Ehh, nezinu kā lai pareizi to noformulē. Bet es mēģināšu..
Tā saka, ka nedrīkst citiem stāstīt par saviem priekiem, sapņiem, jo citiem tas var noskaust, un tad neveiksies. Tas,vismaz manā pieredzē, ir ļoti bieži pierādījies. Bet kā ir ar sociālajiem portāliem? Vai nav bail ievietot bildes, jo nelabvēļi tur vairāk kā vajag?! Jā, nav spiesta lieta likt bildes,piem.,draugiem.lv, facebook utt. Bet ja es vēlos tomēr padalīties ar skaistām bildēm, vai tas ir vienīgais veids, kā radiem sevi parādīt, kurus diemžēl nesatieku ikdienā. Var arī,protams, sūtīt privāti radiem, draugiem bildes un publiskai apskatei neko nelikt, bet kur ir garantija,ka tas pats labākais draugs vai rada gabals nenoskauž, vai nenovēl kko ļaunu?? Manuprāt, man ir diezgan daudz nelabvēļu, pat nezinu kāpēc. Jo cik atceros, nekad nevienam neko sliktu neesmu nodarījusi,vismaz tīšu prāt. Zīlniece mani brīdināja, ka man apkārt ir ļoti daudz skauģu, pat tie, kas izliekas par draugiem. Mazliet spiež sirdi, ka citi var likt tik daudz skaistu bilžu, bet man ir 10x jāpārdomā likt vai nelikt. Ehh..