Tu citas vietā..

Reitings 49
Reģ: 05.07.2012
Meitenes, kā ir Jums, kad attiecības nonāk līdz kopā dzīvošanai?? Šoreiz jautājums vairāk par to, ka vīrietim ir savs dzīvoklis vai māja. Vai nav neērti Tev vai viņam, ka pirms tam tur ir saimniekojusi cita sieviete, gultā viņš gulējies ar citu. Ja vīrietim ir sava māja, viņš tak nesteigs pirkt citu katrreiz, kad attiecības neizdodas un jāuzsāk jaunas..
06.12.2013 10:47 |

Reitings 49
Reģ: 05.07.2012
Runa vairāk iet par sajūtām un atmiņām, nevis konkrētām lietām. Protams, traukus var nomainīt, gultu tāpat, sienas pārkrāsot, bet telpas tak paliek tās pašas (un atmiņas tāpat).
06.12.2013 11:03 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Es ar tādiem vīriešiem nemaz nesatiekos,man vispār ir svarīgi,lai vīrietis sevi ir taupījis tikai man un ar mani viss viņam ir pirmo reizi.

Es gar zemi :D
06.12.2013 11:06 |

Reitings 264
Reģ: 21.11.2013
Ir Virieši, kas sāk visu no jauna, ir tādi, kas nomaina tikai sievietes "modeli".

Zinu tādu, kas visām savām bijušajām un esošajai dāvina vienādas lietas ( maks , cimdi, rotas) un bijušajai pat bērnu ratus prasīja, kad esošajai bērns piedzima.
06.12.2013 11:15 |

10 gadi
Reitings 13809
bijušajai pat bērnu ratus prasīja, kad esošajai bērns piedzima.

Dažas gan prot atrast īpašus vīriešus :D
06.12.2013 11:21 |

Reitings 264
Reģ: 13.02.2009
es pilnīgi saprotu autores jautājumu, jo esmu situācijā, ka dzīvoklis pieder viņam un pirms manis te dzīvoja četurs gadus ar citu sievieti.

kad ievācos daudz kas tik pārkārtots, kā arī guļamistab tika pārnesta uz citu istabu, bet...
pirmajos mēnešos tik bieži bija, ka uzpeld kaut kas no bijušās- plakāts pie sienas, kad jautāju par ko tas, tad... bijušā, atrodu aizmirstas smukas atklātnītes, gribētu izmantot, bet... bijušās no viņu ceļojuma. Katru rītu taisa man kafiju ar īpašiem zīmējumiem un man ir mana mīļākā krūze, šorīt, pēc pusgada kopā dzīvošanas, uzzināju, ka vispār viņš bija pircis divas tāds krūzes- sev un bijušajai un vienas vairs nav- negribēju jundīt augšā vai otra saplīsusi vai bijusī paņēma sev līdzi. Tāpat ar mēbelēm, man ļoti, ļoti kremt, ka viena kumode, kas ir ļoti ērta un ko izmantoju savām vajadzibām- ir bijušās pirkta. Lampa, kas ir virs gūltas ir viņa dāva bijušajai- katru nakti skatos uz to lampu un... man tā lampa tik ļoti patīk, bet no otras puses gribas izsviest ārā...
nko ārā neesmu metusi, bet esmu pārkārtojusi vai nozūmējusi lietas, bet kā ar to visu- bijušās klātbūtnes sajūtu cīnīties, nezinu. Ikdienā- tās ir manas mājas un iekārtotas/pārkārtotas, kā es gribu, bet... kad atnāk ciemiņi, kas sen nav bijuši un ir- ''ai, k;a viss ir mainījies, tas un tas ir savādāk un tas arī, ai, ne tā kā pirms...'' saprotu, ak runā, par bijušās laikiem, bet.. man nav ne jausmas kā tas bija tad un ko esmu mainījusi, bet riebajs, ka ik pa laikam uzpeld, ka mēs esam tik līdzīgas pie dažādām situācijam...
06.12.2013 11:38 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tāpat ar mēbelēm, man ļoti, ļoti kremt, ka viena kumode, kas ir ļoti ērta un ko izmantoju savām vajadzibām- ir bijušās pirkta. Lampa, kas ir virs gūltas ir viņa dāva bijušajai- katru nakti skatos uz to lampu un... man tā lampa tik ļoti patīk, bet no otras puses gribas izsviest ārā..

Vispār... kāpēc meitenei jāzina, ka tieši to lampu un kumodi pirka bijusī?? Manuprāt, tā ir lieka informācija.

Esot kopā ar vīrieti, kurš tomēr nav vairs nevainīgs, kuram bija pagātne (kurš speciāli Tev netaupījās).. jārēķinās, ka BIJA TĀDS POSMS. Tajā laikā (tāpat kā ar Tevi esot kopā) tika veikti pirkumi (viņam gan jau ir drēbes skapī, kuras viņas nēsāja ar bijušo esot kopā :) ) Tā jau var ieiet smagās galējībās.
Vai Tev tā sieviete traucē? Zvanās naktīs? Mēģina puisi aizvilināt uz koncertiem brīvdienās? Ja nē.. tad vienkārši sadzīvo ar to. Priecājies, ka mājās jau ir skaista lampa, pašai nav jāmeklē :)
06.12.2013 11:52 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Izkvēpināju māju, pasaucu priesteri, papesteļoju, izdzinu bijušās enerģiju, izdezinficēju visu ko var, izdzēsu viņam atmiņas par bijušo un metos iekšā dzīvē :D

Tak visiem +/- ir pagātne un kaut kur kaut ko kopā noteikti ir darījuši! Tad jau arī jūras krastam, vai saulrietam būtu kaut kas jāatgādina, veikala apmeklējums arī utt.!
06.12.2013 11:52 |

Reitings 16391
Es domāju... ja bijusī netieši (virtuāli?) traucē.. tad ir kāda problēma starp jums abiem. Varbūt Tu nejūties novērtēta un pašpārliecināta? Citādi nebūtu galvā ilūzija, ka tolaik viņiem viss bija tik forši, man tas traucē :)
06.12.2013 11:55 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Jā, tagad visas salasīsies cosmo un brauks mājās pie draugiem un prasīs, kurš pircis skapi, kas kumodi un kas lapmas :D un nedod Dievs, ka kaut ko būs ex draudzene nopirkusi :D
06.12.2013 11:59 |

Reitings 16391
un nedod Dievs, ka kaut ko būs ex draudzene nopirkusi

Ar cirvi saskaldīs :D
06.12.2013 12:01 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Es tagad domāju, kā jutīsies mana ex nākamā meitene, nodzīvojām kopā 3 gadus jaunā dzīvoklī, kur viņš nebija dzīvojis kopā ar citu, tad jau mana aura būs varbūt labi iesūkusies :D :D :D
06.12.2013 12:02 |

Reitings 349
Reģ: 14.02.2012
Es ar tādiem vīriešiem nemaz nesatiekos,man vispār ir svarīgi,lai vīrietis sevi ir taupījis tikai man un ar mani viss viņam ir pirmo reizi.

Pēc kā to var pateikt, vai vīriešiem ir kāda plombe tur, vai garantijas talons?
06.12.2013 12:04 |

Reitings 8272
un nedod Dievs, ka kaut ko būs ex draudzene nopirkusi

sadedzinās :D

bet, ja nopietni, tad, kāpēc tu par tādām lietām domā tik ļoti? cik saprotu, tad galvenā problēma ne jau ir mantas, bet gan tas, ka tā vieta raisa varbūt atmiņas tavā vīrietī. un tas ir normāli, ka viņš tomēr kko atcerās, jo viņi taču tur dzīvoja kopā, bet tas nenozīmē, ka tu esi otrajā plānā. ar laiku taču tāpat gultu nomainīsiet. neuzkrītoši, piemēram, draugam pasaki, ka ieraudzīji tikk skaistu lampu, ka gribi sev tādu.
varbūt tas tev tā ir uzkritis uz nerviem, jo draugs pārāk daudz stāsta, cik kurš ko ir pircis attiecību laikā? tad tas tiešām varētu būt nejauki. viņš tev varbūt sarakstu iedeva ar savām bijušās mantām..jocīgi kaut kā tas viss ir.. jo kā to visu var zināt otrs cilvēks?? es nemaz neinteresētos par to..

man pašai ir tā, ka draugs savu dzīvi ar mani sāka no nulles jaunā dzīvoklī. iepriekšējais viņam nepiederēja un viņš no turienes vnk aizgāja. man 'šādas problēmas nav, bet, ja būtu - kādu reizi par to visu aizdomātos, bet nekļūtu ar to apmāta. ja kkas man pārāk atgādinātu un raisītu nepatiku, tad nomainītu uz jaunu.

un vispār problēma ir tavā galvā. pat, ja jūs uzceltu jaunu māju, tu izdomātu, ka viņai taču tāpat ir vieta viņa atmiņās. protams, ka viņš viņu vienmēr atcerēsies. tu neatceries cilvēkus, kurus esi mīlējusi?? atceries taču, bet tagad viņiem ir cita loma tavā sirdī, domās. viņam ir tāpat.
06.12.2013 13:10 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
bijušajai pat bērnu ratus prasīja, kad esošajai bērns piedzima

Ļoti praktisks vīrietis :D

Man ar par lampu stāsts. Jau pirmajā reizē, kad paliku, gulēju gultā, skatījos uz lampu un teicu, ka tā lampa izstaro ne tādu enerģiju, kā vajag, un, ka man tā galīgi nepatīk. Vēlāk izrādījās, ka ne vīrietis to pircis un izvēlējies :D nu neko. Ievācos, iztīrīju visas mantas, saliku maisā un teicu, lai atbrīvojas, lai netraucē man te ar savu enerģiju. Nu neko- iznesa uz miskasti, man pat nevajadzēja būt tai ļaunajai, kas met ārā bijušās mantas :D Kopumā ņemot, jāsaka, ka bijušajai bijusi normāla gaume :D labi iekārtojusi dzīvokli, ja ne tā lampa :D :D :D
06.12.2013 13:18 |

10 gadi
Reitings 13809
Vīram bija viens T-krekls, kas man nepatika. Es izdomāju, ka no tā jātiek vaļā un izmantoju, mazgājot mašīnu. Vīrs pēc tam prasīja, vai es speciāli tā izdarīju. Izrādījās, ka tā bija dāvana no bijušās :D
06.12.2013 13:21 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Anny :D
06.12.2013 13:23 |

Reitings 8272
Vīram bija viens T-krekls, kas man nepatika. Es izdomāju, ka no tā jātiek vaļā un izmantoju, mazgājot mašīnu. Vīrs pēc tam prasīja, vai es speciāli tā izdarīju. Izrādījās, ka tā bija dāvana no bijušās

labs :D
06.12.2013 13:24 |

Reitings 264
Protams, ka lielākoties tas ir manā galvā un nav jau tā, ka es diendienā staigāju apkārt un viņam borēju, ka viss jādedzina, jo par bijušo atgādina... nevajag braukt galējībās, protams nekas netiek mests ārā, bojāts vai pat pirkts jauns, ja esošais labi kalpo, BET... sajūtas!!! Zinu, ak viņam ir pagātene un MAN arī, bet.. es dzīvoju viņa pagātnē, esmu tā, kas ir ienākusi viņa ikdienā un tagad to pielāgoju pa savam, pa mums, pa jaunam, tas nozīmē, ka tos mirkļus man tagad jāaizpilda ar ko jaunu. VIņam nav šādu problēmu un viņš nesprot un es zinu kāpēc, jo nekas no manas pagātnes neatkārtojas, vienīgā lieta, kas visu šo mēnešu laikā uzlēca no manas pagātnes, bija, kad viņš piedāvajā izmēģināt klinšu kāpšanu kopā, bet to jau es biju darījusi ar bijušo, kam tā bija/ir ļoti nopiena aizraušanās, līdz ar to teicu nē. nav tā mana sirdslieta un tikai dēl jauna sporta negribu likt vienā maisā ( salīdzināšana, atmiņas utt).

nav tā, ka viņš izsniedza sarakstu ar lietām no bijušās, bet mēs runājama, daudz un atklāti, līdz ar to, aj ajutāju, kur tik smuku lampu dabūja, viņš neteiktu- eee, mm, uu, ,,veikalā. Bet gan teica, ka speciāli meklēja un tā bija dāvana bijušai ( kura to lampu nez kāpēc nesavāca).

un visriebīgāk ir sajūta, kad man liekas, es daru ko īpašu, vai starp mums, tikai starp mums tas ir, bet izrādās, ka tas jau ir bijas viņam ar kādu citu- pirmā dāvana no apģērbu gabaliem- apakšbikses. Viņš bija ļoti priecīgs, patika ļoti, bet.. jau reiz bija saņēmsi to kā pirmo dāvanu.
un kā man justies, protams drāmas netaisu, jo ar galvu saprotu, ka nav tā viņa vaina, arī ne viņas, tā vienkārši ir dzīve, bet... man lielais prieks par to, ak dāvinu viņam īpašu dāvanu pazuda divās sekundēs, tagad uz tām apakšbiksēm grūti skat'tiies.

Varbūt esmu pārāk jūtīga? vai varbūt ir pārāk daudz lietas, kas man ar bijušo sakrīt - mīļākās grāmatas, filmas, izstādes utt.
06.12.2013 13:25 |

Reitings 522
Reģ: 28.11.2013
Pirmā kādam var būt tikai vienreiz. Ar to ir jāsamierinās.
06.12.2013 13:33 |

Reitings 264
Bet kā jūs tā vienkārši spējāt ievākties un visu iztīrīt? protams, es pārkārtoju pa savam, manas mantas utt, bet es neko neuzdrošinos mest ārā pirms nejautāju, jo tās nav manas mantas. es tā nevarētu- ah, nepatīk tā lampa, metu ārā un viss.
06.12.2013 13:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits