Juus boikoteesiet Maximu?

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Palasot jaunaakaas zinjas par to, kaa Maximas vadiitaajs ir izteicies, taa ir augstaakaa cuuciiba! Ja buutu Latvijaa, noteikti savu kaaju nespertu tajaa veikalaa. Kaa ir ar jums? Komentaaros rakstiits, ka RIMI noreagjeejushi uz salikushi vairaakaam preceem atlaides, lai paarvilinaatu klientus.
28.11.2013 14:44 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Neko neboikotēšu,neredzu nekādu pamatu to darīt.
Stulbā tauta,kad vajadzēja boikotēt eksporta produktus,atbalstot Latvijas ražotājus,visi turpināja pirkt lētos Maxima un Rimi ābolus un lēto poļu gaļu,tagad no Maximas vadības neatkarīgu apstākļu dēļ sabrucis veikals(un kāds gan tam sakars vēl ar pašu Maximas galvu Lietuvā?Viņa to veikalu cēla?Bija jābrauc pārbaudīt drošibu uzlikot uz jumta ziloni?) un boikotēšot veikalu tīklu,kurā strādā pilnīgi nevainīgi cilvēki,kas tur pelna naudu iztikai,viņi jūsu dēļ var palikt bez maizes!
Es nespēju un nespēsu saskatīt vainu pašā Maximā.Vaina ir būvfirmā,kas nejēdz uzcelt veikalu,varbūt kaut kādu vainu var novelt uz konkrētā veikala vadību,jo evakuācija tomēr bija jāveic,bet nejau uz visu tīklu!Mana radiniece strādā Maximā,ziemas laikā viņas vadītāja viņu un citus darbiniekus par brīvu izvadā pa mājām ar personīgo auto,lai cilvēkiem nav jāsalst vairākus kilometrus ejot pie -15 vai -20 grādiem!Un par cik manā Maximā ir visnotaļ normāla atteiksme pret darbiniekiem es neredzu iemeslu kāpēc man būtu šis veikals tagad jāboikotē,liekot tam bankrotēt.Un es ticu,ka šis nav vienīgais Maxima veikals ar normālu vadību.
28.11.2013 15:21 |

Reitings 669
Reģ: 05.07.2013
Jā, un plus Rīgā man pa ceļam uz mājām nekad nav bijis grūti izskriet 10 minūšu līkumu uz tirgu, kur gaļa noteikti ir daudz lētāka.

10 gadi
Reitings 497
Reģ: 29.01.2009
Man tuvākais veikals ir Maxima. Turpināšu tur iepirkties.

10 gadi
Reitings 2547
Pretīgi un riebīgi, ko tas valdes loceklis saka. Man nav saprotama šāda attieksme. Neeju vairs uz Maximu.
28.11.2013 15:23 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Juus boikoteesiet Maximu?
Esmu jau sācis... Ieraduma pēc vienreiz vēl biju aizgājis, bet tā atmosfēra tur bija drausmīga.

Maksimas pārstāvju izteikumus vispār nav jēgas komentēt...
28.11.2013 15:24 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
P.S. Man maxima kādas 3 min, Rimi kādas 10 min kājām. Un ejot uz RIMI paeju tieši garām maksimai. :D
28.11.2013 15:25 |

Reitings 15092
Runa jau nav tik ļoti par Maximas vainu traģēdijā, bet gan par attieksmi - gan lažošanu ar tām pašām signalizācijām (ja veikalā jau pāris nedēļas ik pa laikam ierubās signalizācija, vai tad nevajadzētu rūpīgi pārbaudīt, kur ir problēmas cēlonis? Bet nu pie mums jau pierasts, ka sāk kaut ko darīt tikai, kad ir līķi...), gan attieksmi pēc notikušā: nekaunīgu melošanu saistībā ar ēkas īpašniekiem, norobežošanos no jebkādas vainas uzņemšanās, utt.
Ļoti līdzīgi kā vakar Rīgas mērs nodemonstrēja, ka viņiem viss sabiedrības viedoklis ir pie pakaļas un ar savu attieksmi vnk visus pasūta 3 mājas tālāk..
28.11.2013 15:26 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Man apkārt ir daudz citu veikalu, tādēļ turpināšu iet "Maximai" ar līkumu. Pat ja tas būtu man tuvākais variants, visticamāk, ka ietu uz citu veikalu.

Manuprāt, ar to boikotu daudz nepanāks. Reāli to darīs labi ja 20% tautas, varbūt pat mazāk. Pārējiem ir un būs vienalga, kamēr pašus neskars nelaime. Labāk būtu sākt atgādināt arodbiedrībām, ka jāsāk pildīt darba pienākumi un ir jāpievērš uzmanība darba apstākļiem kaut vai tajā pašā "Maximā".
28.11.2013 15:28 |

10 gadi
Reitings 13809
Piekrītu Zaķim.

Es arī pirms tam nedomāju, ka 'patiesais vaininieks ir Maxima, arī tagad tā nedomāju, bet attieksme ir ļoti riebīga. Tā inteliģemts un domājošs cilvēks neatļautos izteikties.
28.11.2013 15:29 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
"Maxima" ir pilnā apmērā līdzvainīga traģēdijā un man nav skaidrs, kā to var nesaprast. Par traģēdiju bija brīdinājumi, neskaitāmi.. Priedaines ielas "Maximas" darbinieki pirms traģēdijas savā starpā jokoja, ka viņus jau grib aprakt dzīvus (es neizplatu baumas, jo šo informāciju man klātienē pateica cietušās darbinieces tuviniece), jo regulāri tecēja ūdens no griestiem un bira zemes. Augstākā vadība par to nelikās ne zinis. Mērķis bija tikai peļņa-kasēm jāstrādā regulāri, nedrīkstēja labāko "peļņas laiku" (17.00-18.00 darba dienā) izbojāt ar kaut kādām trauksmēm. Jā, viņi negaidīja šādas sekas, tomēr tās bija regulāras bezatbildības sekas..
28.11.2013 15:32 |

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
Nē...Ir preces,kas tur patīk...
Manā pilsētā nav Rimi,bet cik esmu bijusi Rimi veikalos tad man viņi šķiet salīdzinoši dārgi.
28.11.2013 15:32 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Es ar turpināšu iet uz maxsimu, jo konkrēti man tuvākajā maksimā ir ļoti labi darbinieki, gadiem ilgi viņi nav mainiījušies, un konkrētā veikala vadītāja ar ir ļoti laba attiecībā pret darbiniekiem, un ja vajag tad palīdz viņiem ar.
28.11.2013 15:35 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Kad man būs pa ceļam, es turpināšu iet uz Maximu. Es eju uz veikalu nevis tāpēc, ka viņu atbalstu, fanoju, mīlu un esmu nenormāli lojāla, bet gan tāpēc, ka man tur kko vajag.
Brīva ne brīva tā vieta paliks, bet man žēl darbiniekus, kas uz sevis pirmie izjutīs ģeniālās ar līkumu mešanas sekas. Daudzas te ir tik gudras un skandina "atradīs citu darbu"! protams, ne jau jums to citu darbu būs jāmeklē, kad pateiks "paldies par visu, ej dirst", bet citiem liks par to pašu minimumu strādāt 2x vairāk. un tie nav tikai veikala darbinieki. tie ir arī biroju darbinieki, kuriem algas samazinās līdz sētnieka līmenim un kuriem jau sen nav 20 un darba atrašanas iespējas ir ierobežotas. Nestāstiet, cik visu var, ja grib, jo tas skan vēl ciniskāk kā tā Maximas mega holdinga veča izteicieni...
28.11.2013 15:37 |

Reitings 1607
Reģ: 26.05.2010
Neboikotēšu, jo neredzu jēgu. Un manis pēc, lai katrs dara kā grib. Neviens jau arī nepadomā par to, ka daudzi zaudēs darbu un valstī atkal būs liels bezdarbs. Būs mazāki ienākumi, būs spiesti laist pa vienam darbiniekam vaļā.
Viss tas man liekas absurds, bet nu... Cik snīpju, tik viedokļu.

Reitings 108
Reģ: 09.10.2013
Es to cilvēku paverdzināšanas kantori jau no laika gala neesmu varējusi ciest, bet reizi pa reizei jau, protams, nācās tur iegriezties, lai kaut ko nopirktu. Bet pēc pēdējās nedēļas notikumiem esmu pārvilkusi melnu krustu visam šim lielveikalu tīklam un savu kāju tur vairs nesperšu.

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Ok, cilvēkiem, kuriem pāris lati neko neizšķir, tie varbūt arī boikotēs, bet tagad tuvojas svētki. Ja Maximā Rīgas šampis, piemēram, maksās divi lati, bet Rimčikā un citos trīs vai arī mandarīnu būs pa 50 santīmi, citur- 80, šaubos, vai tā arī visi sekos saviem principiem. Domāju, ka Maxima atradīs veidus, kā pievilināt pircējus. A kas? Mums labāk. es tur nekad mūžā neesmu pirkusi gaļu vai ko tamlīdzīgu, bet šampi, kafiju uttt, es tiešām pirktu tur, kur lētāk.
28.11.2013 15:38 |

Reitings 68
Reģ: 30.09.2013
Man arī negribas iet uz Maximu, bet tas ir TIK ļoti salīdzinoši tuvāk par pārējiem veikaliem, ka esmu lielas dilemmas priekšā.

No vienas puses atbalstu boikotēšanu, no otras - nē.
Gadījumā, ja liela daļa iedzīvotāju izvēlēsies neiepirkties Maximā, atlaidīs daudz pārdevējas, jo veikalam nevajadzēs tik daudz vienlaicīgi strādājošas kases..
Un cilvēki, kas strādā Maximā, manuprāt, tur atrodas tikai tāpēc, ka nekur citur nav, kur strādāt, nevis tādēļ, ka ļoti vēlas. Ne jau par velti viņi pacieš virsstundu darbu bez samaksas, zemo atalgojumu un nievājošo vadības attieksmi. (pēc manām domām).
28.11.2013 15:40 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Jā, es šajos veikalos vairs neiepirkšos. Kaut gan man sanāk pa ceļam no Rīgas mājās braucot gandrīz vienmēr iebraukt, turpmāk aizbraukšu pāris kilometrus tālāk līdz Rimi vai Elvi.
28.11.2013 15:41 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Man mājai no kreisās puses Zoom, no labās Dole..un abās kā pārtikas veikals ir Rimi, tāpēc man pat nav izvēles :D. Bet arī bez visa notikušā, agrāk Maximā iegriezos ļoti reti.
No vienas puses es nesaprotu, ko tad īsti grib panākt visi šie boikotētāji. Nu labi, kritīs apgrozījums, sliktākā gadījumā pievērs pāris Maximas. Bet strādā taču tur latvieši! Un strādā tur pārsvarā sievieties 50-60 gadu vecumā, kuras diemžēl mūsu valstī jau ir norakstāmas! Un ko darīs tad, kad viņas visas paliks bez darba?
28.11.2013 15:52 |

Reitings 15092
Nu vismaz kaut kāda reakcija ir!
Kaut gan tiem mērgļiem jau droši vien tāda rājiena izteikšana kā pīlei ūdens!

http://www.apollo.lv/zinas/uz-arlietu-ministriju-izsaukts-lietuvas-vestnieks/624596?utm_source=twitter&utm_campaign=admin_news&utm_medium=like_button
28.11.2013 15:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits