Bildes sociālajos portālos

Reitings 78
Reģ: 27.11.2013
Ehh, nezinu kā lai pareizi to noformulē. Bet es mēģināšu..
Tā saka, ka nedrīkst citiem stāstīt par saviem priekiem, sapņiem, jo citiem tas var noskaust, un tad neveiksies. Tas,vismaz manā pieredzē, ir ļoti bieži pierādījies. Bet kā ir ar sociālajiem portāliem? Vai nav bail ievietot bildes, jo nelabvēļi tur vairāk kā vajag?! Jā, nav spiesta lieta likt bildes,piem.,draugiem.lv, facebook utt. Bet ja es vēlos tomēr padalīties ar skaistām bildēm, vai tas ir vienīgais veids, kā radiem sevi parādīt, kurus diemžēl nesatieku ikdienā. Var arī,protams, sūtīt privāti radiem, draugiem bildes un publiskai apskatei neko nelikt, bet kur ir garantija,ka tas pats labākais draugs vai rada gabals nenoskauž, vai nenovēl kko ļaunu?? Manuprāt, man ir diezgan daudz nelabvēļu, pat nezinu kāpēc. Jo cik atceros, nekad nevienam neko sliktu neesmu nodarījusi,vismaz tīšu prāt. Zīlniece mani brīdināja, ka man apkārt ir ļoti daudz skauģu, pat tie, kas izliekas par draugiem. Mazliet spiež sirdi, ka citi var likt tik daudz skaistu bilžu, bet man ir 10x jāpārdomā likt vai nelikt. Ehh..
29.11.2013 15:45 |

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
misshine, tur es Tev pilnīgi piekrītu. Nu re, pierādījās tas, ko centos sev nepierādīt. Respektīvi, ka tiešām ir tādi nelabvēļi. Skumji!

Bet nevajag uz to koncentrējies un iespringt. Jo vairāk Tevī būs pozitīvu domu, pozitīvas enerģijas, jo mazāk kāds Tev varēs nodarīt pāri. :)
29.11.2013 16:09 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
citi tam netic un citiem nekas tāds nenotiek.
29.11.2013 16:10 |

10 gadi
Reitings 2793
Nu nav tā. Nav! Aj, tiešām nav jēgas skaidrot.

Bet jā, šajā portālā nav jēgas runāt par lietām, kuras nevar redzē, jo uzreiz visas klūp virsū ar to, ka tas viss ir bullshit. :)
29.11.2013 16:11 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es par šo domāju vairāk no tāda aspekta- pati saku,ka domas materializējas. ne tikai sliktās, ne tikai labās. Ja tu domā pozitīvi, dzīve ir jauka, skaista un ar tādu domu tu dzīvo, tajā pašā laikā kāds,domā ko sliktu par tevi, skauž vai ko - arī viņa domas var materializēties..
njā..
Bet vispār tā jau ir- nevajag ciklēties uz to..;)
29.11.2013 16:12 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
es vispār nekad neko tādu neesmu domājusi. visur man ir uzlikts filtrs, ka visu redz draugi un savā lokā īpaši neturu cilvēkus par kuru nodomiem neesmu īsti pārliecināta :D
29.11.2013 16:12 |

10 gadi
Reitings 2793
pati saku,ka domas materializējas. ne tikai sliktās, ne tikai labās. Ja tu domā pozitīvi, dzīve ir jauka, skaista un ar tādu domu tu dzīvo, tajā pašā laikā kāds,domā ko sliktu par tevi, skauž vai ko - arī viņa domas var materializēties..
njā..

Par šo var ļoti daudz informācijas internetā, palasi. :)
29.11.2013 16:14 |

Reitings 282
Reģ: 25.07.2010
Bet jā, šajā portālā nav jēgas runāt par lietām, kuras nevar redzē, jo uzreiz visas klūp virsū ar to, ka tas viss ir bullshit.

Protams, tagad ticeesim visam murgam,ko nevar redzeet? Tad jau shozofrenikji ari japieskaita pie normaalajiem, jo vini redz un dzird to, ko citi ne........
29.11.2013 16:14 |

10 gadi
Reitings 2793
Protams, tagad ticeesim visam murgam,ko nevar redzeet? Tad jau shozofrenikji ari japieskaita pie normaalajiem, jo vini redz un dzird to, ko citi ne........

Uzmet kūleni. :)
29.11.2013 16:15 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Neticu tām ļaunajām acīm, un man nav ienaidnieku, vismaz cik es zinu, nevienam neko sliktu neesmu nodarījusi.
Tāpat savas bildes īpaši nepubliskoju, agrāk bija redzamas daudz, tagad minimums, strādāju tomēr nopietnā organizācijā, un cenšos piedomāt ko publiskot sociālajos portālos un ko nē.
29.11.2013 16:16 |

Reitings 78
Reģ: 27.11.2013
Dharma, tas ka Tavs viedoklis nesakrīt ar citu, nevajag pārējos dēvēt par šizofrēniķiem. Respektē arī citus!
29.11.2013 16:16 |

Reitings 282
Reģ: 25.07.2010
Dharma, tas ka Tavs viedoklis nesakrīt ar citu, nevajag pārējos dēvēt par šizofrēniķiem. Respektē arī citus!

izlasi veelreiz manis rakstito un padoma, vai tiesham es nosaucu sheit kadu par shizofrenikji?

un respekteet ne visus var un ari nevajag. nekad nesapratishu,kapec butu jarespektee tos,kuri nespej adekvati domat. katru mulkji respektet netaisos... chill ;)
29.11.2013 16:20 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Reiz agrā jaunībā biju samīlējusies vienā puisī, diezgan ātri ieliku kopīgas bildes draugos.lv, bet mums ātri vien viss pajuka. Vienu īsu brīdi iedomājos, ka tas tāpēc, ka varbūt kāds noskauda, bet pieslēdzot veselo saprātu, kļuva skaidrs, ka mēs vienkārši esam ļoti nesaderīgi + vēl ar savām rozā brillēm uz acīm nebiju pamanījusi, ka puisis ir diezgan sekls domāšanā.
Tā ka - nevaino kaut kādu noskaušanu piet tā, ka jums nesanāca, varbūt vienkārši nebijāt viens otru pareizi novērtējuši.
29.11.2013 16:22 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Ieliku kopbildi draugos un sākām strīdēties, vēlāk izšķīrāmies

ne jau bildē un ne jau tajā, ka kādam noskauda, tā vaina. Problēma ir tajā, ka paši sastrīdējāties, paši visu sadirsāt. Bildei te loma tikai tāda, ka pēc tam atkal jāņem ārā no tiem soctīkliem, visi jau redzējuši un nedo' dievs, kāds vēl kaut ko pajautās.

Nebaidos savas labās lietas stāstīt un publicēt citiem. Es eju sabiedrībā ar pozitīvu informāciju un pārsvarā tādu saņemu arī no apkārtējiem. Es iedvesmojos no citu veiksmes un sasniegumiem, un domāju, ka daudziem tāpat ir dzirdot manus jaunumus. Nesen kardināli mainīju kādu nozīmīgu dzīves sastāvdaļu un uzreiz par to izstāstīju draudzenei, kuru tas iedvesmoja izdarīt tieši to pašu un ar neliela domino efekta palīdzību - vēl vairāk. Sen nebiju redzējusi viņu tik laimigu.
Ja arī kādam skauž mana veiksme - paši vainigi, jo mani tas neskar.
29.11.2013 16:25 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Katrs jau kaut kam tic, vaine. Šeit, piemēram kāda daļa raksta par iepriekšējām dzīvēm un karmām no tām, kas man liekas tādi murgi, ka pat vairs nespēju uztvert nopietni tos cilvēkus. BET. Jā, es savukārt ticu ļaunajām acīm, negatīvajai enerğijai, vispār jebkādu enerğiju apmaiņai kā tādai (jā, fizika bija mans mīļākais priekšmets skolā;)). Viss ir tik tālu, cik tu sevī to visu ielaid, piesaisti, izskatās, ka krietni. Esmu pārliecinājusies, ja ir šaubas liekot, tās pašas bildes, ar savu ğimeni, tad kāds no mums saslims. Vispār jau cenšos nevienam globālas lietas rinķī apkārt nestāstīt, kas ar mums notiek.
29.11.2013 16:26 |

Reitings 728
Reģ: 21.07.2010
Nav bilzu, nav problēmu.
29.11.2013 16:31 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Personigi piekritu par to, ka ja kadam kko pastasti, tad var noskaust, jo parasti, kad es stastu, cik viss ir labi, vienmer viss apgriezas kajam gaisa.

Bet par bildem gan ta neteiksu, ielieku bildi, dabuju 50-70 likes, nu skaidrs, ka nejau skaudibas del cilveki savus laikus liek.
29.11.2013 16:31 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Lūk,es piekrītu Dominikai. Nejau tieši bildes liekot, kāds kautko skauž, vai ko, bet tieši pastāstot kaut ko.
29.11.2013 16:33 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Vispār, interesants jautājums. Daļēji domāju, ka cilvēks pats var pievilkt sev negācijas, baidoties no citu skaudības - pats ievaino savu aizsarglauku, vai kaut kā tā. Vismaz tā man kaut kad skaidroja.
Daļēji piekrītu, ka noskaušana darbojas. Acīs bieži vien ir iekrituši piemēri par sabiedrībā pazīstamiem pāriem, kuri pastāsta, cik labi viņiem ir kopā, cik labi sader..pēc brīža ņem un izšķiras. Vai arī Brīzes un Veidemanes gadījumā - nupat bija intervija ar abiem Lilit, vēl nopriecājos, cik saderīgi un laimīgi cilvēki. Un Brīzes vairs nav..
Ej nu sazini, kāpēc tā.
Man pašai socportālos ir veca profila bilde, albumu nav un nebūs, ar dzīvesbiedru bildes nelieku. Drošības pēc. Ja nu kādam vientuļam nelaimes putnam manas bildes ir kā dadzis acī un viņš uzsāk vudū rituālus :D

Reitings 728
Reģ: 21.07.2010
dabuju 50-70 likes, nu skaidrs, ka nejau skaudibas del cilveki savus laikus liek.
Ir cilvēki,kas tos laikus spiež visiem pēc kārtas un pie visām bildēm, neatkarīgi no tā vai bilde tiešām patīk.

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Mani novērojumi par stāstīšanu - pilnīgi pretēji. Bieži stāstu lietas, par ko esmu ļoti excited bet kas reāli vēl ir tikai priekšā. Lietas, kas bieži vien no manis ir atkarīgas tikai pa pusei. Un man viņas nāk un piepildās. Tā laikam tā skaļā vēlmju izteikšana.
Viss joks laikam tajā, ka dziļi sirdī esmu naivs bērns un ticu tikai labajam. To arī tad redzu, dzirdu un piedzīvoju.
29.11.2013 16:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits