Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Papildus amats

Reitings 49
Reģ: 14.11.2012
Strādāju vienā uzņēmumā jau daudzus gadus, man bija noteikts amats, es ļoti labi zināju, kas man jādara! Tagad ar pārvākšanos uz jaunām telpām, man ir piešķirts (papildus iepriekšējam amatam) vēl viens amats! Pašlaik par samaksu jaunajam amatam neviens neliekas ne zinis!!!! Kā lai jauki priekšniekam pajautāju par papildus samaksu?
04.12.2013 14:47 |

Reitings 49
Vai jums kādai ir bijusi šāda situācija un kā jūs to atrisinājāt?
04.12.2013 14:57 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Hmm.. man nemaksā papildus par citiem pienākumiem, ko pildu.
Es tā vienkārši nodrošinu sev darāmo, līdz ar to samaksu par darbā pavadīto laiku, jo daru citas lietas, kad pamata pienākumi apsīkst.
Bet peiļauju, ka tev ir cits gadījums.
Vienkārši ej un runā - argumentēti un skaidri pastāvot par savām interesēm.
04.12.2013 15:00 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Kad priekšniekam ir labs garīgais, tad saņemies un pajautā, esi gatava nosaukt kādi papildus pienākumi tev ir radušies, padomā kā pamatosi, piem., tādu tekstu - ja tiec ar visu galā darb laikā, tad par ko tev piemaksāt u.tml. Un izrunājies.
04.12.2013 15:02 |

Reitings 728
Reģ: 21.07.2010
Viss atkarīgs no tā kāda ir situācija - vai tev jaunais amats tika piešķirts oficiāli vai arī tas iegājies kaut kā automātiski? Un kā tas īsti ir - vēl viens amats? Tas tiešām reāli ir amats vai vienkārši papildus pienākumi? Ja tiešām jauns amats, kuru uzlikusi vadība, tad tev ir jāveic grozījumi darba līgumā, kur šis amats tiek ierakstīts un attiecīgi uzrakstīta konkrēta samaksa par amata veikšanu. Ja tie tomēr ir papildus pienākumi, kas attiecās uz tavu jau esošo amatu, tad var vienkārši norādīt, ka vēlies, lai palielina algu.
05.12.2013 01:24 |

Reitings 49
No sākuma biju datu bāzes administratore, tagad tam visam klāt nāk visi sekretāres pienākumi (tās, kuras ir sekretāres, tās zina, cik daudz laika, nervu, pacietības šis darbs prasa).... oficiāli nekas netika teikts, vnk pārcēlāmies no vienas mājas uz otru un iepriekšējā sekretāre palika pirmajā mājā, tāpēc automātiski visi šie pienākumi pārcēlās uz mani! Ko lai daru?
23.01.2014 11:07 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Ko tieši nozīmē " automātiski visi šie pienākumi pārcēlās uz mani"? Priekšnieks pienāca un pateica, ka tieši Tev tas ir jādara? Vai neviens neko nedarīja un pati sāki darīt? Ja priekšnieks noteica, tad tieši arī pajautā par jauno pienākumu atalgojumu (iepriekšējā sekretāre taču par to algu saņēma), ja tomēr pati sāki visu to darīt, tad tik pat vienkārši pārtrauc to darīt! Amata apraksts eksistē?
23.01.2014 19:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits