušās mantiņas (somas, drēbes tiri piri) un aizveda viņai. Lai gan viņi daaaudzus gadus pat nebija tikušies. Aizveda tieši šī iemesla dēļ- lai man nerēgotos acīs. Ne jau es kaut ko tādu jautāju. Piemēram, viņi iepriekš kopā dzīvoja šajā istabā, jā... arī gulēja tajā pašā gultā uz tā paša matrača. Bet man ir vienalga tādā ziņā, viņš pat pats bez teikšanas matraci gribēja nomainīt, bet es jautāju- priekškam? Notīrīju kārtīgi šo pašu matraci un izmantojam!
Arī rotas šādas tādas viņam ir mājās no bijušās... sudraba un zeltlietas... neizmanto un priekškam arī mest ārā? Man netraucē, es laikam neesmu tik piekasīga. Ceļojumos arī braucam uz vietām, kur viņš ir vedis bijušās. Jautāju- kāpēc tā? Teica, ka grib man izrādīt vietas, kuras viņam ļoti ir patikušas!
06.12.2013 16:58 |

Reitings 158
Reģ: 14.04.2013
Laikam tomēr mazliet izplūdu. :D
06.12.2013 16:59 |

Reitings 49
Reģ: 05.07.2012
Īstenībā prieks, ka meitenēm ir tik veselīga uztvere. Man jau arī nav problēmu ar kaut kādām mantām. Šoreiz iet runa par sajūtām un kā te citas minēja - svešu enerģiju.
06.12.2013 17:02 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
gribētu nikas veci dzīvē redzēt :D un vispār, varēji to gultu pirms aiziešanas saskaldīt, ja nav tew pašai, lai netiek nevienai :D
06.12.2013 17:03 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Es iedomājos skatu, kā Nika ar motorzāģi sadala to gultu sīkos gabalos. Ex atnāk un ierauga visu guļamistabu skaidās un spalvās. Labs :D :D :D
06.12.2013 17:36 |

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Ha ha super, meitenes :D Tagad es par to tiešām varu tikai iesmiet, bet toreiz... uiiii cik sāpīgi bija
06.12.2013 17:38 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Nekādām enerģijām neticu, tāpēc par to nedomāju. Ja viņa būtu dzīvokli iekārtojusi un man nepatiktu - man nav nekādu problēmu visu pārkārtot. Par bijušo dāvanām arī nedomāju. Pati visu iznīdēju, kas man bija no bijušā, bet ko draugs dara ar savu bijušo draudzeņu dāvanām, ir viņa darīšana. Tiesa, ir viena dāvana, kuru(ja viņam tāda būtu uzdāvināta) gan es palūgtu lai draugs nogrūž kkādā pažobelē, ja viņš tiešām vēlas, lai es dzīvoju ar viņu. Respektīvi - kailfoto. Reāli, ja ieietu guļamistabā un tur būtu pie sienas ierāmēta bijušās plikā pakaļa visā godībā - jā, tad man būtu problēmas un es prasītu, lai tā plikā pakaļa pazūd, jo ko tādu mūsu guļamistabā negribu.
06.12.2013 18:41 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Nu kas tur tik traks ?? Kad man bija pirmais sekss ar manu nākamo sievu, iespējams tajos pašos palagos pirms kāda laiciņa bija gulējusi cita. Un es pirms kopādzīvošanas nebiju nekās tīrības pedants.
06.12.2013 18:45 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Kad man bija pirmais sekss ar manu nākamo sievu, iespējams tajos pašos palagos pirms kāda laiciņa bija gulējusi cita.

Fui! Tu to nopietni? vēeee, nu bāc.
06.12.2013 18:51 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Man ta nav gadijies, bet laikam butu gruti atrast ar domu, ka es neesmu ta pirma un vieniga, turklat mani baiditu ari ta salidzinasana, a vot iepriekseja darija ta un shita!
06.12.2013 18:52 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Fui! Tu to nopietni? vēeee, nu bāc.

Toreiz es biju diezgan izlaidies, saimniecības un kārtības lietās.
06.12.2013 18:54 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
Es ar tādiem vīriešiem nemaz nesatiekos,man vispār ir svarīgi,lai vīrietis sevi ir taupījis tikai man un ar mani viss viņam ir pirmo reizi.

40 gados jau nav nekādas izvēles un kā tad tu rīkotos? :D

un ja kāda no iepriekšējām mīcījās ar tagadējo mašīnā, tad sanāk ka mašīna arī ir jāmaina? :D
06.12.2013 19:25 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Man īstenībā nepatīktos,ja zinātu, ka kāda jau tur ir bijusi.
06.12.2013 19:28 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
un visriebīgāk ir sajūta, kad man liekas, es daru ko īpašu, vai starp mums, tikai starp mums tas ir, bet izrādās, ka tas jau ir bijas viņam ar kādu citu- pirmā dāvana no apģērbu gabaliem- apakšbikses. Viņš bija ļoti priecīgs, patika ļoti, bet.. jau reiz bija saņēmsi to kā pirmo dāvanu.
un kā man justies, protams drāmas netaisu, jo ar galvu saprotu, ka nav tā viņa vaina, arī ne viņas, tā vienkārši ir dzīve, bet... man lielais prieks par to, ak dāvinu viņam īpašu dāvanu pazuda divās sekundēs, tagad uz tām apakšbiksēm grūti skat'tiies.

Varbūt esmu pārāk jūtīga? vai varbūt ir pārāk daudz lietas, kas man ar bijušo sakrīt - mīļākās grāmatas, filmas, izstādes utt.

Kapec tu sajas attiecibas juties tik neparliecinata par savam pozicijam? Kapec tu visu laiku sacenties ar bijuso? Kapec tu visu laiku sevi salidzini ar vinu?
Katras attiecibas ir unikalas un pat lietas/darbibas kuras pa lielam ir vienadas, no cita cilveka sanemtas, rada pavisam citas izjutas.
Un cilveku intereses ari ir limitetas, loti daudziem patik gramatas, kino, peldesana, kikboks, ritenbrauksana un ta es varu turpinat ilgi.
Tu tacu zini sievietes, ja sava starpa parunajam, viriesiem davinatas lietas ir vairak vai mazak vienas un tas pasas. Bet ka mineju augstak - Katras attiecibas ir unikalas un pat lietas/darbibas kuras pa lielam ir vienadas, no cita cilveka sanemtas, rada pavisam citas izjutas.

Atslabsti, nav verts!
06.12.2013 20:35 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Dionysus- ja viņa to zinātu, diez vai būtu tava sieva. :D Drausmīgi īstenībā.
06.12.2013 20:43 |

Reitings 282
Reģ: 25.07.2010
Padomaa reaalaak, tu tiesham domaa, ka ir tik vienkarsi sakt iret citu dziivokli vai veel trakaak pirkt jaunu?????
taadas globaalas lietas tak nevar nomainiit kaa zeku paari un to arii neviens nedara, meebeles arii neviens nemaina, galvenais, lai personiigaas ex mantas buutu prom un ar to ir viss normaas.
06.12.2013 21:53 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
un visriebīgāk ir sajūta, kad man liekas, es daru ko īpašu, vai starp mums, tikai starp mums tas ir, bet izrādās, ka tas jau ir bijas viņam ar kādu citu- pirmā dāvana no apģērbu gabaliem- apakšbikses. Viņš bija ļoti priecīgs, patika ļoti, bet.. jau reiz bija saņēmsi to kā pirmo dāvanu.

Kad abiem paari 30 un ir bijushas vairaakas attieciibas peec tam, tad ko tiem dariit? Saakt nodarboties ar hebaarija vaakshanu vai tamboreet kopiigu zekji ar ziloniishiem, lai tikai buutu kaut kas iipash un nekad nebijis? Arii par daavanaam runaajot - ir standarti, ko gandriiz visi cilveeki sanjem sava muuzja garumaa un izdomaat kaut ko unikaalu ne visiem ir laiks un veelme. Visi viirieshi ir kaadreiz sanjeemushi daavanaa dzemperi, taapat kaa gandriiz visaam sievieteem ir daavinaatas smarzjas vai rotas.
Domaaju, nav ko lieki chakereet galvu. Ja bijushaa ir smuki iekaartojusi dziivesvietu un pashai viss patiik, jaaliekaas mieraa.
06.12.2013 22:12 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista++
Esmu pilniigi iemaaciijusies sadziivot ar domu,ka manaam gleznaam blakus ir arii gleznas,kuras gleznojusi viira pirmaa sieva.Godiigi-kaapeec man kaut kas jaamet aaraa tikai taapeec,ka taa sieviete ir bijusi viira dziivee...?
06.12.2013 22:22 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
A jūsu vīrieši jums tā arī stāsta, vot,šito džemperi man Anniņa nopirka, bet šitās apenes Maijiņa? Vai jūs tā arī esat pārprasījušas no kurienes katra lupata vai manta?
06.12.2013 22:44 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
A jūsu vīrieši jums tā arī stāsta, vot,šito džemperi man Anniņa nopirka, bet šitās apenes Maijiņa? Vai jūs tā arī esat pārprasījušas no kurienes katra lupata vai manta?

Vot šito es arī nesaprotu... Kāda starpība, kas nopirka to ķēdīti vai kur un kas nopirka, piem., lampu (...)? :D Ok, saprotu par gleznām, jo interesē taču, kas gleznojis tik skaistu gleznu! Bet apspriest katru apģērba gabalu vai mēbeli (kas, visdrīzāk, nav bijušās roku darbs)?
06.12.2013 22:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits