Bildes sociālajos portālos

Reitings 78
Reģ: 27.11.2013
Ehh, nezinu kā lai pareizi to noformulē. Bet es mēģināšu..
Tā saka, ka nedrīkst citiem stāstīt par saviem priekiem, sapņiem, jo citiem tas var noskaust, un tad neveiksies. Tas,vismaz manā pieredzē, ir ļoti bieži pierādījies. Bet kā ir ar sociālajiem portāliem? Vai nav bail ievietot bildes, jo nelabvēļi tur vairāk kā vajag?! Jā, nav spiesta lieta likt bildes,piem.,draugiem.lv, facebook utt. Bet ja es vēlos tomēr padalīties ar skaistām bildēm, vai tas ir vienīgais veids, kā radiem sevi parādīt, kurus diemžēl nesatieku ikdienā. Var arī,protams, sūtīt privāti radiem, draugiem bildes un publiskai apskatei neko nelikt, bet kur ir garantija,ka tas pats labākais draugs vai rada gabals nenoskauž, vai nenovēl kko ļaunu?? Manuprāt, man ir diezgan daudz nelabvēļu, pat nezinu kāpēc. Jo cik atceros, nekad nevienam neko sliktu neesmu nodarījusi,vismaz tīšu prāt. Zīlniece mani brīdināja, ka man apkārt ir ļoti daudz skauģu, pat tie, kas izliekas par draugiem. Mazliet spiež sirdi, ka citi var likt tik daudz skaistu bilžu, bet man ir 10x jāpārdomā likt vai nelikt. Ehh..
29.11.2013 15:45 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Ja Tu tici māņi un tādejādi pakļauj sevi tiem, tad neliec tās savas bildes publiskā vidē, un viss! Kad atnāc draugi ciemos-parādi viņiem savas fotogrāfijas! Pie tam-varbūt Tu pārspīlē, ka Tev ir kaut kādi nelabvēļi un varbūt tikai rādās, ka daudzi skatās Tavas fotogrāfijas.Kam viņiem tas vajadzīgs??
29.11.2013 17:08 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Lieku bildes, pa labi un pa kreisi, gan no kāzām, gan no tusiņiem , vienalga esmu sasodīti laimīga. Nezinu, kā citas , neņemos spriest, kas Jūsu galvās darās, bet mani šādas muļķības neietekmē .... :)
29.11.2013 17:09 |

10 gadi
Reitings 1002
Un ja Tu nopietni tici, ka savu attiecību neveiksmju pamatā ir foto izvietošana publiskā vidē (kas izklausās pēc tumsonības), tas vairs neliec tās bildes soc.portàlos.
29.11.2013 17:10 |

10 gadi
Reitings 704
Reģ: 31.03.2012
Bennu tava bilde profilaa? Vareetu paskaust nedaudz.

Bet ja nopietni, taadu cilveeku ir ljoooti maz,visiem savas probleemas pietiekmi, un uz tavu dziivi lielaakajai daljai nospljauties. Varbuut kaadreiz arii padomaa piem: "Ai kaa es gribeetu taadus matus, kapeec citai ir man nav", taalaak jau vainu aizmirst, vai attiista domu un censhaas sev taadus ieguut, nevis katru dienu luur un skauzh, lol

Par ziilnieci- vispaar domaaju, ka bez tevis vinja to pashu ir pateikusi veel 100 leetticiigiem cilveekiem.
29.11.2013 17:13 |

10 gadi
Reitings 1002
Kad pārlasīju Tavu ierakstu-man iešāvās prātā ideja par vajāšanas māniju in tas, lūk, jau ir nopietni..
29.11.2013 17:13 |

Reitings 844
Reģ: 11.08.2011
Lieku kādas bildes gribu un par tādām lietām nedomāju.
Jā, ticu, ka var uzlikt ļaunās acis, lāstus u.c., bet neticu, ka to var izdarīt kurš katrs, bet gan cilvēki, kas reāli pārzina melno maģiju, un es tādus nepazīstu.
Visas pārējās neveiksmes uzskatu, ka cilvēki paši pielaiž sev klāt, par daudz domājot un uztraucoties.
29.11.2013 17:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits