Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Būt superīgai, kad iekšā viss vārās

Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
Kā būt superīgajai, mīļajai, jaukajai draudzenei, ar kuru patīkami būt kopā, kad iekšā viss vārās?!?

Nu jau parādās pirmās problēmas ar jauno draugu... Un tās saucas "bērnības draudzenes" :) Ir viena tāda īpaša, kas ļoti bieži viņu aicina visur kur uz visādiem pasākumiem. Lieki teikt, ka man tas nepatīk. Piemēram es gribu pavadīt ned''elas nogali ar draugu, bet viņš man paziņo, ka sestdienas vakars viņam aizņemts, iešot ar draudzeni tur un tur, viņa jau sen mani uzaicnāja.
Varbūt no drauga puses tā arī ir tikai draudzība, bet no viņas puses... es tādas saožu pa gabalu. Kaut kā pārāk bieži sestidenu vakarus viņa grib man atņemt.

Protams, ja taisīšu scēnas un tā tālāk, puisis no manis atgrūdīsies, jo viņam tas ļoti nepatīk. Jau uz manu skatienu viņš reaģēja šādi - ja tu nevari pieņemt manus draugus, mums būs lielas problēmas.

Zinu, ka labākā rīcība būtu būt superīgajai, jaukajai draudzenei, ar kuru viņam pašam gribas pavadīt laiku kopā, nevis pūpēdim un scēnu taisītājai, jo tas atgrūž.

Bet kā lai es tāda esmu, ja iekšā viss vārās??? Vajadzēja bērnībā tomēr iziet tos aktierkursus :)
04.12.2013 09:28 |

Reitings 356
2 mēnešu laikā šī ir 3.reize, kad tā draudzene manējo kaut kur aicina
05.12.2013 09:57 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
un viņš iet? Tās vienmēr ir sestdienas? Viņš atceļ jūsu plānus?
05.12.2013 10:01 |

Reitings 356
Jā, vinš vienmēr iet. Pirmajā reizē tas bija svētdienas vakars. Otrajā reizē - piektdienas vakars. Nu tagad sestdienas vakars. Nē, plāni tāpēc nav atcelti, nu es domāji tādi kaut kādi baigi sarunātie plāni. Tiek tādā veidā drīzāk atcelti 'mani' personīgie un vēlamie plāni - pavadīt visu weekendu nonstopā ar puisi.
05.12.2013 10:05 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Beidz troļļot, Šakti. Tev jau meitenes ieteica visu ko varēja, visos iespējamos scenārijos.
http://cosmo.lv/profils/Shaktija/forum/
05.12.2013 10:16 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Lasot šo diskusijiu labak atrodi citu virieti ,kuram busi tikai tu pirmaja vietā ,
brivdienu pavadišanai ,skatos ka to NEVARI pienemt PATI lai kadi normali ieteikumi seit tiesam ir ....
05.12.2013 11:32 |

10 gadi
Reitings 3706
Reģ: 29.01.2009
Jēziņ! Tu takš esi apsēsta..izskatās, ka nekas cits kā tikai viņš tev vispār neinteresē.
Katrā ziņā, izskatās, ka tev labāk atrast kādu, kas būs tikpat apsēsts arī ar tevi, savādāk mieru neradīsi!
05.12.2013 11:38 |

Reitings 2094
Autore neizskatās apēsta vinja nesaprot to ka vinjas otrā pusite pavada laiku vienmer ar citu brivdienas .

Un es arī domaju jaatrod partneris ar lidzigu domāšanu .
05.12.2013 11:40 |

Reitings 2094
apēsta vietā domāju >
05.12.2013 11:44 |

10 gadi
Reitings 3706
Autore neizskatās apēsta vinja nesaprot to ka vinjas otrā pusite pavada laiku vienmer ar citu brivdienas

Apskaties visas viņas pēdējās veidotās diskusijas!
05.12.2013 11:46 |

Reitings 2094
nu jā paskatijos ,bet man ari ir daudzas stulbas diskusijas ,lai tik kādreiz žulti ārā izleit. Labak neekā turet sev ieksā.
05.12.2013 11:52 |

Reitings 8272
palasot visu tālāk, es domāju, ka tev nav par ko psihot un tēlot.
jūs esat kopā labi, ja pāris mēnešus. tās nevar uztvert 'vēl par ļoti nopietnām attiecībām, jo, lai tu to vēlies, tās vēl nav stabilas no daudziem aspektiem. tas, ka šī ir trešā reize divu mēnešu, kad tā meitene aicina tavu draugu kaut kur, nav nekas traks, ņemot vērā esošo situāciju (ka jūs tiekaties pavisam neilgu laiku). tu vispār zini par to, kā viņam vispār patīk pavadīt brīvo laiku, ko dara, cik bieži un ar ko tiekās? ar to es gribēju teikt, ka varbūt viņam ar to meiteni (pēc taviem vārdiem) iepriekš bija ļoti ciešas attiecības. ļoti reti, bet ir gadījuma, ka starp vīrieti un sievieti var būt draudzība. es nestresotu un neraidītu niknus skatienus draugam. bieži vien cilvēki vairāk jūt šo vājprātīgu greizsirdību, nekā, ja tā tiek izrādīta jebkādā veidā. tu droši vien esi pati nervoza, neapmierināta, pārspīlē, uzvedies teatrāli, ko draugs noteikti pamana. un viņš nav muļķis (droši vien), lai neatšķirtu tēlošanu.
ja manu attiecību laikā draugs tagad piemēram 2 gadus tiktos divreiz mēnesī ar vienu un to pašu sievieti, un vienmēr bez manis, es to noteikti nepieļautu. nav problēmu, ja vīrietim ir ""draudzene" - draugs, bet vajag sadalīt laiku, kuram cik daudz veltīt. tfu tfu tfuu mans draugs bez manis šo laiku, cik mēs esam kopā, nav ticies nevienu reizi ar kādu sievieti - ne darbdienās, ne brīvdienās, lai gan viņam ir viena laba draudzene. lai gan es viņam neesmu liegusi viņu satikt, viņš it kā ir domājis, ka varētu kādreiz ar viņu saskrieties kopā ar mani un jauki visiem pavadīt laiku, bet tas vēl nav noticis.

ieteiktu vnk paskatīties, pirmkārt, kā virzās jūsu attiecības. viņš vispār vēlas ar tevi nopietnas attiecības vai tikai kko runā pa gaisu, ka kādreiz kko gribētu? un man šķiet jocīgi, kad cilvēki viens otru baigi vēl nepazīst, bet uzreiz nosprauž baigās robežas. kā piemēram, puisis pateica, ka nevēlas skandālus utt. diemžēl attiecības nav pilnīgi bez strīdiem, bet fakts ir tas, ka attiecībās neviens nevēlas kašķēties un skandalēties, jo tā ir forši. manuprāt, ar jūsu uzskatiem jums nav pa ceļam. izskatās, ka puisis netiek kkam pāri no iepriekšējām attiecībām, kas ir bijušas droši vien skandālu un greizirdības pilnas. tagad viņš grib uzstādīt tikai savus noteikumus attiecībās, neskatoties uz to, ko tu par to domā , jo tagad taisnība ir tikai viņam. un tas arī nav pareizi. bet piedabūt viņu mainīt domas tu arī nevari un arī nevajag.
05.12.2013 15:21 |

Reitings 8272
ā un tas,ka te katrai ir savs viedoklis. nu tāda ir tā mīļā realitāti, ka neviens tev nepateiks, kā tālāk dzīvot. tev visas izvēles dzīvē jāizdara pašai. un nav pareizās vai nepareizās izvēles. ja tu pat izdari šķietami nepareizu izvēli, no tās mācās un nākotne parasti iekārtojas tā, kā tai ir jāiekārtojas. tas, ka cilvēki dabū dzīvē mācības (ne tās pašas rožainākās) ir normāla parādība. un nevajag baidīties no tā, ka tu nezini, kā rīkoties un nesaproti neko. jo neviens cilvēks nekad nevar zināt visu, kur nu vēl par pilnīgi svešu cilvēku. tev šeit var būt ieteikumi, lai tu uz savām attiecībām paskatītos no citu skata punkta un vērtētu to, cik patiesi vai nepatiesi ir citu cilvēki vērtējumi, ieteikumi, spriedumi. visi tev vienmēr neglaudīs pa spalvai. arī es pati šeit esmu paskatījusies uz lietām no cita skatu punkta, kas ir ļoti palīdzējis man mainīt nostāju pāris jautājumos. tas nenozīmē, ka uzreiz kādai konkrētai personai paklausu un rīkojos tieši tā, kā ieteikts, bet padomāju par to, ka ir lietas, par kurām neesmu iedomājusies, ka varbūt viss var būt arī savādāk. tas nenozīmē, ka sliktāk. cilvēki izsaka savu pieredzi, kas bieži vien nav pozitīva. un tālāk tev atliek tikai izvēr'tēt pamatīgāk savu situāciju.
05.12.2013 15:28 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Esi godiga pret sevi, tevi situacija neapmierina un kautkas lietas laba ir jadara. Bet jasaka gan, ka ne vienmer iznakums var but tads kadu velies, cels uz laimi var but ekskiem kaisits, telaini izsakoties. Un ne vienmer tas ko gribam ir tas kas mums patieisba vajadzigs.
05.12.2013 21:32 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)