2.12.13. Labrītiņ, Beztēmiņ!

Reitings 141
Reģ: 26.04.2011
Labrīt!

Jūs jau zināt, kas šeit jāraksta!

Forši izdevušos dienu!
02.12.2013 09:09 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Mēs mājās parasti cenšamies nomazgāt traukus uzreiz pēc ēšanas. Vīrs to dara VIENMĒR. Bet es reizēm noslinkoju un ielieku izlietnē, atstājot uz vēlāku laiku :D
Tagad traukus es nemazgāju vispār, vienkārši nevaru aizsniegt izlietni.
02.12.2013 13:38 |

Reitings 865
Reģ: 21.08.2010
Marakesha, es biju dolce vita. Gāju bezmaz pirmajā, ko ieraudzīju, jo nevarēju tālu aizklīst :)

Tagad jau esmu Liepājā un atkal gaidu, kad draugs pabeigs savu darbu :D
02.12.2013 13:39 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Renē, tas būtu bijis svētīgi, bet viņam nav, kur iet, jo reāli pārvācās uz otru Latvijas galu pie manis. Mums te ir darbs, visa iedzīve. Grūti sadomāt tā, lai varētu mazliet atpūsties viens no otra. Vakar visu vakaru līdz naktij nosēdēju otrā istabā. Aizbildinājos, ka darbošos ap savu hobiju, bet patiesībā sēdēju internetā un žēloju sevi. :D

P&P, man bail tieši no tā, ka tajā grāmatā/filmā atrastu atziņas, lai mestu plinti krūmos. Beigbederu esmu lasījusi, bet šo konkrēto grāmatu nē, taču zinu, ka 3 gadu krīze nav izdomāta, daudzi psihologi saka, ka pēc trim gadiem izkristalizējas, vai tiešām ar to cilvēku paliksi kopā. Jo it kā pēc tiem trim gadiem beidzas iemīlēšanās posms. Bet viņš man ir tik tuvs, ka iedomāties dzīvi bez viņa... Vienkārši nevaru. Tai pat laikā gribas vēl mazliet vienai pabaudīt dzīvi. Laikam par iemeslu šoreiz kalpo viņa kontrole pirmajos divos attiecību gados - lai viņam sirds būtu mierīga, es atteicos no izklaidēm, no draugiem.. Tagad, kad viņš beidzot (pēc 3 gadiem!!) palicis mierīgs, es gribu no visām tām važām tikt vaļā.
Ak, šis laikam ir pirmais atklātības mirklis man iekš Cosmo :D
02.12.2013 13:47 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Riot, lasu un šķiet, ka pati esmu rakstījusi. :) Manas attiecības, kā jau zini, gan nebija glābšanas vērtas, tāpēc laikam īsti objektīva nespēju būt, bet man gribas teikt, kā BaCk teica - varbūt vajag nedaudz atvilkt elpu vienam no otra. Un tad skatīties, kas tālāk raisās. Ja nu tas ir tikai rutīnas riebīgais purns, kas šobrīd jauc visu smuko bildi?

Par grāmatu - sanāk teikt priekšā, bet Beigbeders savu apgalvojumu beigās apgāž. Ceļš līdz tam gan ir raibs un sarkastiski aprakstītām emocijām pilns, bet nu jā - mīlestība ir lielāka par laiku. Laižu gandrīz Raini. :D
02.12.2013 14:00 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Ui, tagad pamanīju, ka BaCk vietā esmu uzrakstījusi Renē :) :D

Pride and prejudice, mēģināšu kaut ko izdomāt. Žēl, ka mamma Rīgā dzīvo ar draugu, ja būtu viena, paņemtu šeit bezalgas atvaļinājumu un kādu nedēļu padzīvotu pie viņas, bet principā tagad ne uz priekšu, ne atpakaļ. Gaidu, kad varēšu satikt mammu un draudzeni, pilnīgi prasās izstāstīt situāciju. Mamma nebūs sajūsmā, jo mani jau ir saprecinājusi ar draugu. Bet draudzeni es gribu uzklausīt, jo viņai stāžs lielāks un attiecībās iet tāpat kā man - ar kāpumiem un kritumiem.
02.12.2013 14:06 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Labdien!(l)
Ehh, esmu mājās beidzot, šonedēļ garā nedēļa- darbs, skola, mājas darbi. bvēēē :D
Šodienas prieks- esmu papildinājusi visu savu kosmētikas plauktu, nopirku jaunu BB krēmu, skropstu tušu un vēl visādas vajadzīgas lietas un dāvanā saņēmu Loreal skropstu spīdumu, pirmo reizi par tādu dzirdēju...kādā ballītē būs jāizmēģina :) Ko tik neizdomā.
Šodien redzēju vienai meitenei tumši zilas lēcas- izskatījās briesmīgi, uzreiz varēja pateikt, ka tā nav dabīgā acu krāsa...
Par traukiem runājot, es savējo esmu izdresējusi, ka pēc katras ēdienreizes jānomazgā savs šķīvis, un viņam tas ļoti labi sanāk, izņemot mani :D:D:D Reizēm sanāk, reizēm ne...
Mums pa nakti bija tāda vētra, šausmas...:( Tagad viss mierīgi, paldies Dievam.
02.12.2013 14:11 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Turi buru, Riot! :) Un mēri septiņreiz, pirms izdarī paliekošus griezumus. Gribas Tev vēl daudz ko safilozofēt, bet jāstrādā (Tev par laimi :D ) un bail, ka tūlīt kāds vampīzers no kaut kurienes izlīdīs un uzrēks, lai nepiesārņoju beztēmu. :D

Šitie mīlas kreņķi ir viena, atvainojos, sūdu būšana!
02.12.2013 14:12 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
jūs traukus mazgājat tūlīt pēc maltītes vai pēc kādiem citiem principiem?

Ievēroju tikai vienu principu - pirms gulētiešanas visiem traukiem jābūt nomazgātiem. Riebj, otrā rītā ienākt virtuvē, kur vēl izlietne pilna ar vakardienas traukiem. Citādi - vienalga, uzreiz pēc ēšanas vai vēlāk mazgāt...galvenais, lai pirms iešanas gulēt viss ir nomazgāts :D

Riot, es nezinu, vai tu zini, bet - ja kādreiz vajag parunāties vai izstāštīt kādam sāpi, droši vari rakstīt man. Turies! Man bija viens periods, kad likās - attiecību melnākā svītrA. Bet tikām pāri un vadam savu piekto gadu.
02.12.2013 14:16 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Ievēroju tikai vienu principu - pirms gulētiešanas visiem traukiem jābūt nomazgātiem. Riebj, otrā rītā ienākt virtuvē, kur vēl izlietne pilna ar vakardienas traukiem. Citādi - vienalga, uzreiz pēc ēšanas vai vēlāk mazgāt...galvenais, lai pirms iešanas gulēt viss ir nomazgāts

Man tas pats. Ļoti cenšos pie tā pieturēties. Ideālajā variantā, ka draugs nomazgā traukus :D
02.12.2013 14:21 |

Reitings 78
Reģ: 27.11.2013
Traukus vienmēr cenšos nomazgāt laikā, kad vēl darbojos pa virtuvi. Jo man ir tāds niķis ēst pie tv, datora, un nolikt tasīti vai sķīvi uz galda, un nomazgāt viņu tikai tad, kad eju pakaļ vēl ēdamajam. :D
02.12.2013 14:22 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Riot, es jau tā sapratu, ka mani domāji :D

Man liekas, ka nav nekā stulbāka kā saprast, ka esi pieņēmis nepareizo lēmumu un censties labot to, kas īsti vairs nav labojams. Tāpēc tiešām iesaku visu labi apdomāt. Nereti tie gadījumi, kad it kā gribas brīvību, beidzas pie sasistas siles. Bet arī tā ir macība.

Par traukiem - man dzīvoklī ir trauku mazgājamā mašīna, kuru gada laikā tā arī neesmu izmantojusi. :D Parasti mazgāju vakarā, kad dienas laikā trauki sakrājušies.
02.12.2013 14:23 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Labrīt. Man sāp roka un atkal atsāku meklēt jaunu darbu. Nevaru atrast savu vietu.. Vai kādreiz to atradīšu! Eh. Maz gulēju, man jumta dzīvoklī varēja visu nakti vēju dzirdēt itkā tas gulētu blakus un elsotu kā resns pārēdies vecis :D
Bet tā rīts tāds foršs, ārā superīgs laiks :) būs jāsāk celties agrāk, savādāk dienas gaismu redzu labi ja 3 stundas. Tik ātri tumšs paliek.
Man sāk gribēties sniedziņu, jau 2.decembris, gan jau svētki būs slapjdranķī atkal.

Par traukiem - ir labi, ka nav virtuve, tapēc trauki nekad nekrājas, ja nu kāda glāze, ko pēc lietošanas uzreiz izmazgāju un izpulēju :)
02.12.2013 14:31 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Riot es Tevi šobrīd tik labi saprotu. Mums laikam arī ir 3 gadu krīze. Šobrīd ir sajūta, ka dzīvoju vienā dzīvoklī ar labu istabas biedru, kaut kas nav.. Neko negribas. Ne īsti runāt, ne kopā kaut ko darīt. Tāds tukšums un drūmais uzradies. Bet nu man šķiet, ka visas pārējās problēmas mani nogruzī un es sāku gruzīt visu pārējo pati. Ceru, ka tas ir pārejoši.
02.12.2013 14:38 |

Reitings 488
Reģ: 18.04.2013
Es pēdējā laikā uzreiz pēc ēšanas mazgāju, nepatīk,kad viss ir piekaltis utt :D

Bet,kad biju mājās, kur ir trauku mazgājamā mašīna, tad mums visiem bija niķis sakraut pilnu izlietni ar traukiem, jo pilnīgi visiem bija slinkums izvākt ārā tīros :D Kad es biju kādreiz laba, izvācu un pēc tam liku iekšā netīros, tad mani ļoti kaitināja,ja kāds bija ielicis izlietnē krūzi ar tējas maisiņu vai šķīvi/bļodu ar ēdiena atliekām,iuuuu
02.12.2013 14:43 |

Reitings 3044
Reģ: 30.06.2010
Man arī līdzīgi kā Riot un undersun. Savu dzīvi nevaru iedomāties bez viņa, bet liekas, ka kopā esot, graužam viens otru līdz kaulam. Sāk jau apnikt. Kā saņemos, tā atkal kaut kas notiek un viss pa vecam.
02.12.2013 14:45 |

Reitings 3044
Reģ: 30.06.2010
Bet kopumā šodien man ir slinkais garastāvoklis. It kā daudz darbi skolai sakrājušies, bet nu nekādi nespēju pieķerties. Skatos Amuletu un vandos pa netu, bet to, kas jādara, to nedaru :D
02.12.2013 14:47 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Mūsu traukus nomazgā rūķītis.:) Es krauju, krauju kaudzē - vienā dienā atbāku un trauku tur vairs nav.:D
Man no tiesas riebjas mazgāt traukus. es labprāt ēstu no vienreizējiem, bet nebūs smuki. izmestu un aiziet...
Es labāk 23x iztīru kaķa piedirsto kasti, nekā mazgāju traukus. pie tā arī pieturamies.:D
02.12.2013 15:01 |

Reitings 675
Reģ: 07.09.2012
Jautājums fašionistām. :D

Meitenes, kur varētu atrast vilnas legingus? Manējie ir no Zaras, bet tiem ir gads pāri, vajag jau jaunus. Otrus tādus tur neatradīšu. Šodien izejot ārā džinsos, sapratu, ka siltāk man ir tajos legingos. Daudz reiz siltāk, tāpēc izmisīgi meklēju legingus.
02.12.2013 15:09 |

Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Sveikas, izskatās ka saaukstēšanās būs mani pieveikusi. Šodien brīvs, tik japabeidz haltūriņa jaiznēsā pāris ielām reklāmas lapeles. Bet tā ir nereāls slinkums šodien.
02.12.2013 15:21 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Tā.. Man uznāca miegs. Un jūtos šodien baigi pieēdusies.
Nevaru sagadīt piektdienu - braukšu beidzot pie vecākiem. Esmu dikti sailgojusies. Rīt jānopērk dāvanu papīrs un jāiesaiņo dāvanas..
02.12.2013 15:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits