Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nezinu ko pati velos... :(

Reitings 205
Reģ: 03.12.2013
Sveikas meitenes :)
Shii ir pirma reize kad griezhos pec padoma kada foruma,bet tomert man interese ari citu cilveku viedoklji.
Ta tad es ar savu puisi iepazinos Anglija vinjs ir Latvietis vinjs bija tik jauks miljs un rupejas par mani,biezhi mani visur aicinaja viss kaut kur braukajam romantiski laiku pavadijam,vinjs bija spontans jautrs un tai pat laika miljs,mes 2gadi kopa bijam kad pieteicas musu delinjs kuram tgd.ir 5menesiishi sakuma viss bija ljoti ideali,bet tad mes spontani izdomajam atgriezties Latvija un tad ari viss sakas,vinjs vairs nebija tas karstasinigais,spontanais,jautrais un miljais cilvecinjs vinjs visu laiku tgd.sezh majas pat pastaigat ara negrib iet,
No istabas ara praktiski neiziet kad uztaisu vakarinjas prasa lai atnesu vinjam uz istabu,negrib ar maniem draugiem iepazities kad pati gribu ar kadu draudzeni iziet ara vinjs saka a kas bernu skatisies es kad vinjam paludzu lai paskatas vinjs par spiti saka ne.
Ara bez vinja iet ar draugiem satikties nedrikstu bet kad draugi pie manis nak atkal nau labi.Man tas viss jau ir lidz kaklam.
Vinjs sava brivaja laika sez interneta man uzmanibu nepieversh.
Pirms kada laika bijam paskjirushies bet vinjs raudadams ludzas atpakalj teikdams ka mil mani un manis delj mainisies,bet nekaa...
Biezhi galva tadas domas ka gribas visam sitam attiecibam pielikt treknu punktu,bet mums ir mazinjs delinjs un nezinu ka butu pareizak rikoties... :(
04.12.2013 13:16 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Ja šķirties tad šķirties kamēr bērniņam vēl nav tas saprātīgais vecums. Mocīties tikai dēļ bērna nelaimīgās attiecībās nav pats labākais variants.
04.12.2013 13:21 |

Reitings 2302
Tikai nepārproti. Vienkārši vecāku uzdevums ir izaudzināt kārtīgu bērnu, un rādīt viņam pareizo ģiemes modeli, kādu modeli jūs rādīsiet dzīvojot šādā situācijā?
04.12.2013 13:22 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Tu esi jautājusi iemeslu? Izklausās briesmīgi. Ja cilvēkam ir depresija tik smagā formā, lūdz, lūdz apmeklē psihologu. Ja atsakās kaut ko darīt lietas labā, es laikam šķirtos, jo tā nav dzīve.
04.12.2013 13:24 |

Reitings 341
Reģ: 10.11.2009
Kas varētu būt par iemelstu šādai nekā negribēšanai? Cik sapratu, tad puisis ir bez darba?
04.12.2013 13:27 |

Reitings 205
Drugdealerin-un kad berns jautas kas ir vinja tevs kur vinjs ir utt.vinjam taisnibu uzzinot ari butu smagi.

Anny-esmu jautajusi iemeslu,bet parasti atbilde ir ai man nau gariiga utt.un tas ka vinjma nepatikot dzivot ar maniem vecakiem viena maja,bet citas izejas pagaidam nau jo vinjs ir tikai nedelju atpakalj darbu atradis.bet traucet musu vecaki mums netrauce jo mums ir liela 3stavu maja kur neesam tik saspiesti lai butu pa ko sudzeties,un psihalogu esmu piedavajusi uz ko esmu sanjemusi atbildi,ko tu pati nevari savas problemas risinat kapec citi jajauc ieksha kad saku vinjam ka nezinu problemu iemeslu atkal atskan man nau gariga ko tu man visu laiku visu baz aciis utt...

Lilliana-Nebija vinjam darba un necentas vinju meklet,bet kad teicu ka skjirsos ja stradat neies tad uzreiz peksnji darbs atradas...
04.12.2013 13:34 |

Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
A ko tad izdomājāt atgriezties Latvijā? Izskatās,ka ar to viss sākās.
04.12.2013 13:37 |

Reitings 2302
Es ar to nedomāju, ka bērnam nav jāstāsta, kas ir viņa tēvs. Vienkārši, labāk šķirties tad, kad bērniņš vēl nesaprot, kas notiek, un, lai viņam nav tas viss negatīvais moments jāpiedzīvo. :)
Ir, taču, visdažādākie veidi, kā bērnam pastāstīt, kāpēc māmiņa ar tēti nedzīvo kopā, lai bērniņu netraumētu. Bērnam ir jāzin, kas ir viņa vecāki, ir jāsatiekas ar abiem, regulāri. Vienkārši viņam nav jāpiedzīvo tas šķiršanās moments, jo tas bērnu var smagi traumēt.
04.12.2013 13:40 |

Reitings 13628

Anny-esmu jautajusi iemeslu,bet parasti atbilde ir ai man nau gariiga utt.un tas ka vinjma nepatikot dzivot ar maniem vecakiem viena maja,bet citas izejas pagaidam nau jo vinjs ir tikai nedelju atpakalj darbu atradis.bet traucet musu vecaki mums netrauce jo mums ir liela 3stavu maja kur neesam tik saspiesti lai butu pa ko sudzeties,un psihalogu esmu piedavajusi uz ko esmu sanjemusi atbildi,ko tu pati nevari savas problemas risinat kapec citi jajauc ieksha kad saku vinjam ka nezinu problemu iemeslu atkal atskan man nau gariga ko tu man visu laiku visu baz aciis utt...

Cik jums ir gadu? Ja jūtas slikti, dzīvojot pie Taviem vecākiem, lai nodrošina ģimeni ar mitekli. Ja nevar, tad tā kā nevajadzētu čīkstēt.
Ja Tu nevari ar viņu neko izrunāt vai uzlabot situāciju, bet negribi šķirties, tad pamēģini norobežoties no viņa - nododies savām interesēm, bērnam. Runā ar viņu tikai ikdienišķas lietas. Ja tas nelīdzēs, tad nezinu - es laikam uztaisītu skandālu, pateiktu, ka, ja grib dzīvot, lai savācas, ja nē - lai iet projām.
Bet tas laikam nav labākais ieteikums. Es iesaku, vadoties pēc sava rakstura.
04.12.2013 13:43 |

Reitings 205
Latvija izdomajam atgriezties jo skumam pec majam un ar darbu nebija nekas spidoshs,un ar to ari viss sakas lidz sim nezinu kapec ta kas par iemeslu...

Skandalus esmu rikojusi bet katru reizi dzirdu es mainisos nepamet mani es jus abus milu utt
04.12.2013 13:48 |

Reitings 205
Man ir 23 gadi,bet puisim 25gadi.
04.12.2013 13:49 |

Reitings 205
Anny-cik tie skandali nau bijushi jegas no tiem ne kadas vinjs visu laiku saka ka mainisies bet nekaa...
Un ari tas ka vinjs grib lai visu izdaru vinja vieta pats pat pirkstinju nepakustina.
Kad bija vinja dzimsanas diena mani vecaki vinjam baljuku sarikoja bet vinjs pat nenonaca leja uz virtuvi pateikdams ne es negribu nekadu balliti liekat man mieru.
04.12.2013 14:05 |

Reitings 13628
Nepieklājīgu izturēšanos pret saviem vecākiem nepaciestu gan. Tad gan lai iet, kur deguns rāda.
Protams, es tagad runāju ļoti kategoriski, bet, ja cilvēks atsakās palīdzēt Tev risināt jūsu problēmas un strādāt ar sevi, lai kaut ko mainītu, Tu esi bezspēcīga.

Cik daudz iespējas Tu viņam dosi? Varbūt tiešām izliec aiz durvīm, lai saprot, ka viņam nav tiesību tā izturēties? Ja gribēs dzīvot, tad savāksies, ja nē - tad lai iet. Jo dzīves jums tāpat nebūs.
04.12.2013 14:09 |

Reitings 205
Anny-ja ir bijusas reizes kad tetis atnak no darba piekusis grib relakseties pie brendija glazes vinjs pasauc mani un manu puisi pievienoties vinjam bet puisis aizbildinas ar to ka slikti jutas un to ka piekusis nakam reiz utt.bet tas nakamas reizes ka nepienak ta nepienak.
Kad kada draudzene pie manis atnak malkojam vinu vinjs uz mani ir dusmigs,bet kad aizbraucam pie vinja uz laukiem tad vinjs ar savu labako draugu sez alu dzer mani sauc ar vinjiem pasedet es gribeju iespitet sedeju istaba un teicu ne esmu piekususi tad vinjs uz mani apvainojas.
Kapec vinjam varetu but tada attieksme.
Kad berns ir mierigs vinjs vinju aukle miljo bucho kad sak nikjoties vai raudat vinjs bernu skatities negrib jo atkal ir piekusis un sak stresot...
04.12.2013 14:20 |

Reitings 8272
es noskaidrotu, kas par noticis un kāpēc tāda attieksme. nekādus "noguris, piekusis" nepieņemtu, jo cilvēks visu mūžu nevar būt tāds. ja nekas nesanāktu šķirtos. un, lai viņš raud. kas man dēļ cilvēka asarām jābojā sava un bērna dzīve. atceries, ka bērniņš augs un viņš visu redzēs un sapratīs. viņš nebūs laimīgs ar tādiem vecākiem. un, ja tētis viņu tagad atraida, kad viņš niķojas, kas būs vēlāk?
04.12.2013 14:25 |

Reitings 13628
Maija, es patiesi nezinu, ko Tev ieteikt, jo, lai kaut ko ieteiktu, svarīgas ir pat nianses. Bet ticu, ka Tev ir ļoti smagi.

Es tiešām pašlaik Tev ieteiktu likt viņu mierā - lai sēž un pūšas. Neliecies ne zinis, ja vien vari to izturēt.
Dari savas lietas, satiecies ar draudzenēm, pavadi laiku kopā ar bērnu, vakaros kopā ar vecākiem un mazo dzīvojies. Jo tā Tev būs vieglāk/. Nu, nevari Tu viena neko saglābt, ja 2.puse nepalīdz.
04.12.2013 14:25 |

Reitings 205
Sany-esmu megjinajusi risinat to visu teikdama kas par iemeslu ka esi ta mainijies un ka man riebjas ka vinjs ir tads palicis sez istaba no tas ara neiet ar maniem draugiem iepazities negrib un sez i-neta man uzmanibu nepieversh vinja atbilde ir tada sak stresot un bljaut ko tu man visu laiku acis to baaz.bet savu atbildi ta ari nesanjemu...
04.12.2013 14:29 |

Reitings 205
Anny- es labprat ta ari daritu bet man tadas iespejas diemzhel nav,jo kad gribu kkur iet ar draudzenem vinjs saka njem bernu lidzi man par spiti vinjs vinju neskatas kad gribu kkur iet vai sacelj skandalu.ar vecakiem kad gribu pasedet tas pats jo vinji piipe virtuve kur parasti sezh bet bernu tajos dumos turet nedrikst un draugs atkal saka njem bernu lidzi.pie.tgd.atkal sez i-neta visu dienu un berns atkal man jaskatas.
Paldies tev par atbalstu :)
04.12.2013 14:32 |

Reitings 13628
Idiots, ne cilvēks! Kā var neskatīties pats savu bērnu. Es tiešām laikam izmestu no mājas tādu :D

Vai Tu nevari arī ar bērnu iet un pavadīt laiku kopā ar draudzenēm? Varbūt vecāki kādreiz var pieskatīt?
Ja nē, tad es ietu tikai kopā ar mazo, piemēram, pastaigāties pa parku, mežu, aizbrauktu uz zoodārzu vai līdz jūrai. Skatītos kopā ar mazo multfilmas, spēlētos. Pag, cik liekls ir bērniņš?
04.12.2013 14:36 |

Reitings 205
5meneshi un daktere jau neljauj mums ilgak pa stundu ara but jo vinjs vel mazinjs un ara nau diez ko silts,bet ar draudzenem gribas pasedet ilgaku laiku parunaties no sirds muziku paklausities un relakseties,bet pat to es sev veltit nevaru.
Vinjs ir ljoti liels egoists to es esmu ieverojusi Anglija ta nebija,kad aizbraucam pie vinja uz laukiem vinjs atkal ir savadaks iet ara draugus sauc ciemos ir jautrs un miljs ka pie manis majas ta atkal iesledzas sevi un no istabas ara neiet lai gan iemeslu neredzu tam jo manu vecaku attieksme pret vinju ir ideala un draudziga
04.12.2013 14:40 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
es laikam prata sajuktu, ja virietis nepalidzetu ar bernu un nelautu retu reizi izrauties arpus majas ar draudzenem!
megini vinu ignoret, netaisi vakarinas, vnk izliecies ka vina nav, mos kko saks sajegt un pats saks runat un prasit kas palietu, ja ne suti rataa un neiznieko dzivi preks tada kretina!
04.12.2013 14:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!