Neko neboikotēšu,neredzu nekādu pamatu to darīt.
Stulbā tauta,kad vajadzēja boikotēt eksporta produktus,atbalstot Latvijas ražotājus,visi turpināja pirkt lētos Maxima un Rimi ābolus un lēto poļu gaļu,tagad no Maximas vadības neatkarīgu apstākļu dēļ sabrucis veikals(un kāds gan tam sakars vēl ar pašu Maximas galvu Lietuvā?Viņa to veikalu cēla?Bija jābrauc pārbaudīt drošibu uzlikot uz jumta ziloni?) un boikotēšot veikalu tīklu,kurā strādā pilnīgi nevainīgi cilvēki,kas tur pelna naudu iztikai,viņi jūsu dēļ var palikt bez maizes!
Es nespēju un nespēsu saskatīt vainu pašā Maximā.Vaina ir būvfirmā,kas nejēdz uzcelt veikalu,varbūt kaut kādu vainu var novelt uz konkrētā veikala vadību,jo evakuācija tomēr bija jāveic,bet nejau uz visu tīklu!Mana radiniece strādā Maximā,ziemas laikā viņas vadītāja viņu un citus darbiniekus par brīvu izvadā pa mājām ar personīgo auto,lai cilvēkiem nav jāsalst vairākus kilometrus ejot pie -15 vai -20 grādiem!Un par cik manā Maximā ir visnotaļ normāla atteiksme pret darbiniekiem es neredzu iemeslu kāpēc man būtu šis veikals tagad jāboikotē,liekot tam bankrotēt.Un es ticu,ka šis nav vienīgais Maxima veikals ar normālu vadību.