Es varētu sapņot, ka mani vīrietis uztur, man liekas tādi vīrieši ir ļoooti maz. Vismaz es tādus nesastopu, jo pati neesmu no tā sociālā slāņa, kā te viena meitene minēja :D, bet draugs man bija turīgs, tikai es to neizjutu uz savas ādas, tik lielā mērā, neapdāvināja mani ar kažokiem un brendu lupatām, un atklāti sakot man ir citas vērtības kā tās mantas, es būtu bijusi laimīga ja viņš mani būtu atbalstījis sportā, nevis pašās beigās manu vēlmi noracis kā muļķību un bezjēdzību, bet reāli būtu izrādijis interesi, kā es to izrādīju par viņa aizraušanos. Tajā pašā laikā, vīrietis nekad nelika maksāt par restorānu vai kādiem pirkumiem, tādēļ esmu izlutināta, un ja vīrietis 1 randiņā dod mājienu, ka man par visu pašai jāmaksā vai finansiālās lietās neizrāda vērību - automātiski norakstīts, vismaz tā savā prātā cenšos pieņemt, es neesmu materiāliste, varu dot daudz otram, bet vēlos vīrieti redzēt kā ģimenes galvu, negribu dzīvot nabadzībā un trūkumā.
Vai es pati vēlētos lai vīrietis maksā par visu, melotu ja teiktu ka nē, bet pati strādāt un pelnīt naudu gan gribētu, vismaz savām lietām, lai iepriecinātu vīrieti, lai nopirktu kaut ko priekš mājas.
Par konkrēto gadījumu nav komentāru, nepatiktu tāda attieksme, bet es laikam izrādītu pirmā iniciatīvu par tām zālēm samaksāt :D, pirms viņš būtu man ko bildis par naudu.