Juus boikoteesiet Maximu?

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Palasot jaunaakaas zinjas par to, kaa Maximas vadiitaajs ir izteicies, taa ir augstaakaa cuuciiba! Ja buutu Latvijaa, noteikti savu kaaju nespertu tajaa veikalaa. Kaa ir ar jums? Komentaaros rakstiits, ka RIMI noreagjeejushi uz salikushi vairaakaam preceem atlaides, lai paarvilinaatu klientus.
28.11.2013 14:44 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Riry, Tu tagad izvērsi bezjēdzīgu demagoģiju, nemaz neizprotot manu sākotnējo komentāru.
29.11.2013 12:39 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Paldies visām idiotēm,kas boikotē maximu.Jaunākās ziņas no darbiniekiem-atvelk no algas,jo trūkst apgrozījums.Vienīgie cietēji šeit ir tie nabaga cilvēki,kas tur pelna iztikai.Idioti visi tie boikotētāji un nekas vairāk.Cietpauri kaut kādi,viss ko es varu pateikt!Nikna esmu,mans draugs strādā maximas noliktavā un ļoti iespējams,ka arī mums samazināsies ienākumi kaut kādu idiotu dēļ,kas domā,ka lielmonstrs maxima cietīs no tā,ka jūs tur savus tamponus un desas nepērkat,vienīgie,kas no tā cietīs ir darbinieki!Liels paldies mīļās no manas ģimenes personīgi!Āmen!
29.11.2013 13:56 |

Reitings 6
Reģ: 30.10.2013
mana mamma ir strādājusi daudzos lielākajos uzņēmumos Latvijā, un ir atradusi to vietu, kur viņa jūtas ērti un stabili. Bet pēc visiem šiem notikumiem viņai iespējams būs jāsāk skraidīt pa pasauli un kādam kkas jāpierāda, jo, redz, te tauta trako un grib asinis. Mūžīgā tiekšanās pēc nesasniegtiem augstumiem ir ļoti jauki un labi, bet ir cilvēki, kas ir lojāli un uztuicīgi savam darbam, ir ar to apmierināti (jā, jā, apmierināti ar darbu Maximā). Kāpēc manai mammai būtu atkal jāmeklē sev jauns darbs un kādam jāatļaujas viņu tēlaini vai reāli saukt par dumju un vecu, ja viņa ir sasniegusi pietiekami daudz savā dzīvē un viņai nudien ir apriebies visiem kko pierādīt... Starp citu, viņa sevi par tādu neuzskata, bet gan ir saņēmusi šādu attieksmi no jauniem menedžeriem un personāla vadības speciālistiem, kuriem viņu mammas vēl vakar pakaļas slaucīja... Bet to sapratīs tikai tie, kurus tas skars. Pārējie tikai teoritizē. Mana mamma ir piedzīvojusi pietiekami daudz stresu, un kāpēc lai viņa nevēlētos vnk nostrādāt tos atlikušos gadus līdz pensijai mierīgi? Kāpēc tas ir kkas slikts?
29.11.2013 14:58 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Nikna esmu,mans draugs strādā maximas noliktavā un ļoti iespējams,ka arī mums samazināsies ienākumi kaut kādu idiotu dēļ,kas domā,ka lielmonstrs maxima cietīs no tā,ka jūs tur savus tamponus un desas nepērkat,vienīgie,kas no tā cietīs ir darbinieki!Liels paldies mīļās no manas ģimenes personīgi!Āmen!

Reizēm principi ir jāvērtē augstāk nekā personiskās intereses.
29.11.2013 15:00 |

Reitings 221
Reģ: 13.08.2009
Varbūt tas vismaz beidzot pamudinās jaunus, darbspējīgus cilvēkus saredzēt sevī augstāku potenciālu kā kasieris vai krāvējs tajā ūķī. Pasaki vēl, ka čalis lepojas ar savu darba vietu un ir apmierināts. Labāk iedvesmotu beidzot atrast normālu darbu.
29.11.2013 15:01 |

Reitings 221
http://www.ss.lv/msg/lv/work/are-required/loader/bbhibn.html

Lūdzu, i 2 min neprasīja.
29.11.2013 15:02 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Varbūt tas vismaz beidzot pamudinās jaunus, darbspējīgus cilvēkus saredzēt sevī augstāku potenciālu kā kasieris vai krāvējs tajā ūķī. Pasaki vēl, ka čalis lepojas ar savu darba vietu un ir apmierināts. Labāk iedvesmotu beidzot atrast normālu darbu.

+++

Man ir patiešām skumji par tiem cilvēkiem, kas nekādam citam darbam nav derīgi, mums nav jājūtas vainīgiem par to, ka kādam atvelk no algas vai kādu nelaiž pusdienās , jēziņ... Es labāk tirgū no tantes ka ko nopērku un nosponsorēju pensionāri neviss maximas aunu baru ( tas nav attiecināms 100% uz visiem darbiniekiem, bet uz lielāko daļu gan ... )
29.11.2013 15:08 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
Iepirkšos tik bieži, cik bieži līdz šim iepirkos ~ 1-2X mēnesī. Mans veikals ir Prisma - plaš, priekš manis labs piedāvājums, maz cilvēku, nav rindas. 2dien bija vajadzība ātri ieskriet Maximā, kad stāvēju rindā pie kases, tur kaut kas nočakarējās un tajā šaurībā man uznāca neliela panikas lēkme.
29.11.2013 15:09 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Kā vienmēr, Latvijā cilvēki nogaida līdz pēdējam pilienam un tad cenšas pierādīt savu, bet kas liedza ko darīt ātrāk un pareizāk, bez emocionāliem spriedumiem, bet gan loģisko domāšanu kā pieiet problēmai labāk, lai neciestu daudzi nevainīgi cilvēki gan notikušajā, gan ar visi maximas darbinieki pašlaik.

Es nevēlos nearvienu strīdēties, man jau pietija ar visu šo traģēdiju lai emocionāli justos sagrauta, bet tagad vel vairāk skumjas pārņem par visiem tiem nevainīgajiem darbiniekiem kuri dēļ šīs ārdīšanās cietīs visvairāk. :(
29.11.2013 15:17 |

Reitings 221
Weee - tieši tā.
Domāju, ka normāls vīrietis ir spējīgs atrast sev cienīgu darbu ar attiecīgiem apstākļiem un algu. Nesen paziņa finansiālu apsvērumu dēļ bija spiests nokārtot vismaz pagaidu darba attiecības, ap 400ls nebija problēmu atrast. Bet sorry, cik 20+ gadīga čalis plāno tajā maksimā sēdēt? Pašam izaugsme nav aktuāla?
29.11.2013 15:20 |

Reitings 17203
Un teikt ka tie darbinieki paši ar ir vainīgi ar ir ļoti cietsirdīgi un negodīgi, jo lūk citi ir sasnieguši vairāk dzīvē, kaut nav zināms kādi tiem cilvēkiem ir reālie dzīves apstākļi bijuši uzaugot utt.
29.11.2013 15:20 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Ai, nu, meitenes, beidziet apsaukāties.. aunu bars, vēl kaut kas...
29.11.2013 15:24 |

Reitings 221
Viss ir atkarīgs no cilvēka paša. Pārtikušu cilvēku atvases bieži dzīvē ir nulles, toties daudzbērnu nabadzīgās ģimenes var dod veselīgu spērienu, lai bērns sasniegtu ko vairāk.
29.11.2013 15:26 |

Reitings 221
Daži veiksmīgi cilvēki reizēm negrib par vecākiem runāt, jo tie ir alkoholiķi utml, bet tas nav bijis iemesls pašam par nulli palikt, tieši pretēji, pamudinājums tiekties augstāk.
29.11.2013 15:28 |

Reitings 17203
Mums nepatīk ka valdība lai iegūtu savu labumu upurē uz tautas labklājību un ienākumiem, bet lūk pati tauta tagad sava mirkļa gandarījuma iegūšanai ir gatava norakt daudzus nevainīgus cilvēkus, pie tam kuri ar ir latvieši un daļa no tautas, un kuri tikai cenšas izdzīvot, cenšas palikt kaut cik uzticīgi latvijai nevis mukt prom uz ārzemēm, bet tam jau nav nozīme, kad runa ir par savas "taisnības" pierādīšanu.
29.11.2013 15:29 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
shea, protams, darbs ir ja ir galva uz pleciem , tāda sajūta , ka citiem tas maximas darbs ir sapņu darbs , man gan šķiet, ka tas tāds studentu variants ( un arī ne tas labākais). Un nepārprotiet, es nenonievāju to darbu, katrs darbs kādam ir vajadzīgs , bet nu man šķiet vairāk kā dīvaini, ka cilvēki tur strādā par kapeikām , viņus neapmierina darba apstākļi, bet paši lietas labā neko darīt negrib ... !?
Neviens mani nepārliecinās, ka cilvēks kurš grib strādāt un meklē ( cītīgi un reizēm līdz apnikumam ) labu darbu, to nevar atrast - nu nav tā !
Bet tas jau mums normāli , ka visi grib direktora algu ar apkopējas izglītību ....
29.11.2013 15:30 |

Reitings 17203
shea

Nu un ka viņi ir nabadzīgāki! Nu un ka viņi neko nav sasnieguši dzīvē! Dieva acīs tā pat mēs visi esam vienlīdzīgi! Tas nav godīgi vērtēt citus kā nulles tikai tāpēc ka tu esi ko sasniegusi, un tā lūk ar rodas visi tie negodīgie deputāti un valdības pārstāvji, kam ir nospļauties uz to parasto cilvēku, tā vietā lai censtos ko labu darīt tautas labā.
29.11.2013 15:33 |

Reitings 17203
weee

Bet ne jau visi tik tai maksimā ir kasieri, tur lūk kā meitene iepriekš teica ka viņas māte strādā maximas ofisā, un ka viņai ir normāla alga, tātad ir ar bijusi kāda izauksme tomēr, tad kapēc tiem cilvēkiem kas ko ar ir sasnieguši būtu jācieš? Un vispār kapēc vispār kādam būtu jācieš kas nav iesaistīts notikušajā? Lai lūk Latviešu tautai būtu gandarījums ka viņi atkal spēja panākt savu, vienalga vai tas ir pareizi vai nē.
29.11.2013 15:37 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Es arī nesaprotu, kāpēc Maxima obligāti ir slikta darba vieta pilnīgi VISIEM darbiniekiem? Ja jau tie kasieri ir tādi lohi, tad jau sanāk, ka paši vainīgi un nav problēmas, ka viņus ar pātagām dauza? :)
ja jūs esat par cilvēcīgu attieksmi pret darbiniekiem, tad kādēļ atļaujaties, kā Miss Joker saka, noniecināt un apvainot šos cilvēkus? Tad jau jums ir tāda pati attieksme pret šiem cilvēkiem kā Maxima vadībai!
29.11.2013 15:43 |

Reitings 221
Bet kāpēc man ir jādara kaut kas pret saviem uzskatiem to cilvēku labā, kas negrib savu pakaļu kustināt- ne mācīties, ne ieguldīt pūles darba meklējumos (pareizi cv sastādīt, uzrakstīt profesionālu motivācijas vēstuli), nedz arī strādāt piepūlot smadzeni?
29.11.2013 15:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)