Cukurvāvere, piekrītu tavam pēdējam komentāram, līdz teikumam par to, ka kontrindicēts. Kāpēc gan? Es ar savu tūskaino lietoju gan sildošo, gan auksto.
Par celulītu. Es varu ieteikt meistari, kura var uzveikt tavu ielaisto celulītu. 3h procedūra 17ls. Reizi nedēļā ja iesi, pietiks, ja vēl klāt paņemsi vēl kaut ko vai pati darīsi. Mans draugs bija šokā kad ieraudzīja mani pēc procedūras. Bet protams, pēc tam efekts mazinās, bet es teiktu, ka jūtu, ka dibens ir cietāks un pieļauju, ka situācija ir nedaudz uzlabojusies. Man ir 2. un 3. stadijas celulīts.
Un jā, iesaku sākt nevis ar procedūrām, bet ar diagnostiku Wellslim. Tev sastādīs grafiku un uzzināsi visu par savu celulītu.
Pati cīnos tagad ar vakuumasāžām, krēmiem, rīvēšanos, vingrošanu, bet efekts ir neliels. Domāju iet uz maksimālo un ja arī tad celulīts paliks, tad koncentrēšos uz citām lietām.
Pie tam iedzimtība pret mani bijusi negodīga - mammai un omei celulīta nav, bet man ir jau no pusaudžu vecuma. Tas nekas, ka liekā svara problēmas ir visām, bet celulīts - tikai man. Manai mammai gludāks dibens par mani 50 gados ;(