Dombrovskis atkāpjas!

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Nu, tā, ir kritusi valdība. http://www.ir.lv/2013/11/27/dombrovskis-pazino-par-atkapsanos-no-amata

Man personīgais viedoklis ir tāds, ka tas nav pareizi. Dombrovskim nevajadzēja atkāpties, bet gan strēbt to putru pašam.

Jūsu viedokļi?
27.11.2013 13:44 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
weee - negācijas diez vai, bet sevi muļķes lomā gan nostādīji. No offence!
27.11.2013 16:37 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Vai tad Latvija var but valdiba, kas spejiga valdit lidz termina beigam nenokritot? Man ienaca prata, ka saistiba ar notikuso tragediju tas varetu notikt. LV un ASV valdibas ir divas unikalakas valdibas pasaule, viena ka kaut kas ta krit, otra- partrauc darbibu. Nu kura pasaules mala jus ko tadu esat redzejusi? Nelaimigaja Pakistana katru dienu notiek terorakti vai pat divreiz diena. Vai viniem valdiba tapec katru dienu mainas? Ne, protams! Vienigais par ko musu valdibai var papliket pa plecu ir tas, ka noturejusies vismaz tik ilgi. :D
Ta vieta lai vini pilditu savu pienakumu, vini no ta izvairas un taisa vel lielaku bardaku! Nu vai tad tiesam jaunais valdibas vaditajs bus ar kaut ko dizi labaks par bijuso? Ja tad kads tolks mainit? Ja Dombrovskis jutas tika vainigs par kaut ko, lai atsakas no dargas dienesta masinas un noziedo attiecigos lidzeklus cietuso tuviniekiem vai pieminas vietas celsanai!
27.11.2013 16:39 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Tiesi Dombrovskis bija tas, kurs likvideja Valsts buvinspekciju un talak viss aizgaja bez kontroles un uzraudzibas. Pasvaldibu buvvaldēm ir pavisam citi uzdevumi! Ta nu nonacam kur nonacam. Patiesiba pret Dombrovski vajadzetu sakt kriminalvajasanu/
27.11.2013 16:40 |

Reitings 1243
Man personīgais viedoklis ir tāds, ka tas nav pareizi. Dombrovskim nevajadzēja atkāpties, bet gan strēbt to putru pašam.

+

Man pirmā doma izlasot šo ziņu bija - Kāpēc?
Manuprāt, tas bija pilnīgi lieki.
Neviens taču to neprasīja un Dombrovski pie notikušā nevainoja.
Viņš bija labākais premjers kāds mums bijis. Vajadzēja parādīt tautai, ka viņš tiešām tāds ir un ne velti mēs viņu tik ilgi esam tajā krēslā noturējuši. Viņam vajadzēja iestāties par tautu un saukt vainīgos pie atbildības, nevis padoties.
Esmu viņā ļoti vīlusies. :(
27.11.2013 16:49 |

Reitings 2342
Saprotams, ka vēlas krēslu ES parlamentā, nevar pārmest. Tāpat Vienotībai jāceļ reitingi - nevar pārmest.

Tiesi Dombrovskis bija tas, kurs likvideja Valsts buvinspekciju un talak viss aizgaja bez kontroles un uzraudzibas

Jā, viņš no vienpersoniski darīja. Aizgāja un pateica, lai iet mājās cept kēksus.
27.11.2013 16:51 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Neviens taču to neprasīja un Dombrovski pie notikušā nevainoja.

Es pieņemu, ka ar sveci visās situācijās klāt neesi stāvējusi. Ja mēs visu notiekošo balstām tikai uz to, ko mums ziņo mediji un var izlasīt internetos, tad ir jāsaprot, ka tie ir tik mazi % no reālās situācijas. Mēs iespējams nekad neuzzināsim, kā tur īsti ir..
27.11.2013 16:53 |

Reitings 5516
Jā, viņš no vienpersoniski darīja. Aizgāja un pateica, lai iet mājās cept kēksus.

:D :D
27.11.2013 16:54 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Mani vairāk par visu aizrauj tas kā tauta tēlo hameleonu - te viņi ir gatavi piepriest linča tiesu Dombrovski, bet te pēkšņi viņš ir Dieva dāvana taisni no debesīm.
Personīgi es politiska rakstura diskusijā nevēlos iesaistīties, tomēr piemetināšu, ka aprobežotība ir tā, kura šo valsti dzen kapā. Ja tautā valda nihilisms, tad par kādu labo dzīvi kaut tēlaini mēs runājam? Acīmredzami cilvēkiem Latvijā smagi trūkst izpratnes par to kā darbojas politika, uz ko tā balstās, no kā tā rodas un kāds ir tās mērķis demokrātiskos apstākļos. Notiek prastākā bļaušana kā tādā cūku barā - un šeit nu nav nekādas starpības vai šis cilvēks nāk no Rīgas vai Alsungas...
27.11.2013 16:57 |

Reitings 5516
Stella, bet diskusija ir ceļš uz izpratni. Es neapgalvoju, ka taisnība ir tikai vienos vārtos, tomēr vienaldzīgi uz šo visu noraudzīties, arī nav korekti. Tā ir mūsu valsts, mūsu mājas. Viedokļi var atšķirties un tik pat labi arī mainīties dienas laikā, ja notiek domāšanas process. Nav diskusijas (vispār sabiedrībā), nav šī domāšanas procesa, nav izaugsmes. Un iestājas vienaldzība. Vai tas ir labāk?
27.11.2013 17:01 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Nē, Ance - es Tev piekrītu - ir jārunā, ir jāseko līdzi, ir jāizdara secinājumi, jāredz kopsakarības, jāredz potenciālie attīstības modeļi, jāizprot attīstības procesi un tā tālāk, bet - IR JĀDOMĀ. Es nekur ar pirkstu tagad nerādu, es tikai saku, ka ar domāšanu vien nepietiek, bet tā pati lielai daļai trūkst - ir jāsaprot no kurienes, kas nāk, lai saprastu uz kurieni, kas iet un ko - kas darīs tālāk un kādā situācijā tas nostādīs visus citus. Bet es skumji tikai purinu galvu un nožēlā atzīstu, ka latviešiem trūkst jel kādas izpratnes un zināšanu šādos jautājumos. Diemžēl, lielākā daļa tautas ir tumsoņi valsts pārvaldes jautājumos. Un vēl vairak man ir žēl, ka šī iemesla dēļ viņi ir viegli manipulējami, ar viņiem ir viegli spekulēt. Diemžēl, katrs grib būt gudrāks par kaimiņu, diemžēl tas noved pie kraha. Politika nav šodien tāda, rīt šitāda - tā ir stratēģiska. Tādēļ arī vēlētāju - tautas - viedoklim ir jābūt konkrētam - nevis te tādam, te šitādam. Bet te jau es aizeju par tālu un lieku punktu - nevēlos es iesaistīties liekos strīdos, jo elementāri - es tam neredzu jēgu.
27.11.2013 17:09 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Kā jau vienā citā diskusijā izteicos - weee te ir viena no tām, kura atstāj viskrāšņākos rakstiskos pieminekļus cilvēku stulbumam un aprobežotībai. Un tas atkārtojas gandrīz katrā diskusijā atkal un atkal, un atkal... :D
Un, nē, weee, vari pat necensties atbildēt, es tev vairāk neko neteikšu, jo tu neesi spējīga konstruktīvi domāt un neesi tā vērta, lai tev atbildētu. Vispār. ;)
27.11.2013 17:13 |

Reitings 5516
Stelle, līdz tādiem secinājumiem tautai ir jāizaug un tā neizaugs miera un labklājības laikos, bet gan nestandarta situācijās, kas saliedē. Un šī ir tieši tāda. Ja krievu tantuks latviešu televīzijas kanālā var pateikt, ka visiem dominiekiem, kurus pati ir ievēlējusi, ir cietumā jāsēž par to, tas jau vien liecina, ka šī izglītošanās lēnām, bet notiek. Vienīgais, kas to kavē ir atkal galējības - cilvēki, kas pārspīlē ar visu un it visur saskata kaut kādas sazvērestības un cilvēki, kam šķiet, ka mēs ejam pa zelta ķieģeļiem bruģēto ceļu uz Sauli.
27.11.2013 17:22 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Oiekritu tam, kuras uzskata, ka tas ir politiskas spelites. Paradija kads vins malacis, a Uakovs slikts, jo redz neseko vina piemerem. Zel tik, ka tadas spelites uz cilveku tragedijam.
27.11.2013 17:26 |

Reitings 5516

Humoristiska atkāpe.
27.11.2013 17:40 |

Reitings 482
Reģ: 25.07.2010
in_love
Kā jau vienā citā diskusijā izteicos - weee te ir viena no tām, kura atstāj viskrāšņākos rakstiskos pieminekļus cilvēku stulbumam un aprobežotībai. Un tas atkārtojas gandrīz katrā diskusijā atkal un atkal, un atkal...
Un, nē, weee, vari pat necensties atbildēt, es tev vairāk neko neteikšu, jo tu neesi spējīga konstruktīvi domāt un neesi tā vērta, lai tev atbildētu. Vispār.

atkal, ta ari domaju, ka iepir*** :DD
Ciest nevaru tadas ka tu, kuras par temu pashas neizsakas, bet vienmer vienmer uzdirsis kadas lietotajas viedoklim,kura viedoklis nav populars.
starpc,tu neesi vieniga tada,ir vel dazhas lietotajas,kuram vienmer ir ko teikt par kadas citas lietotajam nostaju. par temu gandriz nekad neizsakas,bet palaizh indi tikai pret lietotaju. ko tas liecina? ka pati vien esi stulba un aprobezhota..
27.11.2013 17:42 |

Reitings 464
Reģ: 24.02.2011
Man Dombrovskis tiešām likās viens no sakarīgākajiem cilvēkiem visā LV valdībā. Reāli, Dombrovskis viens pats izvilka Latviju no krīzes, nebūtu viņš bijis, mēs būtu vēl lielākā dižķibelē.
Premjers viņš jau ir, ja nemaldos, 5 gadus un es domāju, ka viņš vienkārši ir no tā visa piekusis. Arī viņš ir tikai cilvēks un savā ziņā laulājies ar valsti + vēl tas spiediens par Maximu. Viņam vienkārši bija lūzuma punkts un viņš, savā ziņā bija izsmelts pa visiem šiem gadiem.
27.11.2013 17:43 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Esmu patikami pārsteigta. Negaidīju no viņa tāda soļa. Malacis.

Uzskātu, ka arī Ušakovs ir malacis, ka neatkāpjas. Jo viņš rada ļoti labu "pretspēli" politiskajām vairākumām un palīdzēs (ceru) atrast vainīgus. Jo mūsu koalicija ir ļoti cieši saistīta ar Re&Re (jo kā var citādāk paskaidrot, kāpēc gandrīz visi valsts līmeņa projekti tika nodoti šis firmas rokās?)

Runājot par Rīgas deficītu - tas rādās tāpēc, ka vadība visu laiku samazina dotācijas Rīgas vajadzībām (piem., Rīgas domes dotācijas pēdējo piecu gadu laikā “Rīgas satiksmei” gandrīz katru gadu ir palielinājušās – 2008.gadā piešķirti 47,7 miljoni latu, 2009.gadā – 51,49 miljoni latu, 2010.gadā – 47,12 miljoni latu, 2011.gadā – 52,65 miljoni latu, pērn – 57,75 miljoni latu, bet šogad dotācijas apjoms sasniegs 63,29 miljonus latu.
Tikmēr valsts dotācijas ir sarukušas – 2008. un 2009.gadā tās bijušas nepilnu 11 miljonu latu apjomā, no 2010. līdz 2012.gadam – tikai četru miljonu latu apmērā, bet šogad no valsts piešķirti 3,64 miljoni latu. Bet benzīns un transporta tehniskā apkalpošana ar katru gadu lētāka nepaliek), arī par Latvijas (!!!) nacionālu mākslas muzeju rekonstrukciju valsts samaksās 520 836Ls, 8mln paņēms no Eiropas fondiem, un parējo summu (apm.14mljn) izmaksās Rīgas Dome.
Ja Netā pameklēt, domāju, ka vēl daudz piemēru var atrast.
Tā kā deficīts rodās, jo Dome grib strādāt, bet valsts darbam finansējumu nedod.
27.11.2013 17:53 |

Reitings 2342
Gaidu 18:00 Ušakova atrunas, kādēļ viņš ir īsts vecis un savā vietā. :)
27.11.2013 17:56 |

Reitings 5516
Nu, Ušakova aizstāves, gribat teikt, ka tā ir normāla, adekvāta preses konference, kas piedienētos galvaspilsētas mēram?
27.11.2013 18:12 |

10 gadi
Reitings 13809
Ance, internetā kaut kur var noskatīties?
27.11.2013 18:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits