Teātris

Reitings 364
Reģ: 10.06.2012
Uz kādu izrādi jūs ieteiktu aiziet? Uz kādu esat bijušai vai ļoti vēlaties aiziet?
Vēlētos dzirdēt atsauksmes, gribu beidzot pēc seniem laikiem aiziet uz kādu izrādi.
Gaidu ieteikumus :)
06.12.2013 00:46 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Pēdējā redzētā bija Šeipings - ļoti dīvaini interesanta izrāde, bet es teikšu, ka man ļoti patika. Režisors kā nekā Džilis.

Nesen biju arī uz Oņēginu - it kā patika, brīžiem bija grūti saprast dziedājumu, kad dzied 2 pirmie soprāni un katrs kaut ko savu, bet kopumā bija laba.

Un trešā pēdējā redzētā - Amadejs - šo es saucu par 2013.gada izrādi, perfekta.

Gribu uz Mr.Butterfly.
06.12.2013 11:32 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
Gribu uz M.Butterfly.
drīz iešu uz Ilgu tramvjau un Aiju pēc Jaunsudrabiņa.
Vectēvs JRT ir labs.
Ļoti patika arī Dailē "Tas īstais, tā īstā", bet vairs nerāda. Tā pat ka atslodzei ideāla bija "Ar vīru nav viegli", bet tikai un vienīgi tīrai izklaidei, ne intelektuālai, bet arī nerāda.

labāk patīk Dailes teātris nekā Nacionālais, jo tur vismaz nav problēmas ar vietu izvēli. Nacionālajā vēl neesmu tikusi labā vietā par adekvātu cenu.
Repertuāra ziņā nav iebildumu ne pret vienu, ne otru :)
06.12.2013 13:07 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
Ilgu tramvajs JRT - iesaku, bet tiešām jāiedziļinās, jāmeklē vairāk varoņu attiecībās ne tikai sauss sižets
Divu kungu kalps - ālēšanās smieklīga, skatītāju iesaiste arī, daudzi joki jēli, seksa tēma tizli interpretēta, otrajā cēlienā galvenais varonis izkrīt no lomas un viņā darbībai trūkst motivācijas. Ja iet ar domu - atpūsties un pasmieties pat par jēliem jokiem, izklaidēties - der. Ļoti patika dzīvā mūzika.
Ālēšanos, traku svētku sajūtu sniedza. Nav tā, ka nožēloju, bet negaidīju dažas detaļas un tik neveiksmīgu 2. cēlienu.
11.01.2014 01:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)