palasot visu tālāk, es domāju, ka tev nav par ko psihot un tēlot.
jūs esat kopā labi, ja pāris mēnešus. tās nevar uztvert 'vēl par ļoti nopietnām attiecībām, jo, lai tu to vēlies, tās vēl nav stabilas no daudziem aspektiem. tas, ka šī ir trešā reize divu mēnešu, kad tā meitene aicina tavu draugu kaut kur, nav nekas traks, ņemot vērā esošo situāciju (ka jūs tiekaties pavisam neilgu laiku). tu vispār zini par to, kā viņam vispār patīk pavadīt brīvo laiku, ko dara, cik bieži un ar ko tiekās? ar to es gribēju teikt, ka varbūt viņam ar to meiteni (pēc taviem vārdiem) iepriekš bija ļoti ciešas attiecības. ļoti reti, bet ir gadījuma, ka starp vīrieti un sievieti var būt draudzība. es nestresotu un neraidītu niknus skatienus draugam. bieži vien cilvēki vairāk jūt šo vājprātīgu greizsirdību, nekā, ja tā tiek izrādīta jebkādā veidā. tu droši vien esi pati nervoza, neapmierināta, pārspīlē, uzvedies teatrāli, ko draugs noteikti pamana. un viņš nav muļķis (droši vien), lai neatšķirtu tēlošanu.
ja manu attiecību laikā draugs tagad piemēram 2 gadus tiktos divreiz mēnesī ar vienu un to pašu sievieti, un vienmēr bez manis, es to noteikti nepieļautu. nav problēmu, ja vīrietim ir ""draudzene" - draugs, bet vajag sadalīt laiku, kuram cik daudz veltīt. tfu tfu tfuu mans draugs bez manis šo laiku, cik mēs esam kopā, nav ticies nevienu reizi ar kādu sievieti - ne darbdienās, ne brīvdienās, lai gan viņam ir viena laba draudzene. lai gan es viņam neesmu liegusi viņu satikt, viņš it kā ir domājis, ka varētu kādreiz ar viņu saskrieties kopā ar mani un jauki visiem pavadīt laiku, bet tas vēl nav noticis.
ieteiktu vnk paskatīties, pirmkārt, kā virzās jūsu attiecības. viņš vispār vēlas ar tevi nopietnas attiecības vai tikai kko runā pa gaisu, ka kādreiz kko gribētu? un man šķiet jocīgi, kad cilvēki viens otru baigi vēl nepazīst, bet uzreiz nosprauž baigās robežas. kā piemēram, puisis pateica, ka nevēlas skandālus utt. diemžēl attiecības nav pilnīgi bez strīdiem, bet fakts ir tas, ka attiecībās neviens nevēlas kašķēties un skandalēties, jo tā ir forši. manuprāt, ar jūsu uzskatiem jums nav pa ceļam. izskatās, ka puisis netiek kkam pāri no iepriekšējām attiecībām, kas ir bijušas droši vien skandālu un greizirdības pilnas. tagad viņš grib uzstādīt tikai savus noteikumus attiecībās, neskatoties uz to, ko tu par to domā , jo tagad taisnība ir tikai viņam. un tas arī nav pareizi. bet piedabūt viņu mainīt domas tu arī nevari un arī nevajag.